Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

unsure.gif visos atostogaujat? unsure.gif -300g.
Atsakyti

Labas, panasiai, kad atostogos, bent jau mano svarstyklėm :) vakare rodo mažesnius skaicius, nei ryte :rolleyes: ir siaip su jom kazkas negerai. Reiks ir man turbut pries veidrodi svertis :lol: biski pailsesiu ir pirmadieni bandysiu startuoti :)​ 

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2019 06 27, 15:24)
<p>Labas, panasiai, kad atostogos, bent jau mano svarstyklėm smile.gif vakare rodo mažesnius skaicius, nei ryte rolleyes.gif ir siaip su jom kazkas negerai. Reiks ir man turbut pries veidrodi svertis lotuliukas.gif biski pailsesiu ir pirmadieni bandysiu startuoti smile.gif </p>

Tai tada pirmadieni bandysim surimtet biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Tai valgot visos, ane? :D Aš tai pasiruošiau badmečiui, jei netikėtai ateitų :D Jau taip priėdžiau...

Mute, tikrai taip, prie ežero buvau.Bet su oru tai labai nepasisekė.Miškas tuščias, nei grybuko, nei uogytės, tai liko tik valgyt.

Ką jūs nuveikėt?

Atsakyti

Labas rytas, kaip visada pradedu su 76.4 kg :)​ 

Atsakyti
Sveikos,savaite pradeta su 84,7kg.Vakar taip nusivariau nuo koju ir taip perkaitau...su dziaugsmu laukiu to savaitinio atvesimo. tongue.gif Oneiga,uzsiutai? biggrin.gif Nieko,pasiusi ir praeis.Juk kai vesu lengviau agurkus vakuosim mirksiukas.gif Zeme atsigaus,gal ir grybukai islys pasidairyt tongue.gif

Atsakyti

Nu ot draugė :aggressive: Dar ir dabar siuntu, bet šilta, tai su visais savo lašiniais, apsirėdžiau maudymkę ir daviausi po daržiuką, kol kaimynų nesimatė :D 

Pradedu su 74kg.

Kur Rebutia lakioja vėl? :hmm:​ 

Atsakyti
laba smile.gif + 200g,skysciai susilaike,pms,migrena-zodziu saules uztemimas veikia tongue.gif
Lietus nulijo,palengvejo kazkiek..Jei saziningai, tai vakar nusidejau,atsipjoviau lasiniu uzsimeciau ant cebatos ir su svogunu laiskais priraiciau ax.gif Maza to pribaigiau visus sausainius,kad nebutu, o veliau pakartojau lasiniu su cebata ir svogunu laiskais....va ispazinau kaltes biggrin.gif
Siandien atgailausiu rolleyes.gif
Atsakyti

Laba,

-400g.Prikapojau arbūzo su želė.Daug.Negaliu nustot ėst.Šaltis kaltas, ne kitaip :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 07 02, 18:18)
<p>Laba,</p><p>-400g.Prikapojau arbūzo su želė.Daug.Negaliu nustot ėst.Šaltis kaltas, ne kitaip biggrin.gif </p>

Koks cia edesys?dietiska viskas mirksiukas.gif Va kokio kumpio ar riebios sonines su bulvytem prikapotum-va cia tai edesys butu tongue.gif
Genu save iki sodo,reikia agurkus nusirinkti,paziuret ar vetra siltnamo nenunese ax.gif O jau kaip tingiu sikna pakelt.... tongue.gif
Atsakyti

Labas, o pas mane -300g :)​ 

Atsakyti
Labas rytas smile.gif 0,to ir reikejo tiketis,vakar atradau sausainiu uzsleptu,dar menkes kepeneles cype,labai norejo pas sviezia minkstutele cebata...pabaigai fermentinio surio pora riekeliu...va .
Siandien agurkus vakuosiu..jau,kad uzderejo...mastau ar neperdaug ju prisodinau unsure.gif Teks ant agurku dietos sedet biggrin.gif
Atsakyti