Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Mute, atvaryk, kaip tik Tau liko :D 

Sėdžiu, sasiska su duona kapoju.Nu labai dietiška viskas :rolleyes: 

Kondensovkę pirk mažesniais kiekiais :P​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 12, 20:29)
<p>Mute, atvaryk, kaip tik Tau liko biggrin.gif </p><p>Sėdžiu, sasiska su duona kapoju.Nu labai dietiška viskas rolleyes.gif </p><p>Kondensovkę pirk mažesniais kiekiais tongue.gif </p>

Tai kad vaziavau link kugelio,uzsukau kapu patvarkyt,lietus uzlijo,suslapau kaip .....nesakysiu kas tongue.gif ,parkiutinau namo.pasikepiau kiausinienes,issirasiau 2 didelius raugintus agurkus-vakariene.Vietoj deserto balinta kava.
Valgyk ta kugelio gabaliuka pati,nebeatleksiu biggrin.gif O kondensovkes isvis nebepirksiu,negaliu as namie kazko tokio griesno turet....bevale tapau ax.gif
Einu agurku su svogunais pjaustyt-marinuosiu,-naktinejimas prasideda biggrin.gif ar tik kokios sonines neprisikepsiu tongue.gif Dar keli gabaliukai atideti...
Atsakyti

Labas rytas,

0, nors kugelio likučio ir nevalgiau. :D 

Mute, kaip tu netingi naktimis tų agurkų vakuot?Tokiu metu aš, geriausiu atveju, tik virbalus, ar kokią knygą galiu nusitvert.

Atsakyti

Labas rytas, jei tik as galeciau, tai ant dujines uzdengciau dangti ir gele pastatyciau, kad tik gaminti nereiktu :lol: 

Svoris, tai pati nezinau, pirma karta uzlipus parode 76.3, antra karta 75.5 kg, tai turbut renkuos antra varianta :D nes vakar beveik saziningai atlaikiau, tik mazas gabalelis torto ryte, koleges gimtadienis buvo :rolleyes: 

Atsakyti
Labas,pas mane 0.Nereikejo vakar taip ,,pasismaginti''.Viskas,liko keli gabaliukai sonines,pribaigiu ir bus ramu tongue.gif
Sakot kaip netingiu nakti su agurkais dirbtis...taigi gaila,kad prapuls .Juk sitaip apsokineti augaleliai dave vaisiu,atsidekojo man tongue.gif Tingiu netingiu,bet reikia.Neturiu laiko diena,o vakare dar kiti darbeliai laukia,tada belieka naktis biggrin.gif As gi peleda rolleyes.gif
va dabar juos vakuosiu;kisiu i stiklainius,pavirsiu 15min ir kita partija pjaustysiu.Siais metais seimyna agurkais maitinsiu biggrin.gif
Ar jus negaminat tokios agurku misraines ziemai?
Jurgiski,va dabar jau aisku kodel MB namo pyragus tempia,kazka valgyt juk reikia biggrin.gif Jaunikle esi ir tiek tongue.gif
Atsakyti
Ir kur pasislepusios?Ka kemsat? biggrin.gif
As siandien tiesiog saunuole;viena partija agurku misraines uzvakavau,kita pasiruosiau(nakti vakuosiu),ale cebata issikepiau(i parduotuve tingejau eit).Vakarienei issiviriau 2 L dydzio kiausinius,atsiriekiau pora riekiu sviezuteles cepatos,uzsitepiau sviesto,pabarsciau druska ir suraiciau.Pries tai dideli rauginta agurka viena pati suvalgiau-gi salotos priklause tongue.gif
Va ,kad tik nakti ta cebata nepradingtu kur biggrin.gif
Atsakyti

Nedingus, užsilaksčiau su visokiais rūpesčiais.

O kokia ten ta pjaustytų agurkų mišrainė?Mama kažkokią daro, bet pila aliejaus, tai man ne kažką :D 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 13, 23:39)
<p>Nedingus, užsilaksčiau su visokiais rūpesčiais.</p><p>O kokia ten ta pjaustytų agurkų mišrainė?Mama kažkokią daro, bet pila aliejaus, tai man ne kažką biggrin.gif </p><p></p>

...taip,pilu aliejaus,ten jo nedaug dedas.Pjaustau agurkus riekutem,svogunus ziedeliais ar pusziedziais+druska,cukrus,actas,aliejus,dar kartais smukintas cesnakas ,krapu ziedai smulkinti.Viska sumakaluoju,pasimarinuoja (dazniausiai per nakt),veliau sugrudu i stiklainius,statau i puoda su vandeniu ir uzvirus jam pavirinu 15min. i, viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 14 rugpjūčio 2019 - 00:03

Labas rytas, 

-300g.Nu nors kiek pajudėjo.Mute, Tu mane užkrėtei ir dabar, kai susinervuoju - ėdu :unsure: 

O kas dėl Jurgiškio, tai taip jauniklė tinginė :D  :P Mes čia kalbam, koks diedas nedoras, bulkas namo tempia, kai ji dietinasi, o pasirodo, kad vargšiukas iš bado.Ji matai, kokius tai vazonikus su kvietkais ant viryklės laiko :D Tu daugiau tų agurkų užvakuok, reikia gelbėt žmogų :lol:​ 

Atsakyti
Labas.Oneiga,sveikinus pajudejus,te 4u.gif ,o gal ta proga birthday.gif hihihi.gif
Pas mane 0,ko noret,dziauguosi,kad taip ax.gif Vakar puse cebatos svietu patepliojus suraiciau.
mastau gal dieta pakoreguot reiktu;,,kiausiniu su agurkais'' biggrin.gif Vietoj apelsinu agurku misraine tongue.gif Nujauciu,kad as i juos greit ziuret nebegalesiu,tiek prisiragauju,kur paziuriu vien stiklainiai su agurkais blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 14 rugpjūčio 2019 - 10:44

Labas rytas, 

-300g.Nu nors kiek pajudėjo.Mute, Tu mane užkrėtei ir dabar, kai susinervuoju - ėdu :unsure:

O kas dėl Jurgiškio, tai taip jauniklė tinginė :D  :P Mes čia kalbam, koks diedas nedoras, bulkas namo tempia, kai ji dietinasi, o pasirodo, kad vargšiukas iš bado.Ji matai, kokius tai vazonikus su kvietkais ant viryklės laiko :D Tu daugiau tų agurkų užvakuok, reikia gelbėt žmogų :lol:​ 

Tai jau kaip jauniausia, tai ir skriaust reikia :) taip, taip tempkit ir agurkus, ir kugelius viskas tiks :D 

Ech, net mano svarstykles neatlaike, tai raides rodo, tai skaicius, zodziu per savaitgali bandysiu naujas isigyti, jei ne, pries veidrodi matuosiuos :lol: 

Oneiga tau :4u:​ 

Atsakyti
biggrin.gif svarstykles streika paskebe tongue.gif Gal tk elementus pakeist reikia...
Kokius nenormalius pietus turejau doh.gif Nepasirupinau suriu,saldytuve tik maskarpones buvo...uzsitepiau jos ant cebatos....daugiau taip nebedarysiu, niekada schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Pomidoras to riebumo nenustumia...feeeeee...
Viskas ,kita savaite 2oji.Baigta su ta uzsitesusia 1aja!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 14 rugpjūčio 2019 - 13:11