Mute, atvaryk, kaip tik Tau liko
Sėdžiu, sasiska su duona kapoju.Nu labai dietiška viskas
Kondensovkę pirk mažesniais kiekiais
Labas rytas, jei tik as galeciau, tai ant dujines uzdengciau dangti ir gele pastatyciau, kad tik gaminti nereiktu
Svoris, tai pati nezinau, pirma karta uzlipus parode 76.3, antra karta 75.5 kg, tai turbut renkuos antra varianta nes vakar beveik saziningai atlaikiau, tik mazas gabalelis torto ryte, koleges gimtadienis buvo
Labas rytas,
-300g.Nu nors kiek pajudėjo.Mute, Tu mane užkrėtei ir dabar, kai susinervuoju - ėdu
O kas dėl Jurgiškio, tai taip jauniklė tinginė
Mes čia kalbam, koks diedas nedoras, bulkas namo tempia, kai ji dietinasi, o pasirodo, kad vargšiukas iš bado.Ji matai, kokius tai vazonikus su kvietkais ant viryklės laiko
Tu daugiau tų agurkų užvakuok, reikia gelbėt žmogų
Labas rytas,
-300g.Nu nors kiek pajudėjo.Mute, Tu mane užkrėtei ir dabar, kai susinervuoju - ėdu
O kas dėl Jurgiškio, tai taip jauniklė tinginė
![]()
Mes čia kalbam, koks diedas nedoras, bulkas namo tempia, kai ji dietinasi, o pasirodo, kad vargšiukas iš bado.Ji matai, kokius tai vazonikus su kvietkais ant viryklės laiko
Tu daugiau tų agurkų užvakuok, reikia gelbėt žmogų
Tai jau kaip jauniausia, tai ir skriaust reikia taip, taip tempkit ir agurkus, ir kugelius viskas tiks
Ech, net mano svarstykles neatlaike, tai raides rodo, tai skaicius, zodziu per savaitgali bandysiu naujas isigyti, jei ne, pries veidrodi matuosiuos
Oneiga tau