Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2019 05 10, 22:56)
<p>Sveikos, </p><p>tikrai kazkokia nenormali diena.Pramigau, pasisvert pamirsau, i kirpykla nenuejau, o dabar suedziau puse dezutes marmeladiniu saldainiu, nugvelbiau dukros traskuciu, uzgeriau kolos ir atsiguliau.Isdidziai laukiu minuso cool.gif </p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jau neeilinis meniu tongue.gif nebandyk ryt su minusu pasirodyt biggrin.gif
o as prasikuiciau sode,laksciau nuo vieno galo iki kito;vienur kazka iskasu,kitur pasodinu,veliau vel perkeliu...Reikia kazkoki planeli nusipiest,o tai galo nebus tom mano kapstynem tongue.gif
Kas del dietos-siandien labai (beveik)tvarkingai issilaikiau.Vandens negerta ax.gif Ryt tikiuosi minuso rolleyes.gif
Atsakyti
LABAS smile.gif -600g.
Supratau,kad svarstykles isdykauja,vienos parode 200g mazesniminusa,rinkausi geresniasias biggrin.gif
Atsakyti

Mute, jaučiu, balių pražiopsojau.Atlekiu su tortais,  balionais ir gražiausiais linkėjimais :4u:  :4u:  :4u:  :birthday2:  :birthday2: Ir namuko, ir ežeriuko, ir visų kitų svajonių išsipildymo linkiu :) 

Labas rytas.

Šiandien 70,9

Atsakyti

Labas rytas, mergaites :4u: gryztu as pas jumis, nes ziuriu skaniai cia valgot viska, reik drausmes truputuka :D ka gi svoris kaip visada 76.8 kg, bet reik nors truputuka sumazint, nes gi sestadieni svente, vaikas eina pirma komunija. Pagal planus jau turejau 70 kg sverti, bet nenori jie manes apleist ne pro kur :D 

Prisidedu ir as prie Oneigos sveikinimu Mutei :4u:  :birthday2:​ 

Atsakyti

Prisidedu prie sveikinimų Mutei :4u:  :4u:  :4u: 

Aš grįžau į +80 kg... Ta proga nusprendžiau, kad reik kurį laiką pagyventi be dietų, besimėgaunat maistu, o ne su kiekvienu kąsniu galvojant, kad va dabar tai bus pliusas :D Pusryčiams salotos su čiabata buvo. Labai skanu :)

Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif ACIU MERGINOS UZ PALINKEJIMUS IR,KAD NENUKRATOT SVORIO-GI MAN NE TAIP LIUDNA tongue.gif Vakar padauginau ir saldumynu ,ir vynelio...daugiau viso to nebevartosiu biggrin.gif
Savaite pradedu su 84kg.
Oneiga,gera atminti turi blink.gif ,o kada tavasis tortadienis? mirksiukas.gif
Rebutia,tai pailsek nuo dietos,mane pasivyk tongue.gif aS pasistengsiu numinusuot kazkiek,kad nepriaugtum tiek daug mirksiukas.gif
Jurgiski,smagi svente nusimato bigsmile.gif po jos turbut teks gerokai pasidietinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 13 gegužės 2019 - 12:10

Nu kaip aš neatsiminsiu???Man gi kad tik balius :D O kad vynelio padauginai, tai prajuokinai.Išgėrei ne pusę, o visą taurę :lol: ?

Mano tortadienis sausį.Tai kitąmet irgi padauginsiu :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 05 13, 17:25)
<p>Nu kaip aš neatsiminsiu???Man gi kad tik balius biggrin.gif O kad vynelio padauginai, tai prajuokinai.Išgėrei ne pusę, o visą taurę lotuliukas.gif ?</p><p>Mano tortadienis sausį.Tai kitąmet irgi padauginsiu lotuliukas.gif </p>

..ot ir ne taure ir ne puse blush-anim-cl.gif vakarojom,rinkimu cirka ziurejom ir su dukra
dviese gero vynelio visa buteli isdegustavom ax.gif jei ka tai nesvenciau,bet prisisvenciau biggrin.gif
As Tave pavasarinuke palaikiau blink.gif ,tai ne karvute esi ax.gif
siandien dienos meniu paivairinau migdolais,gal labai nepripliusuosiu rolleyes.gif
Atsakyti

Nea, vandenis aš.O jie, kaip žinia, tokie nupušę būna :D 

Aš irgi prikroviau į skrandį ko nereikia.

Žodžiu, ne balius buvo, o buitinis alkoholizmas :P  :lol:  O iš tikro, kaip faina, taip su dukra pasisėdėt.Jaučiu, artimos labai?

Jurgiški, reikia kokiais apdarais rūpintis, ar visi vienodai bus aprengti?Mano, kai ėjo, tai eina sau, kiek lakstymo, pirkimo, ir rūpesčių buvo.O dabar giminaitė eis, tai visi vienodomis nuomotomis skraistėmis bus.Spakaina :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 13 gegužės 2019 - 17:41
...ale kaip cia taip gaunasi blink.gif dukryte is kelio vedziau blink.gif -taisysiuos unsure.gif
Siandien toks tigulys mane uzspaudes....nieko nesidaro,vos krutu..Turbut kaltas apsiniaukes oras.
Atsakyti

Nu jau tikrai taip nesakiau.Iš pavydo paerzinau :P  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

0.Gal ir nereikėjo suėst visą obuolių sūrį...

Atsakyti