Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba, 

O. 

Vakarop buvo pusė arbūzo, vėliau du kepti kiaušiniai ir riekelė duonos. Diena praktiškai tik vanduo, ryte truputį salotų, bet ir tos nelindo. Aj pavakare dar jogurto tas didelis indukas buvo. Nes kažką pavalgyt reikėjo :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 13 birželio 2019 - 10:47
Tai jau ramiau,o tai ir as nesijauciu kazkaip nusidejus,tik pavalgiau,kad reikia ax.gif
na nieko,praeis tie karsciai,jei Oneiga leis tongue.gif ,pradesim tirpt mirksiukas.gif
Atsakyti

Man patinka, kai šilta, labiau šilta, bet ne pirtis :D 

Atsakyti
Man 24laipsniai butu pats tas,o daugiau jau pirtis ax.gif
Atsakyti

Tai jau ramiau,o tai ir as nesijauciu kazkaip nusidejus,tik pavalgiau,kad reikia ax.gif
na nieko,praeis tie karsciai,jei Oneiga leis tongue.gif,pradesim tirpt mirksiukas.gif

Nė negalvokit, nieko Oneiga neleis :P Vasarą  turi būti karšta.

Mute, agurkus apgeniu, nes kažkuriais metais paleidau, tai eina sau koks šapšalynas pasidarė.

Suėdžiau ledą ir porą mažyčių bulkyčių.Lekiu namo, turiu želė su braškėm.Padariau dukrai, bet negi viena valgys :D 

Atsakyti

Aš ir megstu siluma, bet jau per karsta, uztektu ir iki 30 :)​ 

Atsakyti
..nu jau su jumis nesigauna tvarkingai laikytis,priedziau ir as ant vakaro visko kas ne i tema ax.gif Svoris issijudins tikrai biggrin.gif
Siandien prasoviau su ledais.Nupirkau dezute milkos ledu,o sie tokie mikroskopiniai blink.gif ant vieno danties....tai is tos nevilties cebatos prisiraikiau,menkiu kepenelem apdejau,svoguniukais uzberiau ir ...suedziau tongue.gif dabar deserto norisi rolleyes.gif

Atsakyti

Mute, eik miegot neerzinus su tom kepenėlėm :unsure: Per Tave nuėjau ir suėdžiau kumpio gabalą, nes kepenėlių tai nėėėr :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 06 14, 00:29)
<p>Mute, eik miegot neerzinus su tom kepenėlėm unsure.gif Per Tave nuėjau ir suėdžiau kumpio gabalą, nes kepenėlių tai nėėėr unsure.gif </p>

neisiu,ruosiuosi kept sausainius biggrin.gif Atlek,dar liko sviezuteles minkstuteles cebatos,kepeneliu atsargu turiu,o cia ir sausainiai iskeps...nu zodziu pavaisinsiu tongue.gif
Ai,pamirsau pasiguost;buvau prasilekt po parduotuves,ilindau i keleta sukniu-kosmaras kokie ten neteisingi veidrodziai...buvau geresnes nuomones apie save...Nieko nepirkau,nusiminus grizau namo,paskaiciau,kad kemsat viska,prikimsau ir as ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 13 birželio 2019 - 22:45
Labas rytas,vel 0!Jau pastrigau kapitaliai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 14 birželio 2019 - 09:37

Laba, Mute, tose parduotuvėse ir veidrodžiai neteisingi ir dar dydžiai neteisingai surašyti :P  :D Buvau ir aš įšokus...Nu sakiau reiks diedo statybinės ruletės paprašyt, kad apimtis pasimatuot, nes tos kur pusantro metro būna, jaučiu, neužteks :unsure: 

Sausainius suvalgei, ar palikai nors kiek?Per vėlai paskaičiau, nebeatlėkiau vakar :D 

A tai kur mūsų jaunimas, kad neparašo kiek numetė ar priaugo?

Pamiršau parašyt.-400g kažkaip

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 14 birželio 2019 - 17:15
Nu bet kaip cia Tau sekasi minusuot,negi reikes man kita savaite i 1aja kraustytis hmm.gif
Sausainius tik ryte iskepiau,vakar neatejai,tai ir nekepiau,galvojau ,kad svieziais pavaisinsiu biggrin.gif Dabar jau pavelavai,sausainius visus dukrai sukroviau,tegu vezasi...o Tau ledu duosiu jei atlekt sumastytum,dar rukytos sonines parsivilkus turiu:P tad laukiu biggrin.gif
Priraiciau ledu,keptos tesloje vistienos krutineles su sparagais-laukiu ryt minuso ax.gif
Jaunikles islekusios prie vandens,sonus skrudina,saslykus kepa,simtalapius kerta...turbut biggrin.gif
Atsakyti