Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas, tiek uzsipirkau, kad ir jums uzteks :D tik gaila, kad nepadejo ir batareikos, neatlaike mano svorio svarstykles :( tai va, teks pirkti naujas, taip kad be savaitgalio svorio nezinosiu :) 

Oneiga, tikiuos manes palauksi ir nenuleksi toli :)​ 

Atsakyti
LABAS RYTAS smile.gif Kaip ir -500g,lygiai 83kg ax.gif Reiketu baigt grauzt naktimis obuolius...
Cepelinu nelabai bus,susirinkau daugiau nei pasodinau,bet ne tiek ,kad cepelinus gaminti.Nekoks derlius...Nebesodinsiu ankstyvuju,kogero sekla prasta buvo...
Agurku siemet perdaug paseta,visi stiklainiai panaudoti..kitais metais mazinsiu...
Jurgiski,tai supykus svarstykles pribaigei tongue.gif Mes su Oneiga daugiau Taves nebenervuosim flirt.gif flirt.gif ,pasigailek musu biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

-500g.

Jurgiški, trypčioju vietoj, laukiu :)​ 

Atsakyti
Ar matet,ar girdejos-siluma ateina,bus karsta yahoo.gif Gal svoriai issijudins bigsmile.gif
As dar nesugriesijau smile.gif O jus?
Atsakyti

O ką mes, ką mes...kaip visada.Suėdžiau tai, ko nederėjo.O tai nieko griešno namie nėra, kad tokia teisinga,a? :P  :D Nei ledų, nei teramisu, nei čebatos????O gal valia parėjo? :D​ 

Atsakyti
Tikrai vakar namie nieko griesno nebuvo mirksiukas.gif ,bet susiradau likusia bulka,ar tai cebatbatoni tongue.gif Obuoliuku dar pakrimtau..ir ka,turiu siandien 0
Labas rytas smile.gif
Atsakyti

:huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verksne: 22 rugpjūčio 2019 - 15:51
Issilakstet visos,liudna pasidare ir...issiviriau makaronu ax.gif Ryt imsiu pirmadienio meniu!
Atsakyti

Niekur neišsilakstėm :D Tik dabar atsisedau prie kompo.Darbinga diena labai.

Ryt bus bėdos, nes sumuštinių pririjau.Net valgyt normaliai nepasidariau.

O makaronai, tai čia paguodžiantis maistas? :D Nu man tai ne.Jau koks tiramisu arba čebata :D​ šimtą kartų geriau.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 23, 00:03)
<p>Niekur neišsilakstėm biggrin.gif Tik dabar atsisedau prie kompo.Darbinga diena labai.</p><p> Ryt bus bėdos, nes sumuštinių pririjau.Net valgyt normaliai nepasidariau.</p><p>O makaronai, tai čia paguodžiantis maistas? biggrin.gif Nu man tai ne.Jau koks tiramisu arba čebata biggrin.gif šimtą kartų geriau.</p>

...taigi neturejau nei cebatos,nei tiramisu,nei ledu...issiviriau ilgu ploksciu makaronu,uzsimeciau sviesto ir suraiciau...Kazkoks abzoriskumas pas mane atsibelde unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.Prisidirbau vakar vakare...+800g ax.gif Siandien nutariau vandeni prisimint,visai jo negerdavau.
Atsakyti

Laba,

antra diena 0.

Mute, makaroniukai :lol: 

Atsakyti