Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,

73,4kg.Laikausi kol kas dantis sukandus.O jau alkana...Nu bet ką norėt, šitiek ėdžiau visas dienas.

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2019 06 03, 14:45)
 vistiek nepaguodei rolleyes.gif o koks tavo Mute ugis, pamirsau, mano tai 166 smile.gif </p>

168cm ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Oneiga @ 2019 06 03, 15:22)
<p>Laba,</p><p>73,4kg.Laikausi kol kas dantis sukandus.O jau alkana...Nu bet ką norėt, šitiek ėdžiau visas dienas.</p>

Tai kaip koks likutis cypiantis saldytuve pro tuos sukastus dantis prasibraus mirksiukas.gif
negaili tu ju ten cyyyypianciu biggrin.gif
Lekiu i soda ,toliau nuo cypalu tongue.gif
Atsakyti

Pfff vieni niekai prasibraut :irnesakyk: Viena ledų porcija jau sulindo :geda: 

Nu tai kur Rebutia?Jai startuot nereikia, ane?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 06 03, 19:18)
<p>Pfff vieni niekai prasibraut irnesakyk.gif Viena ledų porcija jau sulindo blush2.gif </p><p>Nu tai kur Rebutia?Jai startuot nereikia, ane?</p>

As sode sedziu,nes pas mane namie ledai dezutemis,o ne porcijomis cypia...Tegu dukra juos saugo,su ja jie ilgiau gyvens😋Bet kaip karsta ...nesidorba visai,bandau kavos uzsiplikyt,gal po jos issijudinsiu.Pas mane soda visokie amarai apstojo..nervuoja mane jie,nezinau kaip juos iznaikint,o kur dar nesibaigiantis karas su skruzdelem🤬pasiguodziau
Atsakyti

Sveikos :4u: Šiltoka :) as nuo ryt startuoju, nes nežinau kiek pripliusavau :D Šiandien šaltibarščius doroju, dar šiek tiek vytintos mėsytės, šiek tiek sūrio, bet saikingai. Na tik ne šaltibarščius :D

Bet labai labai noriu ko nors saldaus :D yra tik ledų, bet jie tokie rūgštoki :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 03 birželio 2019 - 20:01

Na ką visas desantas susirinko, sturmuojam kilogramus, be gailescio :gun_smilie:  :gun_bandana:  :headbang:​ 

Atsakyti

Šturmuojam :D Bliūdą šaltienos suvalgiau po sporto darže.

Mute, amarams kokio „Aktaro” reikėtų.Dar lyg decis kažkos yra, jei ko nesumaišiau.Nupurški ir viskas.

Oi kaip man patinka toks oras :yahoo:​ 

Atsakyti

Sveikos,

-1,2kg :) 

Tai kur visos dingusios?

Atsakyti
Laba,nepatinka man tokie karsciai,galva skauda..., -1kg.Oneiga,nesazininga taip,ledus valagai ir sitiek minuso blink.gif
Atsakyti

Pas mane po savaitgalio +1kg... Reiks vel kazkaip nurident... 

Atsakyti

Laba,nepatinka man tokie karsciai,galva skauda..., -1kg.Oneiga,nesazininga taip,ledus valagai ir sitiek minuso blink.gif

Taigi tik vieną mažą leduką tesuvalgiau.Čia Tu visą Lidlo parduotuve nusiaubi,o aš kukliai :D Nesu aš didelė jų mėgėja.

O apie karščius kalbėk gražiai :D ,jie yra gėris.Ir dabar išsitiesiau prieš saulytę.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 06 04, 18:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Mutė" data-cid="72446764" data-time="1559637866"><div><p>Laba,nepatinka man tokie karsciai,galva skauda..., -1kg.Oneiga,nesazininga taip,ledus valagai ir sitiek minuso vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Taigi tik vieną mažą leduką tesuvalgiau.Čia Tu visą Lidlo parduotuve nusiaubi,o aš kukliai biggrin.gif Nesu aš didelė jų mėgėja.
</p><p>O apie karščius kalbėk gražiai biggrin.gif ,jie yra gėris.Ir dabar išsitiesiau prieš saulytę.</p>

....nekalbesiu graziai apie karsti bebe.gif va butu 24-25 tada kitas reikalas.Kai busiu liekna gal tada ir patiks kaitintis sauluteje,o dabar tik nakti imanoma darzuose kapstyti ,ar zole pjaut...apie siltnami ne kalbos ner...
Atsakyti