Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas, svarstykles parode apie 76.7 kg, idomiai man jos sveria :) 

Oneiga cia tau :4u: tik labai jau nepabek, pabandysiu pasivyti :)​ 

Atsakyti
Labas rytas,-300g.Vakar nieko griesno neisimeciau unsure.gif Oneiga,kaip cia taip toks didelis minusas blink.gif
Jurgiski,sakai Oneigai,kad nepabegtu,o as Tau ta pati galiu pasakyt tongue.gif Luktelk kol 5kg numesiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) va grizau, tai Mute su Oneiga paliko cia mane viena :B svarstykles nesisku ka rodo, bet pagal rodmenis apie -300g :)​ 

Atsakyti
Labas ax.gif atnesu savo begedes akis,geda man...vakar naktinis sausainiu kepimas buvo blush-anim-cl.gif Tai pora puodeliu pieno su jais isgeriau....Gerai,kad dar ryte svarstykles pagailejo ir 0 parode ax.gif Uzlekit ir jus pavaisinsiu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas ax.gifatnesu savo begedes akis,geda man...vakar naktinis sausainiu kepimas buvo blush-anim-cl.gifTai pora puodeliu pieno su jais isgeriau....Gerai,kad dar ryte svarstykles pagailejo ir 0 parode ax.gifUzlekit ir jus pavaisinsiu mirksiukas.gifbiggrin.gif

Mano vyras labai megsta sausainius ar bandeles su pienu :D​ 

Atsakyti

O pas mane vakarienei cepelinai :blush-anim-cl: mama i svecius atvaziavo ir pagamino, kad dukryte turetu ka valgyti :lol:​ 

Atsakyti

Jurgiški, kaip Tau faina.

Pas mane 0, o nuo rytojaus pradedu pliusuot, nes varau paatostogaut.

Šiandien parduotuvėj gavau „komplimentą” maždaug tokiam stiliuj „ nuuuu bet ir tu nekūda, nekūda”.Aš mat pati nežinau, reikėjo faktą konstatuot.Kaži reikėjo tuo kašiku duot per galvą, ar ne? :hmm: Va imsiu ir sukūsiu ant kažkurių Kalėdų :D​ Gal...

Atsakyti
...Jurgiski,mainom visus mano sausainius su saulegrazom i cepelinus bigsmile.gif ?Baltai pavydziu wub.gif kuo ilgiau buk tokia laiminga smile.gif
As visa diena su pienu ir sausainiais ,,draugauju''.Ryt pliusas garantuotas.
Oneiga,reikejo tuo kasiku.... tongue.gif Ale kur isvyksti atostogaut,tai kaip cia mus paliksi blink.gif Dar sudziusim is ilgesio tongue.gif
Atsakyti

Kur jau aš čia toli nulėksiu.Vietoj apie ežerus palakiosiu ir grįšiu.Valgykit viską ir daug.Būkit draugės :D 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 07 18, 00:14)
<p>Kur jau aš čia toli nulėksiu.Vietoj apie ežerus palakiosiu ir grįšiu.Valgykit viską ir daug.Būkit draugės biggrin.gif </p><p></p>

biggrin.gif aciu,kad leidai valgyt aciuks.gif Bet ar nebus taip,kad pati lakiosi po ezeriukus ir nusipurcius lasiniu palti grisi unsure.gif
Tai po miskelius baravyku ieskosi,melynes rinksi?O gal ir zvejot pradesi tongue.gif Pavydziu jau rolleyes.gif
Tai prasom ataskaitas kaip ir ko ir kiek pateikti mirksiukas.gif

Atsakyti

Labas rytas, kažko pastrigau, vėl 0 :hmm:

Mute, dar tokio stebuklo nebuvo, kad nuo ežero grįžčiau su minusu :D​ Ėdu ten, kaip pasamdyta.

Sutarta, kiekvieną grybuką, jei tik jų bus, registruosiu.Žuvies tikrai negaudysiu, čia jau Tavo užsiėmimas :D Nebent vieną kitą išskrosiu.

Jurgiški, kiek kg priaugai po mamos cepelinų :rolleyes: ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 18 liepos 2019 - 07:40

Tai kaip suprantu, atsisveikint ir skarele pamojuot nė viena neateisit, a ne? :dry2: Nu ir gerai, linkiu priaugt po 5kg :beee: 

Jau suėdžiau ledą ir dar visokių nesąmonių prisipirkau.Ne savo noru, tikrai.Mergiotės įtakai pasidaviau :fool: Dabar gi eis ir sakys, nu paragauk, prašaaaau, paragauk.Nu aš ir ragausiu :D​ 

Atsakyti