Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

:lol: uoj, Mute, taip vaizdžiai apibūdinai save.

Pas mane 0.Aprėkė Mutė vakar mane, tai susilaikiau ir nebemėtau kg :ax: Suėdžiau ledą ir rūkytos dešros gabalą.

Labas rytas.

Atsakyti

Labas rytas, ir pas mane pagaliau -500g :D​ 

Atsakyti
.Sveikutes ... blink.gif +1,200g blink.gif labai nepatenkinta savimi!Siandien vel jauciu begalini nora esti ax.gif Visa laime,kad saldytuvas verkia,nieko ten gero nebelike,tiksliau ne gero,o griesno tongue.gif Tai varstau dureles ir tiek biggrin.gif
Grizau i 85,3 kg....ex as!
Atsakyti

Mute, nesinervuok, turim laiko sukudimui.Kadangi iki vasaros nesukūdom, tai dabar kūdėjam kalėdoms :D 

Pasidariau tinginį, įgrūdau šaldytuvan, užkišau už visokių majonezų, gal neišlips :D 

Šiandien vėl  -900g.Tikrai nežinau ar teisingai rodo, nes vakarienei koldūnų prišveičiau :hmm: 

Labas visoms :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 06 21, 12:14)
<p>Mute, nesinervuok, turim laiko sukudimui.Kadangi iki vasaros nesukūdom, tai dabar kūdėjam kalėdoms biggrin.gif </p><p>Pasidariau tinginį, įgrūdau šaldytuvan, užkišau už visokių majonezų, gal neišlips biggrin.gif </p><p>Šiandien vėl  -900g.Tikrai nežinau ar teisingai rodo, nes vakarienei koldūnų prišveičiau hmm.gif </p><p>Labas visoms smile.gif </p>

Labas,na ir kaip nesinervuoti blink.gif ,koldunai pilvan,o ryte -900g blink.gif
pas mane biedni-100g ax.gif
iki kaledu unsure.gif ,na gallllll ir pavyks biggrin.gif
Atsakyti

Labas, pas mane kažkodėl 0 :) gal ledai pries miega netinka :hmm: Oneiga, gi nesitarem, kad tokiais suoliais begsi :D​ 

Atsakyti
Oneiga visai be sazines,kemsa skanestus ir liekneja doh.gif Karsta,nebegaliu kaip tas karstis man pabodo,nors kiek atvestu,ar lietus palytu,kad oras gaivesnis butu rolleyes.gif
Per tuos karscius tik svoris man augt pradejo ax.gif
Atsakyti

Nelabai gi kemšu tuos skanėstus :D Tinginio dar neišsitraukiau.O kad tiek svarstyklės parodė, tai ir man keista, nes tuos koldūnus dar ryte skrandyje jaučiau.

Žolė nupjauta, gėlės palaistytos.Liko vienas išbandymas  :D - parduotuvė.Kad tik ko nenutverčiau.

Mute, nu kur jau čia tas karštis?Gi atvėso šiek tiek, o ir palijo vakar.Baik čia negerai kalbėt, bo prišauksi kokį šaltį ir nuplauks man ežerai :unsure:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

0 šiandien.

Kaip pas jus?

Atsakyti

Labas rytas, -200g :)​ 

Atsakyti

Ir kur dingusios visos, Jonų ieskot, ar vainikus pinat :) as tai prisivalgiau, kaip uz tevyne, sedziu ir galvoju, ar tikrai reikejo tiek kimsti, ech :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2019 06 22, 23:12)
<p>Ir kur dingusios visos, Jonų ieskot, ar vainikus pinat smile.gif as tai prisivalgiau, kaip uz tevyne, sedziu ir galvoju, ar tikrai reikejo tiek kimsti, ech rolleyes.gif </p>

biggrin.gif ...as taip pat pasielgiau ir vienodai pagalvojau-juk tikrai nereikejo tiek bulviniu blynu ant nakties prikirsti karsta.gif fool.gif
Dabar mintys apie braskes su pienu sukasi,juk deserto tai nevalgiau tongue.gif
Atsakyti