Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Nea, vandenis aš.O jie, kaip žinia, tokie nupušę būna :D

Aš irgi prikroviau į skrandį ko nereikia.

Žodžiu, ne balius buvo, o buitinis alkoholizmas :P  :lol:  O iš tikro, kaip faina, taip su dukra pasisėdėt.Jaučiu, artimos labai?

Jurgiški, reikia kokiais apdarais rūpintis, ar visi vienodai bus aprengti?Mano, kai ėjo, tai eina sau, kiek lakstymo, pirkimo, ir rūpesčių buvo.O dabar giminaitė eis, tai visi vienodomis nuomotomis skraistėmis bus.Spakaina :D

Labas rytas :) pas mane ir 0, nes brangusis parnešė skruzdėlyno, o kaip neparagausi :rolleyes: 

Kas dėl aprangos, tai ramu, visiem duos albas ir bus vienodi. Bet šiaip visokių reikalų reikaliukų, va ryt eis išpažinties, o dar ne viską atsiskaitė :)​ 

Atsakyti
sveikos,pas mane 0.Pastrigau kapitaliai,o dar antra diena galva skauda..kada ta migrena mane paliks visam ax.gif
Jurgiski,tai ziurek dar per tuos rupestelius ir sukudesi biggrin.gif
Oneiga,taigi supratau,kad neturejai nieko blogo uomeny mirksiukas.gif
Ale kaip cia musu visu vienodi rezultatai blink.gif
Atsakyti
..kepu pyraga,atlekit mirksiukas.gif Sedejau sedejau ir issedejau isvada-musu dieta reikia pervadint i ,,laisvos formos'' kiausiniu dieta tongue.gif Turbut mes daugiau taip laikomes biggrin.gif
Ziuresit eurovizija?
Atsakyti

O aš bulvinius blynus, irgi užlėkit :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 05 14, 20:19)
<p>O aš bulvinius blynus, irgi užlėkit biggrin.gif </p>

bigsmile.gif noriu,lekiu tongue.gif
Atsakyti

Tai kur vakar nuklydai????Laukiau laukiau tuos blynus pasidėjus, o paskui, aišku, sukimšau ir vėl 0 :unsure: 

Nu ir kaip eurovizija?Kiek mačiau, tai niekas nepatiko.Nu gal ne ta nuotaika buvo :hmm: 

Labas rytas.

Atsakyti

Labas rytas, o aš nebespėjau ant svarstykliu uzsokti :D oi bulvyniu blynu ir as noreciau, turbut kokie pora metu kaip nevalgius :)​ 

Atsakyti

Nu gi kviečiau vakar :D Nei viena neatėjot :D​ 

Atsakyti
Sveikos,ejau vakar,bet dukra partempe ledu ir ,,pingvinu''-grizau ax.gif Siandien +600g unsure.gif Geriau buciau bulviniu blynu prikimsus,jie pasirodo dietiniai buvo ax.gif
Eurovizijoj patiko estukas ir australe kazkiek,o siaip tai kazkaip transliacija keistoka buvo,garso truko,ar nezinau ko...
Leksiu iki sodo,pasportuosiu,smegenis pravedinsiu...
Atsakyti

O kas tie pingvinai?

Privalgiau marinuotų baravykiukų su grietine ir viena bulve.Kaip išpampau,šakės.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 05 15, 22:59)
<p>O kas tie pingvinai?</p><p>Privalgiau marinuotų baravykiukų su grietine ir viena bulve.Kaip išpampau,šakės.</p>

kinder maxi king-visus panasius vadinu pingvinais,reklama kalta kur vaikai mamytes praso kazko saldaus biggrin.gif Nors sitie is kitos reklamos...ten su dideliais vaikais tongue.gif
Padirbejau sode,grizus sonkauliuku suvalgiau,o veliau kavytes su vakar keptu pyragu ax.gif prisidirbus jauciuosi rolleyes.gif
Skaniai Tavo vakariene nuskambejo-noreciau ir as smile.gif
Atsakyti

Labas rytas, -500g :)​ 

Atsakyti