Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Nu kaip nesiseka...Susiruošiau pas Tave, bet kelias pro kaimynus veda :D O ten porą taurių vyno, visokių užkandukų ir vsio, šiandien jau pliusuoju.Net 600g.

Labas rytas :)​ 

Atsakyti

Laba :) taip, taip prie ezeriuko :) jauciu kaip lasekai tirpsta :D vanduo super, kaip arbatele :)​ 

Atsakyti

Jurgiški, kaip pavydžiu :) Ir ežeriukas, ir lašiakai tirpsta....Aš tai jaučiu, kaip jie auga :rolleyes:​ 

Atsakyti
Laba,pasiseke Jurgiskiui,gris pailsejus ir sulieknejus,ir mums noytes nusluosciusi biggrin.gif
oneiga,as ir jauciu kaip lasiakai auga,siandien dar +300g blink.gif vakar taip kapinese nusiplukiau,maniau ,kad siandien visa diena lovoj kryzium pradrybsosiu...bet atsikeliau,ledai saldytuve cype-nutildziau visus likusius,dabar ramu ir tylu tongue.gif
Ryt 1-oji ax.gif leksiu atsigaut iki sodo,saules ner,gal kiek pasidarbuosiu,smegenis pravesinsiu smile.gif
Atsakyti

Pas mane +500g.Taip sakant-laimėjau :D 

Dirbau dirbau nuo pat ryto, dar į dukters nelaimingą veidą prisižiūrėjau, nes nu ravėėėėt reik, o tai jau baisi nelaimė :D  :D Pasakiau, kad gana, einam kavos gert, tai kai kulka šovė į kambarį.

Tai vėl kažkas smegenis užkaitino? :unsure: Man buvo, bet iki ryto praėjo :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 06 16, 13:53)
<p>Pas mane +500g.Taip sakant-laimėjau biggrin.gif </p><p>Dirbau dirbau nuo pat ryto, dar į dukters nelaimingą veidą prisižiūrėjau, nes nu ravėėėėt reik, o tai jau baisi nelaimė biggrin.gif  biggrin.gif Pasakiau, kad gana, einam kavos gert, tai kai kulka šovė į kambarį.</p><p>Tai vėl kažkas smegenis užkaitino? unsure.gif Man buvo, bet iki ryto praėjo biggrin.gif </p>

Uzkaitusios nuo vakar smegenys,saule uzkaitino....dar vakar prisigraudenau ten...na tai ledais raminaus...
Parlekiau is sodo visa sulijus,parsitempiau braskiu ir dabar mastau,ar cia ju su pienu prisivalgyt,o gal kokios kiausinienes ant rukytos sonines su daug svogunu laisku pasikept essen.gif O gal abieju biggrin.gif
Oneiga,man paaiskink,ko agurkiukai siltnamyje neauga,uzsimezgusiu pilna,stovi vietoj unsure.gif 3 kazkada nuskyniau,ispeikiau,turbut isizeide tongue.gif
Ox tos dukrytes,kokios jos vienodos tongue.gif
Tai kokia savaite ryt imsi?Kazi ar griz jaunikles unsure.gif Gal lietus pargins biggrin.gif Beje, ar
pas jus lijo?
Atsakyti

Supratimo neturiu kas tiems agurkams.Gal vis tik nevykusi veislė, nes tie, kuriuos ištrenkiau, irgi stovėjo vietoj arba nugelsdavo.Vienas užaugo ir tas kartus, tai išsiunčiau į kompostą :D 

Ketvirtadienį pas mus nuo dūšios palijo, o vakar tik pakrapeno ir viskas.Nu gal dar koks debesėlis liko neišsilijęs ant Tavo sodo ir pas mane atplauks,gi ne taip ir toli :D 

A ko jurgiškiui grįžt, gi lašiniai prie ežero nutirpo :P O Rebutia, tai neaišku, vėl kažkur nuklydo :D 

Ryt tradiciškai pirma savaitė :rolleyes:​ 

Atsakyti
Labas rytas ax.gif Pirmadienis sutiktas su 84,3kg.Savaites rezultatas +1,2g.
Sia savaite viena namuose,gal pavyks susiimt smile.gif
Kas del agurku,tai negi ir man teks tuos grazuolius rauti lauk blink.gif Gaila gi labai labai unsure.gif Visa laime,kad tik du tokie.
Atsakyti

Labas rytas :) jaunikles vietoj, senutes jus :lol: savaites rezultatas -300 g, nedaug tenutirpo :) startuoju su pirma savaite :)​ 

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2019 06 17, 14:25)
<p>Labas rytas smile.gif jaunikles vietoj, senutes jus lotuliukas.gif savaites rezultatas -300 g, nedaug tenutirpo smile.gif startuoju su pirma savaite smile.gif </p>

Ale proga praleidai pripliusuot,matai kaip mes cia ,vienos namuose paliktos, ,,padirbejom'' biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

73,5kg.Pirma savaitė, bet jau griekelių buvo :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 06 17, 19:36)
<p>Laba,</p><p>73,5kg.Pirma savaitė, bet jau griekelių buvo unsure.gif </p>

Pas mane taip pat be griekeliu neapsieita.Begau nuo ju i soda,tai ten sekantys griekeliai pagavo-kaimynes tortadienis....tai va,nebera nuo tu grieku kur pasislepti😣Bandysiu ryt atidirbt,t.y.isdegint kalorijas sportuojant😊
Atsakyti