Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas, 

jau namie ir su +1,8kg.Nu kaip kitaip :rolleyes: 

Vis tik savaitės rezultatas -600g :)​ 

Atsakyti
Labas,tik dabar radau laiko prisesti smile.gif -600g.
Oneiga,kaip gi taip,poilsiavai ir visvien savaitini minusa turi blink.gif Ale ir sekasi jums biggrin.gif

As jau ne i tema suvalgiau 3 kriauses ax.gif laaabai alkana buvau ir nesusilaikiau rolleyes.gif
Atsakyti

Aš ne į temą karvučių priėdžiau :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 06, 21:52)
<p>Aš ne į temą karvučių priėdžiau rolleyes.gif </p>

..o as ,,gardesio'' puse batono (toks minkstutis buvo)suraiciau,ale vietoj bulkutes tongue.gif Dabar tai nelabai geras jausmas,kazko skrandyje stovi...nevertejo ax.gif
Ryt minusas bus pastriges,prisidirbom turbut rolleyes.gif
Einu obuolienes virt...o Tu ziuriu visai nebeseimininkauji blink.gif
Atsakyti

Labas rytas,

-700g.

Nu kaip tai nešeimininkauju?Agurkus gi pavakuoju vis, tik pasigirt pamirštu :D Uogienių pilna, net neaišku kurių metų, sulčių irgi, tai ką čia labai darysi.O šiaip tai, matyt batareikos išsikrovė :D , nes net menkiausias rūpestis labai išbalansuoja.Kažkokia prislėgta visą laiką.

Kur jurgiškis prapuolė? :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 07, 07:37)
<p>Labas rytas,</p><p>-700g.</p><p>Nu kaip tai nešeimininkauju?Agurkus gi pavakuoju vis, tik pasigirt pamirštu biggrin.gif Uogienių pilna, net neaišku kurių metų, sulčių irgi, tai ką čia labai darysi.O šiaip tai, matyt batareikos išsikrovė biggrin.gif , nes net menkiausias rūpestis labai išbalansuoja.Kažkokia prislėgta visą laiką.</p><p>Kur jurgiškis prapuolė? hmm.gif </p>

Labas,ale kaip panasiai jauciames,man tas pats bigsmile.gif jau koks rupestis-issibalansuoju,susinervuoju,stresuoju...edu tongue.gif
Kaip cia sitiek minuso,netvarka !:D Po atostogu surimtejai blink.gif
Pas mane 0,nakti obuolius lupau....batona naikinau,kriause uzkandau,kava uzgeriau rolleyes.gif Gerai,kad ne pliusas ax.gif Kas keisciausia,po sitokio misinio i ora nekilau tongue.gif
siandien laukia cikiniju perdirbimas....kazko ner jegu...miego norisi..
Papildyta:
Jurgiskis turbut po atostogu rupesteliais apsivertusi .
Atsakyti

Labas, mergaites :) kovoju su edimu, diena viskas buna gerai, nu bet vakare edu viska is eiles, o dar vakar vyras tokiu sausainiuku nupirko, mmmmmm, tai beveik visus ir sunaikinau :oh: tai siandien net ant svarstykliu nelipau, nes tokia issiputus jauciausi :mad2: 

O jus saunuoles, uz minusiukus :4u:​ 

Atsakyti

Žinai, jurgiški, vienos atsisako cukraus, kitos miltų, o Tau teks atsisakyt vyro :D Jis Tave iš kelio veda :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 07, 16:00)
<p>Žinai, jurgiški, vienos atsisako cukraus, kitos miltų, o Tau teks atsisakyt vyro biggrin.gif Jis Tave iš kelio veda biggrin.gif </p>

blink.gif nu Tu ir cia ziauriai pareiskei blink.gif Gi pamastyk,atsisakius vyro is kelio vedancio prades labai liudet...O tada est,kad kazkiek aprimt.Taigi isvada-nieko nereikia atsisakyt biggrin.gif visvien niekas nepasikeis tongue.gif
Jurgiski,paskanauk be grauzaties sausainiu,o nuo rytojaus susiimk mirksiukas.gif Arba palauk manes kol dasivysiu bigsmile.gif
Mano dienos griekeliai:kriause,3 saldiniai obuoliukai.
Vakarienei ketvirciukas(ai) su agurku salotomis(su grietine)
Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verksne: 07 rugpjūčio 2019 - 17:18

Žinai, jurgiški, vienos atsisako cukraus, kitos miltų, o Tau teks atsisakyt vyro :D Jis Tave iš kelio veda :D​ 

:lol:  :lol:  :lol: oi, Oneiga reiks pamastyti :) dar duosiu laiko pasitaisyti :D​ 

Atsakyti
Jurgiski,nesiutik vyriskio,o tai pabegs pas ta kuri megsta ,kad namo tystu skanestus mirksiukas.gif Gi kita vasara toli,o ir Kaledos nearti,spesi surimtet tongue.gif
Oneiga,neardyk seimos,o gal ka sumislijus busi hmm.gif Jurgiski,tegu mums tuos sausainius su pyrageliais nesa,mes vyriski namo parsiusim mirksiukas.gif
Oi ,juokai juokais,uzsiverciau koncervavimais...agurociu ikra gamint meginu...gal kas gausis rolleyes.gif Vel naktinesiu,vel kazka suraitysiu ax.gif
Atsakyti