Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Pietums buvo salotos ir pyragelis :ax: kolege vaisino, negrazu gi atsisakyti :D​ 

Atsakyti
Aisku ,kad negrazu atsisakyti tongue.gif O as vel privalgiau surybiu,vakavau pjaustytus agurkus su svogunais ,reikejo ragauti,ragauti ir ragauti kol skonis geras pasidare.Pietums saslykas,posuris.Dabar sedziu vandens bambali apsikabinus biggrin.gif
Kazko mesa man nebepatinka ,nekitaip persivalgiau saslyko unsure.gif
Atsakyti

Na ir privalgiau, geriau ir nesakysiu ko prikisau, siaubas :oh: ir kodel vakarais taip norisi valgyt :hmm: as tai siemet muset nedarysiu agurku, dar nuo pernai like, nevalgo seimyna :)​ 

Atsakyti
....o as visa kepta mesyte pribaigiau ax.gif Kas del agurku,prisidarysiu tiek atsargu,kad kitamet galesiu nebedaryt tongue.gif Praitu atsargu neliko,teko net pataupyti.
Kas del naktiniu apsivalgymu ,manau cia mes isigijom iproti.Reiketu kazkaip ji panaikinti,atsipratinti,tik va kaip? unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas,

-300g.Rajūnės :P Aš va kefyriuko vakare pagėriau ir prašau, minusas :D Nu jei nebūčiau naminės duonos priėdus, būtų dar didesnis :rolleyes: 

Mute, mano visi agurkai darže kartūs.Tai ką dabar, viską išmest?Niekada nevakavau karčių :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas, o pas mane +600 :P​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 07 24, 07:49)
<p>Labas rytas,</p><p>-300g.Rajūnės tongue.gif Aš va kefyriuko vakare pagėriau ir prašau, minusas biggrin.gif Nu jei nebūčiau naminės duonos priėdus, būtų dar didesnis rolleyes.gif </p><p>Mute, mano visi agurkai darže kartūs.Tai ką dabar, viską išmest?Niekada nevakavau karčių hmm.gif </p>

Pas mane -500g.Kas del agurku ,vakuok karcius,pranyks tas kartumas mirksiukas.gif
Visada vakuodavom ir karcius ir ne.Kartumas agurkui yra prigimtinis,va smile.gif
Jurgiski,tai ka nakti prarijai mirksiukas.gif kazka skanaus ,miltinio ir saldaus?
Rytojui parsivilkau arbuza,gal skyscius isbegins ir minusa padoresni turesiu rolleyes.gif
Atsakyti
...kur dingusios,nekitaip pliusus slepiat biggrin.gif +300g.Vakar visa sviezutele cebata suniamniojau,belekiek raugintu agurkeliu...arbuzo prikirtau.
Arbuzas nelabai teisingas,nebegiojas i wc.Pietums ji valgau ir mastau,kiek ryt pliuso bus tongue.gif
Atsakyti

Laba,

0 vėl.Nu ir ko čia dabar taip nekrenta :hmm: A nereiks tik kefyriuko dietos įvaldyt :D​ 

Atsakyti

Labas :) ant svarstykliu ryte neuzlipau, nebespejau, pramiegojau :ax: valgau beleka, visai prastai, dar kita savaite atostogu isvaziuojam ir kada cia susiimti :hmm:​ 

Atsakyti
As beveik tvarkingai diena issilaikiau,gal kiek kiekiai ir padidinti. Daug rupesciu,nervu ,streso,va ir svoris nekrenta.Dar dziaugiuos ,kad ledams atsispiriu.
Jurgiski,ar ne prie juros islekiat? Neapsimoka labai rimtet,juk atostogu nuotaikos,kokia cia dieta gali buti biggrin.gif Grisi ir surimtesi,mus cia rasi mirksiukas.gif
Oneiga,prisipazink ka vakar cypianti isgelbejai,kad 0 mirksiukas.gif
Atsakyti

Slyvų saują, duonos riekę ir vieną saldainį.Čia buvo vakar.O šiandien suėdžiau du keksiukus ir duonos su gabalu dešros, ir kažkokių lazdelių su sūreliu.Žodžiu...Veidrodis rodo karvę.Susilenkt ir nusilakuot kojų nagus buvo didžiulis iššūkis :D 

Jurgiški, jei varai prie jūros, gal gali  su Mute įsivaikint, ką?Būsim tyliai tyliai :lol:​ 

Atsakyti