Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Rebutia @ 2019 06 06, 13:10)
<p>O kam man ta maudymkė, kai vanduo tiek neįšyla, kad įlisčiau biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>O iki rudens atostogų, gal pavyks pakūsti smile.gif Bet jei nepavyks, tai vis tiek būsiu graži, tik biškį apvali biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif</p>
<p> </p>

bigsmile.gif ale kaip teisingai ir tinkamai pasakyta bigsmile.gif
Papildyta:
O kas del vandens siltumo...tai cia itariu,kad mes su Oneiga is tu kurioms tinka ir gaivus vandenukas,nereikia mums arbatos biggrin.gif
....o as jei iki maudyniu nesukusiu ir netilpsiu i maudymke,ar negraziai su ja atrodysiu,maudysiuos nuoga biggrin.gif vo taip tongue.gif
Nusipirkau siandien pietums braskiu,jau kaip po ju apetitas sukilo....dukra kokeili su ledais ir braskem susiplakus makalavos pries akis,galvojau,kad tuoj palusiu-atsislaikiau.
Balinta kava apramino .
Vakar is sodo 4 braskes parsiveziau tongue.gif Laukiu nesulaukiu kada jos sunoks...
Atsakyti
LABAS smile.gif-200g.,vakar naki leda ant pagaliuko sunaikinau...dar persiku 3 ir 1 banana.
Pasiseke,dietiniai buvo biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

o pas mane 0. Net nežinau kodėl... Jaučiu nuo vandens :)

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2019 06 07, 14:02)
<p>Laba,</p><p></p><p>o pas mane 0. Net nežinau kodėl... Jaučiu nuo vandens smile.gif</p>

Ir as pastebejau,kad atejus karsciams skysciai susilaiko..
Atsakyti

Sveikos, 

-400g.Prikirtau arbūzo.

Atsakyti

Labas :) as sia savaite issibalansavau, savaitgali pasistengsiu prisilaikyti, o nuo pirmadienio startuosiu :) oi, Oneiga, sudėtinga man su saviskiu, va ir dabar kerta skruzdelyna, o as laikausi :D​ 

Atsakyti
Sveikos,vakar prisivalgiau ledu,o vakarienei:ifermentinio surio pora riekeliu,pora riekiu cebatos su menkiu kepenelem.
-200g,cia antrosios svarstykles pasigailejo,o pirmosios rode nuli.
Siandien stengsiuosi nebeisdykaut su ledais...Nuo pirmadienio imsiu 2 savaite,jau laikas ir prie 3 priarteti.Visai noreciau savaitele su vaisiais ir darzovem pagyvent ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 08 birželio 2019 - 11:08

Laba,

-300 g. Nors vakar buvo ir pelėsinio sūrio, ir mėsytės, ir saulėje džiovintų pomidorų ir nealkoholinio šampano :D 

Kurią čia dieną skaičiau, kad reikia lyginti ne kasdienį svorį, o savaitės vidutinį. Tuomet matosi vyksta kas nors ar ne :) 

Atsakyti
..pastebejau,kad nusidejus ant kitos dienos kartais pasekmiu nebuna,bet va veliau stringa svoris...
Siandien parsiveziau indeli braskiu,po dienos kitos nusiskinsiu pirmuosius 2 agurkus ax.gif
Pasigyriau tongue.gif
Oneiga,kaip pas Tave ,ar jau derliaus sulaukei ?
Atsakyti

Sveikos,

turėjau svečių, maisto prigaminau, aišku, pati privalgiau ir ryt laukiu minuso :D 

Radau kokias 8 braškes, o ir agurkus jau kelinta diena po kelis nuskinu.

Aš jau nebežinau kokią savaitę imt, nes nei vienos iki galo neišsilaikau.Gal vėl pirmą :hmm: 

Prisiskaičiau apie pratimus pilvui, bet nuo to jis kažkodėl nemažėja.Negi reiks sportuot :hmm: Nu jei ne tas lašinys ant liemens, visai padpadoriai atrodyčiau, nu o dabar...Kažkoks ruonis :unsure:​ 

Atsakyti
labas smile.gif -400g. pasirodo,kad pries miega lidlo ledai tinka tongue.gif Tik aisku,kad ne visi,o tik tie is XXL dezutes biggrin.gif
Oneiga,as taip viska anksti sukisau,o derlius nuo taviskio atsilieka blink.gif Kita vertus pas mane viskas ilgiau tesis tongue.gif

Mastau,kad per birzelio menesi turiu atsisveikinti su 8 desimtimi.Reikia kazkaip susiimt ax.gif
Ka jus veikiat?Turbut uzkandziaujate sauluteje besikaitindamos mirksiukas.gif
Atsakyti

Tikėjausi padrybsot prieš saulutę, bet nuo pačio ryto dukra atšlepsėjo į lavą ir pertvarkė dienotvarkę, todėl pasikedenau plunksnas ir išvariau miestan :D 

Turėjęs būt minusas virto riebiu pliusu.Net +900g.Nežinau ar čia lašiša nedietinė pasitaikė, arbūzas, ar kokteiliukas.Mišrainių ir pyragų jau neminėsiu.

Mute, agurkai pas mane šiltnamyje.Lauke dar tik mąsto dygt ar ne.

Jurgiški, kokį saldamaką valgai? :P  :D​ 

Atsakyti