Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(jurgiskis @ 2019 08 28, 16:07)
<p>O pas mane tik -200g, nors net krusano atsisakiau, kur vyras vakare parnese smile.gif is tu nervu, ryte su kava skaniai suvalgiau biggrin.gif </p>

..ir kam apie kruasanus priminei,kaip uzsimaniau...savaitgali ziurejau laida kur moke kaip juos kepti wub.gif baigsiu vakavimus pradesiu kept kepinius tongue.gif
Siandien buvau lidle,ten i tuos kruasanus ir bandeles su pinijomis ziurejau-praejau,veliau i dezute ledu su migdolais-praejau,i putesius-praejau....dabar visu ju noriu unsure.gif Bet gal uz tai ryt busiu apdovanota minusu rolleyes.gif Va tik nakti ko neprarijus biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas, -400g :)​ 

Atsakyti
Sveikos,Jurgiski te ,nusipelnei 4u.gif .Oneiga ,grazinai man 500g blink.gif +500g siandien ax.gif
Vakar nepaspruko nuo manes migdolai su persikais.Nusipirkus 1kg persiku buvau siandienos pietums,vakar jie isnyko rolleyes.gif
Atsakyti

Aha, pusę atidaviau.-1,1kg.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 29, 13:21)
<p>Aha, pusę atidaviau.-1,1kg.</p>

bebe.gif na palauk!!!
Atsakyti

Labai nekultūringa :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 29, 15:53)
<p>Labai nekultūringa lotuliukas.gif </p>

as stora,pasiutus,prisipliusavus,ir dar karta stora-kur cia kultura pasimatys kai sitiek lasiniu,net figuros nesimato mirksiukas.gif taip kad va taip...ir dar noriu ledu ir obuoliupyragosu pienu.Ir dar noriu grybu grietines padaze su bulvytem.
Lietus krapnoja,grybai augs,o as vis i miska neikisu nosies doh.gif
Atsakyti

Aha, pusę atidaviau.-1,1kg.

Ar grazu taip :D​ 

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2019 08 29, 19:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Oneiga" data-cid="72491232" data-time="1567070493"><div><p>Aha, pusę atidaviau.-1,1kg.</p></div></blockquote><p>Ar grazu taip biggrin.gif </p>

drinks_cheers.gif ,aha Oneiga ,papuolei biggrin.gif

Baigiasi musu katino dienos,rugsejo 1oji arteja-STARTUOSIM leb.gif
Atsakyti

Ar grazu taip :D​ 

Dalintis reikia gi :P​ 

Sakai, reiks startuot :hmm:

Niekam neturiu nuotaikos, nieko nenoriu...Kažkoks bjaurus laikotarpis.Reiks ir man šluotą imt, tik nenusprendžiu ką su ja daryt-skrist, ar kai kam į kuprą užnešt :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 29 rugpjūčio 2019 - 18:13

Oi, as kaip pagalvoju apie rugsejo 1-aja, tai net siurpas nukrato :) su mano moksliukais, siaubas :D 

Atsakyti

Nenori mokytis vyrukai?Nors kas jau čia labai norėjo :D Gatvėmis lakstyt gi daug smagiau :D​ 

Atsakyti