Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Nenori mokytis vyrukai?Nors kas jau čia labai norėjo :D Gatvėmis lakstyt gi daug smagiau :D​ 

Ne tas zodis kaip nenori, nors vienas daugiau motyvacijos turetu, kur tau abu vienodi :D 

Tai va -100g :) 

Labas rytas :)​ 

Atsakyti
Labas ,pas mane 0...Greiciau ta 1oji,gal man motyvacija mokytis nebegriesyt pavyks biggrin.gif
Atsakyti

-1kg,jei svarstyklės nemeluoja.Nors vakar tokia diena buvo, kad beveik nieko burnoj neturėjau, tai nelabai gal ir galima tą minusą užskaityt :unsure: 

Mute, perskaičiau žinutę, kad Tu mokytis eini :D Puoliau dar sykį skaityt, nes nu gal ir man reik :D 

O iš tikro gal visai ir norėčiau :hmm: Bent jau kalbą kokią išmokt normaliai, ar dar ką...

Jurgiški, kantrybės Tau tada :4u: Prisimenu ir aš tuos smagumus :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 30, 13:43)
<p>-1kg,jei svarstyklės nemeluoja.Nors vakar tokia diena buvo, kad beveik nieko burnoj neturėjau, tai nelabai gal ir galima tą minusą užskaityt unsure.gif </p><p>Mute, perskaičiau žinutę, kad Tu mokytis eini biggrin.gif Puoliau dar sykį skaityt, nes nu gal ir man reik biggrin.gif </p><p>O iš tikro gal visai ir norėčiau hmm.gif Bent jau kalbą kokią išmokt normaliai, ar dar ką...</p><p>Jurgiški, kantrybės Tau tada 4u.gif Prisimenu ir aš tuos smagumus rolleyes.gif </p>

te 4u.gif ,i ta klase visas galiu priimt,mokinsimes uzsispyrimo ir kantrybes,va tik mokytojos pacios sau busim mirksiukas.gif tongue.gif
Siaip tai as mokytis nemegeja,mane labiau praktika domintu,va ,kad taip: rodo,aiskina,pasizymiu ko nezinojau... rolleyes.gif Ka cia bekalbet,ruoskimes kudet biggrin.gif
Oneiga,Tau reiketu nustot stipriai kg metyt,jau negerai taip,apsipavydesiu gi tongue.gif
Atsakyti

Tai koks čia mėtymas, gi rytoj sugrįš.Kruasaną suėdžiau :D

Ir iš viso,mesk tą svorį kiek nori, pilvas vistiek pūpso.Tik snukelis raukšlėjasi :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 30 rugpjūčio 2019 - 20:05
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 30, 22:02)
<p>Tai koks čia mėtymas, gi rytoj sugrįš.Kruasaną suėdžiau biggrin.gif</p>
<p>Ir iš viso,mesk tą svorį kiek nori, pilvas vistiek pūpso.Tik snukelis raukšlėjasi blink.gif</p>

Kas tas vienas kruasanas,kilogramo negrazins mirksiukas.gif Va as ragelyje pols leda parsinesiau rolleyes.gif -neatsispyriau jo zavesiui biggrin.gif sugunde,suvyliojo,is doros kelio isvede....gi ne kalta as,jis cia toks..... tongue.gif
Einu kreveciu pasisildysiu,su majonezu suraitysiu-cia gi zuvies dienos patiekaliukas bus.
Oneiga,o kada bus kelmuciu metas,labai noreciau ju ziemai pasimarinuot rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas,

man atrodo, kad tie kelmučiai  vėliau rudenį dygsta.

0 šiandien svarstyklės parodė.

Atsakyti
Labas,-400g.pagaliau! smile.gif Kad taip iki pirmadienio 1kg netekus rolleyes.gif
Vakar issitraukiau pernyksti nuo moliugu cukatu likusi sirupa-gaminau,,medu''.Cia kai ilgai virini,isgarini vandeni ir lieka toks tasus sirupas.Tiks kazkam pasaldint,pvz.kepiniams..
Leksiu iki sodo,pasirinksiu derliaus...pasportuosiu kazkiek biggrin.gif
Atsakyti

Laba :) pas mane 0 :) bet kadangi varom i gamta, tai apie rytoju net bijau ir pagalvot :D bet reik gi vasara iskydet :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

+200g.Pica...

Atsakyti
Sveikos,-100g ax.gif naktiniai migdolai ir 2 naktines porcijos kiausinienes blush-anim-cl.gif
Vakar grizau,pasisveriau,svoris kaip ryte ...buvo....ir ,kad puoliau prie saldytuvo,o ten nieko ant greituju suryjamo ner...Va taip ir susiradau migdolus,o veliau pasikepiau viena porcija kiausinienes su ziediniais kopustais,veliau antra-omleta...besotizmas vakar pas mane atbeges buvo.
Siandien taip nebedarysiu schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Startuojam 4u.gif 83,1kg
Atsakyti