Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas,-400g,nereikejo vakar nakti lasinio krimst,o sode i avietes inikt..Bet jau beveik surimtejusi esu ax.gif
Atsakyti

Tai kas čia per neteisybė????Kemši lašinius, aišku, su duona ir minusuoji? O aš , kaip koks Afrikos vaikas, badauju, o pilvas pučiasi :cry2: 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 07 10, 15:20)
<p>Tai kas čia per neteisybė????Kemši lašinius, aišku, su duona ir minusuoji? O aš , kaip koks Afrikos vaikas, badauju, o pilvas pučiasi cry.gif </p><p></p>

..ot ir be duonos!!!Ir dar svaru rukyta lasini...cia tap nora kazko toookio taip raminu tongue.gif Vis negaliu prisiverst vandeni gert.
Siandien dar nieko griesno is uzdraustojo saraso neliesta bigsmile.gif Bet jau kaip alkana jauciuos...vanduo visvien negundo...o reiketu kazkaip susipilt nors litra rolleyes.gif
Kaip Tavo darzai gyvuoja,ar agurkai auga?Pas mane arba kazkas ,,apsilanke'',arba nustojo augti...
Atsakyti
Laba smile.gif -100g.,mazoka,bet vis minusas ax.gif Vakar vakare issikepiau ant lydyto sviesto bulve...gal si ir pakiso koja unsure.gif
Atsakyti

Laba,

-200g.Ta proga sukimšau kruasaną, nes per visokius rūpesčius likau be pusryčių.

Daržai pas mane tai nieko gero.Agurkai stovi vietoj, česnakai nusmurgę, morkos kelios išdygo.Ai...

Kažkokia bloga diena.Taip nėr nuotaikos.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 07 11, 12:32)
<p>Laba,</p><p>-200g.Ta proga sukimšau kruasaną, nes per visokius rūpesčius likau be pusryčių.</p><p>Daržai pas mane tai nieko gero.Agurkai stovi vietoj, česnakai nusmurgę, morkos kelios išdygo.Ai...</p><p>Kažkokia bloga diena.Taip nėr nuotaikos.</p>

Arteja menulio uztemimas,gal jis itakoja nuotaika ax.gif Pakentek dar savaitele,gi zada oro atsilima mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,

vėl 0.Koją pakišo 2 čeburekai(mažiukai naminiai) ir juodų serbentų krūmas :D​ O ir nebenueinu savo 5km, ir vandens negeriu.Bėda.

Atsakyti
Labas,pas mane taip pat 0,visai tai nepatiko,nieko neleidziamo neisimeciau unsure.gif
Reikia ir man i serbentu krumus ilyst...gal dar nenubirejo uogytes.
Kaip smagu,kad saulyte siandien islindo bigsmile.gif Gal reiketu ,,paatostogauti ''sode keleta dienu tongue.gif Gal prisisportavus soris issijudintu rolleyes.gif
Mastau,kad vakar nelabai jau Tu nusidejai...as vistienos krutinele plakinyje pasikepiau,- ko ne kepti ceburekai biggrin.gif Gal ta tesla ir pakiso koja hmm.gif Aisku ir kepsneliu kiekis biggrin.gif
Atsakyti
..pribaigiau ryte kiausinius,pietums nieko baltyminio neturejau...tai turbut prisidirbus busiu ax.gif Pasipjausciau rukytu lasiniu,ne sonines ,paspirginau ir priberiau i visa tai daug svogunu laisku.Va tokie mano pietus.Duonos nebuvo,tad vienus pacius suvalgiau,spirga pakramtydama tongue.gif Veliau prisiminiau,kad saldiklyje turiu virto,trinto moliugo...ai ,tegu ten ir sala toliau ax.gif
Vakarienei lasisa.
Atsakyti

Aš irgi prisidirbau, trys čeburekiukai ir pusantro kiaušinio pietums suėjo.Vakarienei bus šašlykas.O planavau lašišą irgi.Esu pakviesta į svečius, nedrįsau pasakyt, kad man prašom žuvies patiekt :lol: Vis tas kuklumas :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 07 12, 18:08)
<p>Aš irgi prisidirbau, trys čeburekiukai ir pusantro kiaušinio pietums suėjo.Vakarienei bus šašlykas.O planavau lašišą irgi.Esu pakviesta į svečius, nedrįsau pasakyt, kad man prašom žuvies patiekt lotuliukas.gif Vis tas kuklumas biggrin.gif </p>

Isivaizduok,kad saslykas is lasisos biggrin.gif As jau pavakarieniavau,oi kaip cia reikes iki miego nieko nesusimastyt rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas,

aišku, kad prisidirbau.+400g, nes prie šašlyko buvo daug trešnių, arbūzo ir dar pyragėlio mažas gabalėlis, kad šeimininkų neįžeist :D​ 

Atsakyti