Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikos, na va visos panasaus amziaus, kaip sakant patys graziausi metai :D oi, savaitgali daviausi po namus, nes visa ssvaite mano vaikinai buna namuose, tai link savaitgalio kaip po karo :lol:  :lol:  :lol: nevaziuoja niekur, isvezem pas mociute, tai po triju dienu atgal parsigabenom, mamyciukai jie mano, ypac mazasis :rolleyes: 

Na ka imsim dieta uz ragu nuo pirmadienio, as tai su  pirma savaite :D​ 

Atsakyti
Tai as sunkiausia ir vyriausia,na Oneiga tuoj mane pasivys,va tik su svoriu nelabai vytis nores biggrin.gif O butu visai smagu ir vienmetes ir sveriam vienodai-ane? mirksiukas.gif biggrin.gif
Sode truputi pasidarbavau,truputi patinginiavau(karsta buvo,sunkiai dirbosi),saslyko prisikepiau ,darzoviu su juodaisiais serbentais pasirinkau ,buciau dar pavakarojus ,braskiu lapus nupjovus,bet lietus namo isgyne.
Ryt pirmoji ir pas mane smile.gif Turiu pietums ir obuoliuku ir ploksciu persiku,ir juoduju saldziu serbentu.Viena kruma apibirejusi nurinkau.
Tai ryt susibegam,prisiduodam ir i starta bigsmile.gif Gal jau ir pilnos dietos pasilaikom mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokas sueme po tokiu savo zodziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 21 liepos 2019 - 21:39

:lol:​ aišku, kad pasilaikom.

Atsakyti

Labas rytas, pradedu su 75.9 kg :) savaites rezultatas apie -600g :)​ 

Atsakyti

Labas rytas,

74,6kg :unsure:​ Siaubas.

Atsakyti
Labas rytas,84,8kg-nebera zodziu,vienos emocijos blink.gif
Jurgiski,kas cia per minusai,ko taip nedraugiskai mirksiukas.gif Negi vyras nebelepina tongue.gif
Tai rimtejam pilnu pajegumu!!! ploja.gif
Atsakyti
...buvau sode,pasportavau pries pietus,dabar grizau padirbet.Va tik kaip neprisidirbt tongue.gif
Nakti laukia marinavimai...
Atsakyti

Kaip galvojat, ar ryt balandeliai pietums labai blogai, gaunasi kaip mėsa su troskintu kopustu :D 

Atsakyti

Mano manymu, tai visai gerai.Gal ir man daryt :hmm:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

didžiausia gėda, 0 :unsure: Griešno nieko, bet to kas galima buvo per daug,matyt.

Atsakyti

Labas rytas, -300g :) tik vafliu su uogiene nereiketu vakare valgyti. O balandelius ir pamirsau pietums pasiimti, ka cia reiks suvalgyti :hmm:​ 

Atsakyti
Sveikos,jums gerai,o pas mane +500g ax.gif Vakar tik cebata su sviestu ne is leidziamo saraso buvo,na ir keletas raugintu agurkeliu rolleyes.gif
Ai,turbut pms kaltas....
Atsakyti