Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

biggrin.gif Labas.Kad Tau taip liudna nebutu,vakar vakare issitraukiau rukytos sonines tongue.gif Veliau pora persiku,dar veliau salotu su sauksteliu majonezo...-100g,o galejau gera minusa turet-ex !
Reikia lekt iki sodo,o jau kaip tingiu rolleyes.gif
Atsakyti

Ką reiškia liūdna nebūtų????Aš tikrai neliūdžiu, aš siuntu, kad majonezą šaukštais kabindama dar sugebi minusą apturėt.Ir tai jau ne pirmas kartas, drįstu pastebėt :beee: 

Aš darbinyyyykė šiandien.Nuskyniau juodus serbentus, niekam nereikalingus, ir grindis išsimazgojau.Guliu, laukiu medalio.Ko tai niekas nežada nešt.Įtariu, neteisingai namiškius išauklėjau :mmm:​ 

Atsakyti
Taigi draugiskai zadejau pliusa turet,o jai matai neliudna butu buve jei -1kg buviau atsinesus
dry.gif Gerai gerai!!!Va sode prisisportuosiu,be jokiu uzkandziu,be bulku ir ledu,kad priminusuosiu...smile.gif))Manes ir serbentai laukia,bet ju uogienes dar nuo pernai pilna...aplesu pati ,skint vis neskinu...gal nubires tongue.gif O namiskiai priprate prie to gero,va ir neparodo,kad vertina,gi visada viskuom pasirupini.Nebutu kokius metus viso to gerio,va tada pajustu Tavo verte biggrin.gif Prisiskyniau agurku,aptingau,oras vos ne kaip silto rudens...Jau ir man norisi saulutes,pakepinimo ax.gif Marinuosiu sonkauliukus,kepsiu folgoj,saslikinej,zarijose...Jau dabar ju noriu,turbut rydienai neliks rolleyes.gif
Atsakyti

Laba, 

-500g.Bijau, kad ryt nebūtų toks pat pliusas :D​ 

Atsakyti
Labas smile.gif 83,6kg ,emiau vel 1aja.Sestadieni padauginau sonkauliuku,sekmadieni labai graziai issilaikiau,netgi nedavalgiau,o ir vandens geriau,ir sodinau ,ir zole pjoviau-prisportavau biggrin.gif Savaites rezultatas -1,8kg.Mazoka vistik...
O dabar klok,ka vakar prarijai,kad pliuso lauki tongue.gif
Atsakyti

Ai naminės picos, ledų, graikiškų salotų ir, aišku, viskas pavakary.Supratau, kad aš stora tik per vaikus :D Jiems gaminu, o paskui stropiai padedu suvalgyt :D 

Savaitės rezultatas -500g.Ėmiau antrą savaitę, žiūrėsiu kaip čia bus.Juo labiau, kad savaitgalis vėl sotus nusimato.Nu bet Kalėdos gi dar toli, a ne? :D​ 

Atsakyti

Labas mergaites :) na va pabegiojau, palekiojau ir vel griztu pas jumis :D ziuriu Oneiga laukia manes, nepabek :D startuosiu nuo rytojaus, pirma savaite, antradienis.

As tai galvoju, kad orai tai del musu atsalo, nespejom tapti gazelem, tai kad blogai nesijaustume ir atveso :lol:​ 

Atsakyti

Tai parsibastei, a ne?Labai neatsakingas požiūris į dietą :beee: Kodėl mes su Mute niekur neinam, nelakstom laukais.Laikomės išsijuose, nu į kurią pusę, tai ne taip jau ir svarbu :irnesakyk:  :hihihi: 

Jurgiški, aš ne tik kad laukiu, aš jau tuoj pirma Tavęs būsiu, nes ne tai kad valgau, bet ėdu jau.

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisijuokiau paskaicius biggrin.gif Ale tikra tiesa,kad mes laikomes neaisku i kuria puse,bet ai... tongue.gif Kita vasara busim dailios,o sia pakaks ,kad esame grazios biggrin.gif
Pavakarieniavau,prikirtau sonkauliuku,bet va kazkaip kazko norisi...ot namie sedet...tas darbavimasi ne sode nieko gero.Ten tai nera kada apie edesi galvot,nebent pats i burna nuo kokio krumo isoka,pvz.serbentas,ar koks zirnis belekiant uzkabina ax.gif
Oneiga,nu ir prirasei baisybiu,dabar noriu picos essen.gif Eisiu rytojui kokios cebatos pasikept,gal iskepus neprarysiu tongue.gif
Atsakyti
Jurgiski,tai kiek priatostogavai?
Atsakyti

Oi, Oneiga, nesibark :ax: gi pargrizau :) 

Ryt lipsiu ant svarstykliu, nors man atrodo jos labiau kilometrus rodo, nei kilogramus :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

-600g.

Atsakyti