Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Dienele atlaikyta pakankamai tvarkingai, tik dvi mazos spurgytes, tos is "Crustum", mama lauktuviu atveze, negi atsisakysi :D dsugiau viskas pagal meniu :) kaip jums sekasi :hmm:​ 

Atsakyti

Geriau neklausk :rolleyes: Bliūdas graikiškų salotų su česnakiniu batonu ir dar vytintas kumpis ant viršaus.ČiČia vakarienė tokia.Pusryčių nebuvo, o pietums saldainis nomeda ir du sausainiai.Nu ką sakyt :hmm:​ 

Atsakyti
...laikiausi labai graziai iki kol atejo vakaras ir sauja migdolu prie kavytes atbego...O siaip tai labai plusu,agurkai marinuojasi,ryt vakuosiu,keciupas jau kunkuliuoja,netrukus i stiklainius talpinsiu.. karsta.gif
Nersiu po visur,stiklainius likusius traukiu-trukstu blink.gif Siais metais jau laaabai vakavimu uzsiemiau,ar tik nebusiu padauginus ,gal persistengiau unsure.gif Na jei ir taip ,kita vasara atostogausiu,geles auginsiu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 26, 23:34)
<p>Geriau neklausk rolleyes.gif Bliūdas graikiškų salotų su česnakiniu batonu ir dar vytintas kumpis ant viršaus.ČiČia vakarienė tokia.Pusryčių nebuvo, o pietums saldainis nomeda ir du sausainiai.Nu ką sakyt hmm.gif </p>

Jau kazkur islekus buvai,o gal ir esi?
Atsakyti

Labas rytas,

ne, niekur neišlėkus.Darbo nemažai turėjau, tai taip ir gavosi.

0 šiandien.Pasisekė sakyčiau :D​ 

Atsakyti
Labas rytas,pas mane taip pat 0,migdolu padauginta ax.gif Reikia juos paslept tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas, pas mane -200g :) kazkaip mazoka, laikais is paskutiniuju, o tik keli simtai gramu, bet jei kelis kasnelius neleistino maisto, tai is kart kilogramas :D 

O tu Mute, saunuole, tiek ziemai priruosei, cia tau :4u: kaip ir mano sese, prisodina, o paskui duodasi, kol viska sutvarko :) as tai tingine, uzteks nuo pernai, tegul suvalgo, atostogos man sia vasara :liezuvis:​ 

Atsakyti
Bepigu kai sese tokia turi,ar mama...be koncervu neliksi biggrin.gif Jei saziningai tai jau pabodo sitaip duotis!Siandien kaikas labai sunervavo savo interesus auksciau visko iskeldamas...supyyyykai,mat tuo metu turejau vakar paruostus agurkus i stiklainius kisti...nu zodziu...net apetito nebeliko aggressive.gif
Dar karsta ir dar 3 stiklainiai ,,parejo''....pasiutus esu kaip ragana,kur mano sluota biggrin.gif
Papildyta:
...ir dar cia islindus lidlo reklama erzinas su ledais ant pagaliuko....
Atsakyti
Kaip laikotes?Ar maitinates pagal dieta?As tai ne,pietums susimakalavau varskes su raudonaisiais serbentais ir grietine.
Vakariene reiketu tvarkingiau pasitaisyti...neturiu batono,kepsiu kazkokia ,,lepioska'',gal dalis ir rytojaus sulauks tongue.gif
Keista siandien diena ax.gif
Atsakyti
As tai tvarkingai atsilaikiau, tik pietums mesyte su agurku valgiau, nes mama visa kibira atveze, reik maitintis ir mazuti saldainuka, bet 82% sokolado smile.gif tikiuos ryt didesni minusiuka pamatyt smile.gif nors mielai ka nors dabar sukirsciau biggrin.gif
Atsakyti

Staigiai sakot, katra savo pliusą man užmetėt :unsure: +1,2kg!!!!!Nu tai ar aš galėjau tiek priėst????Ir lyg neėdžiau :hmm: o gal nepastebėjau :hmm:​ 

Atsakyti
Labas,-700g bigsmile.gif net nesitikejau,turbut mano pliusas pabego pas Tave tongue.gif
Vakar migdolai vis sokinejo i burna...siandien juos reikes kazkur labiau nukisti biggrin.gif
Atsakyti

O pas mane tik -200g, nors net krusano atsisakiau, kur vyras vakare parnese :) is tu nervu, ryte su kava skaniai suvalgiau :D​ 

Atsakyti