Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

...isviriau,nu skanumelis essen.gif Dar gaminsiu,geras dalykelis.va tik stiklainiu jauciu pritruksiu blink.gif Ot siais metais pasidarbavau,ar tik nebusiu visko padauginus ax.gif
Atsakyti

Mute, :4u:  :4u:  :4u: .Čia už naktinius konservavimus Tau.

0 pas mane.Vakare dar kažkokio marmaledo priėdžiau :rolleyes:​ 

Atsakyti

Tikrai, Mute, tu saunuole :4u:  :4u:  :4u: as tai tingine visiska, net agurku siemet nedarysiu, dar like nuo pernai, tegul suvalgo. 

Vakar grizau tokiom sutinusiom kojom, net kauliuku nesimate, pirma karta man taip ir skaudejo baisiai, nusorendziau, kad nuo besaikio edimo, viskas reik pradet rupintis sveikata, gi nebejaunikle gi :D 

O ant svarstykliu siandien nebeuzlipau, bet ytariu pliusas :)​ 

Atsakyti
didis.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif ,taip isgyret,kad ir nosis uzsiriete biggrin.gif Vakar nakti pries nueinant i lova kepiniu juodojo sokolado gabaliuka nugvelbiau ax.gif jis tokskartus,nesaldus,labai reikejo tongue.gif -300g.
Siandien naikinsiu arbuza,nors labiau noretusi kriausiu su obuoliukais....bet gi nupirktas,prapjautas,reikia sudorot.Vakar vakarienei belekiek agurku su daug grietines,2 visciuko ketvirciukai(nedideli),naktipieciai:kriauses2,4-6 obuoliukai,kava su pienu,arbatos su pienu didelispuodas,juodasis sokoladas(kvadratukas).Ai dar,prilaizyta moliugu ikros biggrin.gif
Jurgiski,skysciai kaupiasi,nujauciu,kad skysciu nevartoji mirksiukas.gif
Oneiga,o Tu agurku ir siltnamyje ir lauke prisisodinai?Mastau,kad as ju perdaug prisisejau,nemoku ukininkaut,arba mazai ,arba daug....kaip ta auksini viduriuka suradus..neturiu generolo,kad pakamandavotu unsure.gif
Lyja siandien,rudeniu kvepia-nemegstu rudens verysad.gif ,vasaros noriu,o dar geriau ,kad po jos pavasaris ateitu tongue.gif
Atsakyti
Labas,+700g ax.gif Nezinau kas cia koja pakiso,gal vistienos kepsneliai tesloje rolleyes.gif
Atsakyti

Labas, o as per dvi dienas +1.5 kg :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos,

-900g kažkaip tai.Bet atrodo, jau pataisiau tą reikalą suėdus bliūdą pomidorų su grietine :D 

Mute, su tais agurkais pas mane,tai nei šis, nei tas.Šiltnamyje tik du daigai, o lauke visa ežia prisėta,nu bet kartūs,gyvatės.Gal ne visi, bet kas antras, tai tikrai.

Nepatinka ir man tas rudens kvapas, bet tai ką dabar...O šiaip tai,kai dūšioj neramu, tai blogi visi metų laikai :unsure: 

Visą dieną ruošiausi spintas susitvarkyt, neprisiruošiau :rolleyes:​ 

Atsakyti
Oneiga,kas cia su Tavimi daros blink.gif Minusuoji issijuosus bigsmile.gif Taigi mes su Jurgiskiu is pavydo apsirysim tongue.gif Ir dar pergyveni,kad pomidorai su grietine griesnas maistas!Tai juk dietinis patiekaliukas mirksiukas.gif Va as vakarienei pasiciupau kondencovkes ,veliau issiviriau ryziu koses su dauuuug razinku biggrin.gif Ai dar,prisipjausciaus buvau bliuda agurku,susveiciau juos su grietine.
Bus ne minusui !
Atsakyti

Nu žinok, tie pomidorai dar buvo su duona ir dešra, o dabar naikinu, nu kad nesugestų, lauktuves - marmeladus kažkokius :D​ O iš kur toks minusas, aš nuoširdžiai nesuprantu.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 09, 23:22)
<p>Nu žinok, tie pomidorai dar buvo su duona ir dešra, o dabar naikinu, nu kad nesugestų, lauktuves - marmeladus kažkokius biggrin.gif O iš kur toks minusas, aš nuoširdžiai nesuprantu.</p>

...aaaa,na tada tebunie ryt pliusas biggrin.gif O minusa turi turbut per gudrias svarstykles,kysininkauja jos pas Tave tongue.gif Gal pagrasinus esi ,bijo blogai rodyt tongue.gif
Pripjausciau agurku,svogunu-apsiasarojau...ryte vakuosiu.
Rytoj iki sodo leksiu,vel agurku parsivilksiu,vel pjaustysiu...ir kada jie baigsis ax.gif
Beje,pas mane irgi kaikurie kartus.Nieko tokio,vakavimui tai nemaiso mirksiukas.gif
Dabar pamislijau,ogi ir pomidoru parsitempsiu-keciupa teks virt blink.gif Ir kaip viska suspet blink.gif
Atsakyti

Labas rytas,

kaip sakiau, taip ir yra.+400g :huh2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 10, 09:56)
<p>Labas rytas,</p><p>kaip sakiau, taip ir yra.+400g huh.gif </p>

Laba,ai nedaug cia mirksiukas.gif va pas mane daugiau,+600g.Pliusuoju issijuosus unsure.gif
Leksiu is soda pasportuot,gal kazkiek nusiminusuos ax.gif
Atsakyti