Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Jurgiskis su svarstyklemis nesikalba biggrin.gif Prisikabinejom vakar prie jos,dar su mumis nebesikalbes blink.gif Oneiga,raminkimes,-ane? tongue.gif
Sodan sulaksciau,pilnus krepsus pomidoru su agurkais parsivilkau...ziuriu ant agurku lapu tokie kaip pelesiniai taskai,gal tai miltlige uzpuole blink.gif Kazka daryt reikes...aplauziau tuos lapus,bet turbut negelbes unsure.gif
Kaip greitai rudeneja...
Diena gan saziningai atlaikyta,be ledu,saldumynu.Vakarienei lasisos kepsnys su raugintais agurkais grietineje tongue.gif Nakciai balinta kava.
Dabar eisiu vakuot dukrai kornisonu.Naktinesiu vel.
Atsakyti
Labas smile.gif +400g.Turbut obuoliai ir agurkai nedietiniai pasitaike blink.gif
Atsakyti

Labas :D nesikalba svarstykles su manimi, ryt begsiu batareikos pirkti, dabar traukiam link ezeriuko :vacation1:​ 

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2019 08 17, 14:06)
<p>Labas biggrin.gif nesikalba svarstykles su manimi, ryt begsiu batareikos pirkti, dabar traukiam link ezeriuko vacation1.gif </p>

Atostogos tesiasi biggrin.gif ...nuo dietos tongue.gif
Atsakyti

Sveikos,

-400g pas mane.

Turejau ir as proga prie ezeriuko nuvaryt, bet vis atsiranda kas mano planus pakoreguoja :unsure: 

Mute, ka Tu veiki? Vis dar marinuoji?

Jurgiskis, tai du varikliukus mazus turi, tai ir varineja visur.Musu, kai paauge tokie, tai patys isvaro :D Jurgiski, pavydziu Tau :rolleyes: Galetu kas laika truputeli atsukt, o prota dabartini palikt :D Ot pagyventume :yahoo: 

Atsakyti
Va va,su tuo protu tai tikra tiesa thumbup.gif Kiek butu smagesnis gyvenimelis buves jei tas protelis subrendes butu.Bet ka jau dabar bepadarysi,gyvenkim cia ir dabar mirksiukas.gif
Siandien sode bandziau tvarka daryt,isismarkavau su serbentu krumu atjauninimu,taip vieno krumo ir nebeliko tongue.gif Su sekatoriumi besidarbuodama pusles pritryniau...
Ankstyvasias bulves sumasciau,kad reikia susirinkt,iki sutemu rinkau...rytojui dar liko biggrin.gif
Projektavau mintyse kur ir ka reiketu sodint,ka naikint,pjaut.....nu zodziu darbe devyndarbe tongue.gif
Pirmadieni arba ryt naktinesiu,t.y.vakuosiu.Reikia pomidoru padazus virt,cukinijas ,,sutvarkyt''-ikra virsiu,agurku bandysiu paraugt ziemai(niekad nesu to darius).Dar labai noriu i miska pagrybauti ir pazvejoti rolleyes.gif Ai dar,siandien du plombyrus sunaikinau ax.gif Gal dietiniai,rytoj svarstykles parodys...
Atsakyti

Nu va, jei ne tos Tavo bulvės, maniškis būtų į žvejybą paėmęs :P Vis kalba, kad kompanijos tam neturi :D 

-500g.Sūrelis, reiškia dietinis buvo.Tiksliau du :D​ 

Atsakyti
Laba smile.gif Ir taip;ledai dietiniai,obuoliai nuo 15-21val.valgomi dietiniai,vakare 23val.dvi nemazos porcijos varskes su grietine ir melyniu uogiene-dieties.-700g bigsmile.gif
Vaziuosiu bulves is siaudu baigt rinkt,tvarka ivedinet.Pas mane dar braskes nesutvarkytos ax.gif Miltlige agurkus,cukinijas ir kaikurias geles puola....nepatinka man tai,salinu lapus ,kuopiu ta bjaursti lauk,o salimais pas kaimynus kazkokie lapusnikai apipelije ,visai ant ribos...ir nenupjauna ju doh.gif aggressive.gif Noriu sodyyyybos,be kaimynu salia,nebent uz 500m biggrin.gif Ir aisku su ezeriuku tongue.gif Uzvakuociau darzoves,o tada pedinciau i rytine zvejyba wub.gif
Atsakyti

Mute, tu su varikliuku gal vienoj vietoj :lol: Eini ir eini, darai ir darai vis ką nors.Sėdžiu kavos puodą apsikabinus, koją maskatuoju, mergą grybaut įkalbinėju.Nu niekaip.Tai ką, teks ir man ką nors padirbėt.

Su kaimynais tai taip, nepaaiškinsi gi, kad laikas tvarkytis.Jų teritorija, ką nori tą daro :aggressive: 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 18, 14:43)
<p>Mute, tu su varikliuku gal vienoj vietoj lotuliukas.gif Eini ir eini, darai ir darai vis ką nors.Sėdžiu kavos puodą apsikabinus, koją maskatuoju, mergą grybaut įkalbinėju.Nu niekaip.Tai ką, teks ir man ką nors padirbėt.</p><p>Su kaimynais tai taip, nepaaiškinsi gi, kad laikas tvarkytis.Jų teritorija, ką nori tą daro aggressive.gif </p><p></p>

Varikliukas gal ir yra,bet kol ji uzvedu ziurek ir vakaras,uztat ir naktineju biggrin.gif Rytais mane is lovos isverst laaabai sunku ax.gif
As ir kavos puoda apsikabinus sedziu tongue.gif Katik triusienos troskini su morkom suraiciau,ale labai dietiskas patiekaliukas.Misliju,kaip cia taip iseina,kai dietiskai maitinuosi pliusuoju,o va tik kazko is draudziamo saraso priraitau-minusas blink.gif
Reiketu ir man save ikalbet i miska ilyst,va vis nesekas tongue.gif
Viskas,isgeriu kava ir i soda,o tai begales darbu pradetu ir nebaigtu.
Atsakyti

Labas rytas?

nu kodėėėėėl ir iš kuuuur +500g.Porą sumuštinių su kumpeliu vakare ir jau vsio????Mute, Tu ledus kapoji ir nieko, o man iškart + :frusty: 

Reikėtų gal antrąją imt, bet joje visai nekrenta.

Atsakyti
Labas rytas,
ir is kurrrrrr +800g,pas ka daugiau biggrin.gif Tik pora porciju varskes ir porcija triusienos nakti.
Norejau imt 3,bet troskinio dar liko,kas sunaikins jei ne as ax.gif
Ledu vakar nesuvalgiau ,va ir pliusas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 19 rugpjūčio 2019 - 08:57