Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,

0 :unsure: Labai rimta dieta :D 

Mute, kaip čia yra, kad mes amžinai kažkokiuose stresuose, nervuose ir nerimuose?Nu kaip užkniso, kaip noriu nors vieną rytą atsikelt tuščia galva.Ar čia amžius, ar šiaip nervašnikės abi :hmm: 

Aš tiek darbo turiu, o vis tiek smegenys sukasi kaip čia ir kur čia nulėkt :D Orą gerą praneša.Jurgiškis, kaip suprantu, mūsų neims :D​ Ir dar bulvinių blynų noriu...

Atsakyti
Labas,-1kg , silauoges su arbuzu pagelbejo smile.gif
Oneiga,Tavo svarstykles tikros drauges,sitiek priskanavai ir nieko bigsmile.gif
Jurgiskio prasai mus prie juros pasiimt,gi nereikejo issiduot ,kad pasiutusios esam mirksiukas.gif Tokiu stresuotu neims,kam jai gadintis atostogas ax.gif Pakrisim po obelim ir bus gerai tongue.gif
Kas del to noro atsibusti tuscia galva ,prisidedu rolleyes.gif Labai issiilgau tokios nerupestingos busenos wub.gif Raminuos,kad po sunkumu ateis ramesni laikai,gi negali taip testis amzinybe unsure.gif
Amzius tai prisideda,juk patirtis daro savo.Kol jaunysteje bunam naivus,tikim sviesiu rytojum,valdzia ir t.t.jauciames visagaliais,jura iki keliu...O vat su amzium roziniai akiniai duzta-praregim...ex,kam cia apie tai ir bepostrigauti,dar ka surysiu biggrin.gif
Dabar pasigirsiu ka as vakar valgiau;
ryte obuoliukai +2 virti kiausiniai su majonezu,balinta kava.

pietums puse ketvircio arbuzo,balinta kava,rauginti agurkai,
vakarienei virta greitpuodyje apyliese sonine su kaulais,pomidoru ir svogunu laisku salotos pagardintos grietine, balinta kava.
Naktinejimo metu:rauginti agurkai,obuoliukai(mazyciai saldiniai),silauogiu 300g.
Va ,pasipasakojau ax.gif
Atsakyti

Labas :) oi, tik dabar radau laiko, darbe pries atostogas kruvos reikalu :) svarstykles ir turbut atostogu nuotaikom gyvena, rodo beleka :D o darbe kiekviena diena buvo vis kokia proga, o atsisakyti negrazu :) va siandien buvo cepelinai ir simtalapis ir kaip atsilaikyt :rolleyes:​ 

Jus tikrai pasiimciau prie juros, vietoj savo vyruku, tik beda, kad ne prie juros varom i Birstona :) pries dvi savaites atsauke musu rezervuota butuka, o dar ir orai nieko gero nezadejo, tai nusprendem, kad isgyvensim ir be juros :bebe: 

Atsakyti

Ai tada gerai, neimk mūsų, pabūsim, kaip Mutė sako, po obelim :D 

Koks man gražus Birštonas :wub: 

Valgyk, Jurgiški, drąsiai, aš Tavęs palauksiu.

Mutei tai biški su pavydu, bet vis tiek duodu balioniuką :4u:​ Šitiek numinusuot....

Atsakyti
O as Birstone nesu buvus,dabar jau noriu ax.gif Bet va ,vis nera kada...Ai ,pasikepsiu ryt sode sonkauliuku,po obelimi pasivoliosiu,ko ne atostogos tongue.gif
Su zoliapjove pasportuosiu,ziurek ,gal ir minusa uzsitarnausiu biggrin.gif
Jurgiski,as tai nelauksiu,bandysiu pakudet kol grisi mirksiukas.gif Man negalima atsipalaiduot,labai jau pastrigau toje 8 desintyje blink.gif Tai va,nesupyk,teisybe pasakiau tongue.gif
Oneiga,ar gamini agurociu ikra?Sumasciau,siemet to gerio prisigamint,kazkada taip skaniai pirktine kabindavau rolleyes.gif
Atsakyti

O kas tai?Pirmą kartą girdžiu,kad yra toks dalykas, kaip aguročių ikra :hmm: Kaip ją daryt?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 07 27, 00:47)
<p>O kas tai?Pirmą kartą girdžiu,kad yra toks dalykas, kaip aguročių ikra hmm.gif Kaip ją daryt?</p><p></p>

Labas rytas,-200g smile.gif

Aguročių "ikra" daugeliui lieka tokiu gana nostalgišku produktu. Ech, ta IKRA KABAČKOVAJA, stovėdavusi net tuščiose sovietinėse parduotuvėse. Receptų aguročių "ikrai" yra labai daug, pats agurotis lieka pagrindinis komponetas, o skonį galima varijuoti keičiant kitų ingradientų proporcijas. Net tame pačiame virime, galima puikiai paruošti vienu metu 3 - 4 skirtingų skonių konservų, na, kad tas pats nepabostų. Nors gerai paruošta aguročių "ikra", vargu ar gali pabosti.

Daugmaž klasikinis agursočių "ikros" receptas, panašiai gaunasi kaip senasis, sovietinis.

Aguročių 6 kg,
Pomidorų 3 kg,
Morkų 3 kg,
Svogūnų 1 kg,
Česnako 4 galvutės ( ne kinietiško, aštresnio iš savo daržo),
2 - čili pipirai,
Paprikų saldžiųjų 1 kg,
Aliejaus kokybiško 300 g, + 50 g svogūnų kepimui,
Acto 3 šaukštai,
Akmens druskos pagal skonį, apie 4 kupinus šaukštus, šaukštelis maltų juodųjų pipirų.
Aguročių ikros ingradientai

Agurotį nulupame, pats paprasčiausias būdas su bulvių skutikliu. Supjaustome apie 5 centimetrų dydžio gabaliukais. Aguročius sudedame ant orkaitės skardos. Orkaitėje troškiname kol suminkštėja apie 30 minučių.

Kartu arba atskirai orkaitėje dedame stambiai pjaustyta smorkas, papriką.

Supjaustome į puodą pomidorus, verdame apie 20 minučių, belenderiuojame iki tyrės.

Atskirai sublenderiuojame aguročius, morkas ir paprikas.

Pakepiname žiedais pjaustytus svogūnus su puse česnakų ir čili pipirais. Keptuvės turinį sumalame blenderiu.

Viską sumaišome puode, užviriname, pridedame druską, actą, likusius česnakus, supilame aliejų ir sublenderiuojame.

Šiame etape galima derinti įvairius komponentus:

Atsakyti

Laba,

nu tikrai ne man, tokiai tinginei, tokie receptai.Nedarysiu tikrai

Vėl 0.Iš kur Tu tuos minusus trauki, kas čia pasidarė dabar??? :D​ 

Atsakyti

Labas, o as is vis nelipau ant svarstykliu :) oi, as ir tokiu negaminu, ne man. Va mano sese, tai ko tik neprigamina, ir man dar lauktuviu atveza :D 

Galvoju, gal per atostogas protarpini badavima pabandyti :hmm:​ 

Atsakyti

Laba,

Jurgiškiui, tai atostogos, o Mute kur Tu?Po obelim drybsai?

Aš šiandien pikta, kaip šuo.Svarstyklės staiga parodė 75,1kg.Vsio, geriu vandeniuką ir pomidorų sultis.Nežinau kiek ištversiu, bet planuoju dar kefyriuko pagert ir daugiau nieko.Iškrovos diena, taip sakant :D Uoj, prisiminiau, kad ledų kokteilį dar sugėriau.Nu bet tiek to :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 07 28, 15:20)
<p>Laba,</p><p>Jurgiškiui, tai atostogos, o Mute kur Tu?Po obelim drybsai?</p><p>Aš šiandien pikta, kaip šuo.Svarstyklės staiga parodė 75,1kg.Vsio, geriu vandeniuką ir pomidorų sultis.Nežinau kiek ištversiu, bet planuoju dar kefyriuko pagert ir daugiau nieko.Iškrovos diena, taip sakant biggrin.gif Uoj, prisiminiau, kad ledų kokteilį dar sugėriau.Nu bet tiek to biggrin.gif </p>

...labas,parsliauziau siaip taip...jau kaip pavargau...,sudegiau,parsivilkau kruvas darbo,visko sode nesuspejau....Griesno nieko neprarijau! Ryt akistata su svarstyklem.
Kaip noreciau ledu kokteiliuko-litra koki sudorociau rolleyes.gif Ledai saldytuve nebesiveisia-ramu.Iki rytojaus mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba,

-1,4kg.Vakare šaltybarščių prišliurpiau.

Šiandien vis kažką dirbu, kad tik ėst nepradėčiau :D​ 

Atsakyti