Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Kaip pavargau, šakės.Tik dabar prisėdau, o dar grindis išsiplaut reikėtų ir popierizmo turiu.

Kiemą susitvarkiau, žolę nušienavau, pomidorus savo sultyse padariau.Nu svajonių moteris, a ne? :D O norą turėjau tik vieną- nagus nusilakuot :D 

Jurgiškis, tai aišku, vėl pyragėlius ryja, čia neužeina, su mumis nesidalina :P Nu tai kas bus, jei ir toliau taip? :D 

Mute, o Tu dar sporte?

Atsakyti

As ir nusikaliau, tik ne darze, o po parduotuves belakstydama, gi mokslo metai arteja, tai uniformos  batai, kuprines, zodziu prasinesem siandien :D dar liko, bet jau nebedaug :) 

Su rezultatais prisiduosiu turbut pirmadieni, tikiuos didelio pliuso nebus :rolleyes: 

Ryt mama zadejo agurku kibira atvezt, gal ir man reiks kazka padaryt :hmm: 

Taip, kad sausainiu nevalgau :P​ 

Atsakyti

Ai,tada aš už Tave pavalgiau.Ir dar už save, ir už Mutę.Žodžiu, suėdžiau viską, ką radau namie :unsure: Net bloga.Jaučiu, išdurnėjau :hmm:​ Va ką reiškia visą dieną nevalgyt.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 10, 23:40)
<p>Ai,tada aš už Tave pavalgiau.Ir dar už save, ir už Mutę.Žodžiu, suėdžiau viską, ką radau namie unsure.gif Net bloga.Jaučiu, išdurnėjau hmm.gif Va ką reiškia visą dieną nevalgyt.</p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,o as ir misliju,ko cia namai kvepia kazkuo desertiniu,juk nieko apart kondensuoto pieno neturiu biggrin.gif ..maniau vaidenas,pasirodo cia Oneiga skanestus uz mane valgo...o pliusas pas ka bus blink.gif

Grizau is sportu,parsivilkau krepsa agurku,deze pomidoru galiunu.Reikia pradet keciupus virt.Ryt vel leksiu sportuot,zole nepjauta,aplinka netvarkyta,o ir namie grintys ilgesingai laukia plovimo ax.gif
Siandien issirasiau plombyra wub.gif labai gerai buvo tongue.gif Uztat vakarienei tik pora agurku su grietine,be kumpeliu,duonyciu.Jei ryt pliusas pasirodys zinosiu ka kaltint mirksiukas.gif
tikrai ne leda biggrin.gif

Atsakyti

Labas rytas,

tai pas kurią mano pliusas nuėjo, nes pas mane 0 :D​ ?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 11, 09:49)
<p>Labas rytas,</p><p>tai pas kurią mano pliusas nuėjo, nes pas mane 0 biggrin.gif ?</p>

Labas,ne pas mane tongue.gif -400g Vakar nakti nutrukau,vos neiskabliavau puslitrio kondensovkes,pasikepiau rieke sonines,kiausinienes.Cia naktinejimas buvo ax.gif Kazkoks PMSas nesveikas tongue.gif Kaipdar minusas gavosi blink.gif gal svarstykles meluoja,bet abi taip parode hmm.gif
Isgeriu kavos ir i soda,reikia nuo lauko lysviu agurkus nurinkt,zole nupjaut,zeme papurent....nezinau kaip viska suspesiu... unsure.gif
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

tai pas kurią mano pliusas nuėjo, nes pas mane 0 :D​ ?

Gerai, kad nesisveriau, o tai tikrai butu pas mane :D​ 

Atsakyti

Labas rytas, savaites rezultatas +100g :) galvojau bus baisiau :)​ 

Atsakyti
Labas,Jurgiski,tai sausainiai dietiniai buvo mirksiukas.gif
Savaites rezultatas -200g. Vistik sportas sode padejo smile.gif Isitaisiau nauja priklausomybe,vakarais kepu sonine ax.gif liesa ji,bet visvien nelabai jau dietinis maistas rolleyes.gif
Atsakyti

Laba,

73,3kg.Po vakar vėl 0.

Tai kaip dabar išsigydysi priklausomybę :P ?Nu kas ta šoninė, aš va kūgelį kepu :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 12, 15:20)
<p>Laba,</p><p>73,3kg.Po vakar vėl 0.</p><p>Tai kaip dabar išsigydysi priklausomybę tongue.gif ?Nu kas ta šoninė, aš va kūgelį kepu rolleyes.gif </p>

Oi ,cia jau sunkiai unsure.gif katik suspirginau,maniau turesiu spirguciu kiausinienei paskanint,ar i kugeli kada suversiu-suraiciau visus,taukus palikau tongue.gif
bigsmile.gif kaip nooooriu kugelio rolleyes.gif Man po pietu,obuoliu privalgius,pabudo zveris....dabar apramintas,va tik riebu,reikia, kaip Tu sakai,pagadintos kavos isgert tongue.gif
Atsakyti
...viskas,kondesuoto puslitrio nebeliko,daugiau nebegundys jis manes blush-anim-cl.gif
mastau ka dabar su vakariene daryt,juk sitaip nusidejau unsure.gif
Oneiga,duok gabala kugelio,gal geriau pasijusiu tongue.gif labai apsalau rolleyes.gif
Jurgiski,siandien tvarkingai laikaisi?O gal kaip mes biggrin.gif
Atsakyti