Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Kaip lyja pas mumis, fui :( noriu saules ir silumos :) beje ka tik du zemaiciu blynus sukirtau, vakarienei :D​ 

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2019 08 14, 18:18)
<p>Kaip lyja pas mumis, fui verysad.gif noriu saules ir silumos smile.gif beje ka tik du zemaiciu blynus sukirtau, vakarienei biggrin.gif </p>

Pas mus trumpai nulijo...noriu ir as silumos su saule!O zemaiciu blynus pati gaminai? mirksiukas.gif As prisipazinsiu-niekad ju nesu gaminus ax.gif Noriu didzkukuliu ir ledu wub.gif ir zemaiciu blynu ,ir kugelio,ir....esu susinervavus,o namie nieko edamo ner biggrin.gif
Net mesytes neatsisildziau blink.gif lekiu ziuret ko turiu blink.gif

Naktinesiu siandien su cukinijom tongue.gif
Atsakyti

Susirinkau balionus, ačiū :D  ir sėdžiu patenkinta.Laukiu koldūnų.Kaži ar nereiks rytoj tų balionų atiduot :D 

Jokio lietaus pas mane nėra,bent jau kol kas.

Ką tik išknisau spintas namie.O siaubeli, kokių nesąmonių radau, nu bet išmest vis tiek gaila :unsure: Tai vieną akį užmerkiau ir greit greit į maišus sukišau.Ale žiūriu, kad vis tiek dar daug liko.Teks vėl reviziją daryt :D O batelių kokiais kulniukais turiu.Kaži kaip su jais paėjau :hmm: Tuos da palikau, a mažu prireiks :D​ Diedas žvengia.Gerai kad ne visus matė.

Atsakyti

Zinok, kai nuimu gele nuo kaitlentes, tai gaminu :lol: o jei rimtai, tai pora kartu pati dariau, bet daug terliones ten su jais :) visai neblogi buna ir is Maximos ar Rimi :D ir greita ir skanu :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

-300g.

Atsakyti
Sveikos smile.gif +500g,net nesuprantu kaip cia taip unsure.gif
Oneiga,ar ir tu kaip Jurgiskis darai,is PC pusgaminius perki? As tai vengiu tai daryti....
Jurgiski-esi jaunikliu jaunikle! tongue.gif

Atsakyti

Ne, neperku :D Nevalgo mano merga pirktinių.

Nu jau kaip duoduos po virtuvę, šakės.Vynuoges garinu, agurkus raugiu, vakuoju.

Kaži ką Jurgiškiui vyriukas parnešė...Gal kokį šimtalapį, o gal kokių eklerų... :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 15, 14:54)
<p>Ne, neperku biggrin.gif Nevalgo mano merga pirktinių.</p><p>Nu jau kaip duoduos po virtuvę, šakės.Vynuoges garinu, agurkus raugiu, vakuoju.</p><p>Kaži ką Jurgiškiui vyriukas parnešė...Gal kokį šimtalapį, o gal kokių eklerų... biggrin.gif </p>

zinai ,supratau ko Jurgiskio vyrukas toks geras bigsmile.gif ogi ji namie neseimininkauja,uztat ir tempia viska namo,kad skaniai pavalgyt biggrin.gif O mes,duodames kaip voveres.....jei mums neatnesa-pacios prikepam biggrin.gif
Nu saunuole,te 4u.gif 4u.gif 4u.gif jauciu nori kavos pertraukeles su pyragaiciu rolleyes.gif as prisideciau mirksiukas.gif Jurgiski,siusk savaji su pyragais pas mus lotuliukas.gif ...kaip ekleru noriu wub.gif gal issikept mastau.gif Bet gi pati viska surysiu,o po to ir kg pribegs...ai nekepsiu..
Su Žolinėm bis.gif bis.gif bis.gif
Papildyta:
Vynuogiu augini?Ka is ju darai,kad garini-sultis,ar vyneli bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 15 rugpjūčio 2019 - 14:41

Taip, auginu kelias vynuoges.Garinu sultis.Neskanūs man tie naminiai vynai, tai nedarau aš jų, o ir nemoku.O sultys labai gerai sueina ledų kokteiliams.Bet jau knisalynės kiek.Visą dieną virtuvėj pratupėsiu.

Nu bet tiksliai, galėtų jurgiškio vyras pas mus su tais pyragais atvaryt :D​ 

Atsakyti

Oi, jūs mergiotes :hihihi: na taip, nesu as megeja gaminti maisto, bet reik ir darau, tik vat saldumynu tai jau nemoku, nei sausainuku, nei tortuku, uztat maniskis ir lepina mane, vakar rafaelo dezute parnese, kaip mano dickis sako, "pavydim tyliai" :) gerai, kaip pas jus mergickos, o mano bernai katilais valgo :D​ 

Atsakyti
Sveikos smile.gif -400g bigsmile.gif Vadinasi geri tie ledai buvo,o ir vakarienei kepta sonine ir omletas tiko tongue.gif
Kaip pas jus?
Atsakyti

Laba, 

ir pas mane -400g :) 

jurgiški, kiek pas tave po rafaelo?

Atsakyti