Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas, o as va dvi dienas is eiles ejau batareikos pirkti, ir tik grizus prisimindavau, kad nenusipirkau :lol:  :lol:  :lol: viskas siandien ant lapelio uzsirasysiu :) bet gerai ir be svarstykliu nors nesunervuoja :D​ 

Atsakyti
Ale reikejo ir mums su Oneiga taip pasielgti,butume nesisverusios ir patenkintos biggrin.gif
As nuo vakar tokia soti jauciausi,kad pusryciams tik kavos isgeriau.Dabar pietums kalnas saldziu obuoliuku sudorotas,ar tik nebusiu padauginus rolleyes.gif Jie jau ir alki zadint pradejo unsure.gif eisiu kavos kol ko neleistino nenustveriau tongue.gif
Atsakyti
......ir reikejo man ta maskarpones deserta pagamint.... doh.gif blush2.gif
Atsakyti

Aha, o man šaldytuvą atidaryt ir kumpį pasislėpusį aptikt :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti
Tai gal is svarstykliu batareikas isimti vertetu ax.gif Sukeiciam mano tiramisu i kumpi mirksiukas.gif Kazko suraus uzsimaniau rolleyes.gif
Atsakyti

Nieko gero tas kumpis.Atnešė +600g.Baisu.

Laba.

Atsakyti
Labas,pas mane 0...kazkodel ax.gif Bet tiramisu nebenoresiu ilgai.Vakar nakti pribaigiau viska,kad neliktu .
Ir kaip surimtet,kur pameciau savo valia unsure.gif
Atsakyti

Jaučiu, mūsų valia kažkur su Jurgiškiu išėjo  :D​ 

Atsakyti
Jurgiskiui batareikas nusipirkt reikia,gal tada irmusu valia grizt sumastys biggrin.gif
Pasikepiau maltos mesos,taip ant greituju,tekst kaip kokius blynus,padruskinau ir viskas.Nu visai skaniai gavosi. bigsmile.gif
Dabar ruosiuosi cebata kept,ar ale batona ax.gif Vakarienei gi reikes skrudintos bulkos tongue.gif
Atsakyti

Vėl Tu su ta čebata :D 

Aš šimtalapio gabalą suėdžiau.Net nežinau kokia savaitė pas mane :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 20, 20:01)
<p>Vėl Tu su ta čebata biggrin.gif </p><p>Aš šimtalapio gabalą suėdžiau.Net nežinau kokia savaitė pas mane hmm.gif </p>

Mutata greiciau biggrin.gif vis druskos numazinta,o siaip skani bulkyte gaunasi ax.gif traski plutele,mikstas dregnas vidus rolleyes.gif Sviesto netepiau.
Dabar simtalapio uzsimaniau wub.gif kaip gerai sulystu su kavute balinta biggrin.gif Tik vieno gabalo maza man butu-besote gi as essen.gif
Ale Jurgiskis visai plaukus pasileido...ir mus is kelio veda tongue.gif Radau kaltininke hihihi.gif
Kokia kokia savaite-laisva oneigine savaite mirksiukas.gif Nuo rugsejo 1osios gal surimtesism lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Nu taip, vaikai į mokyklą, o mes į dietą išeisim :D 

Aš tai nesuprantu, a jin tų batareikų Maskvon išėjo :hmm: Nu tai yra gal ir čia pirkt :P Ko tiek laiko nepareit?O gal daug pirko, sunku nešt...

Mute, kaip bulviakasis?Cepelinų bus? :D​ 

Atsakyti