Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

LABAS RYTAS smile.gif Taigi savaitgalis ,seimynai svente darau tongue.gif Tiramisu turejo but sekmadienio pusryciams,bet MB vakar vakare pradejo ji naikint,dukra is klubo drizus paknibinejo...o keksiukai sestadienio desertas.
Siandien turiu riebu pliusa,nieko tokio baisaus vakar nesuvalgiau,tik sumustiniu 3 su suriu ir kumpiu.Iki 85 nedaejau ,bet jei siandien nesusiimsiu bus negerai...
Leksiu pasikapstyt i soda,i kapines ,reikia kapelius aptvarkyti,paziuret ka persodinti ...
zodziu siek tiek pasportuosiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 14 balandžio 2019 - 10:59

Laba,

pas mane 0.

Tai ar pasportavai vakar?Man tai taip šalta, kad nieko daryt nenoriu.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 04 15, 13:18)
<p>Laba,</p><p>pas mane 0.</p><p>Tai ar pasportavai vakar?Man tai taip šalta, kad nieko daryt nenoriu.</p><p></p>

Labas,pirma savaire su 84,7kg.Vakar sportavau kapinese,kol visus kapelius apglosciau,naslaites susodinau,prilaisciau-laaabai pavargau.Negana to dar i Lidla uzlekiau,prisikroviau visokio gerio,kad vos parvilkom.Dabar edesio pilna,sedesiu savaite rami.I soda vakar nebespejom,dabar laistaus siltnami,istreme mane viena i darzus biggrin.gif Jei rimtai tai lentu prisivezem,MB meistraus man lysves.Zodziu sportuoju issijuosus tongue.gif .zinok dirbant visai nesalta,netgi karsta mirksiukas.gif eik dirgt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 15 balandžio 2019 - 14:20

Nea, neisiu.Sėdžiu popieriais apsikrovus ir sėdėsiu :D Va saldainiuką įsimetu, kavytės gurkšteliu.Smagu nu :D 

71,5 ir net nežinau kokia savaitė.Tai gal pirma.Pietums buvo šaltybarščiai.Tai reiškia vaisiai :D​ 

Atsakyti
...supykau,kad lauke nesidarbuoji ir grizus 3 zefyrus surijau,vadinasi 3 gabaliukai mesytes tongue.gif ,gal dar varskes su melynem uzvalgysiu rolleyes.gif Ryt turbut minuso nematysiu unsure.gif
Atsakyti
Laba,tai kur visos dingusios blink.gif saulute pasviete ir issilakstet unsure.gif
Siandien ryte paskubom islekiau,pamirsau pasisvert...tad ta proga priespieciams suraiciau 3 glaistytus zefyrus-visai pasileidau ax.gif MB visa deze parvilko,tai dabar tenka naikint juos ,kad namie nieko griesno neliktu tongue.gif
Atsakyti

Geriau neklausk - ėdu pilna burna.Tiesiog nesveikai alkana :unsure:​ Ryte, kai pamačiau +900g...O vakare vėl visko prikimšau.

Atsakyti

Labas rytas,

0, bet jausmas, tai kad didžiulis pliusas.Kažkokia sunki visa.

Nu ar jau sukaltos lysvės?Ir kam tą vyrą kamuoji, negali, kaip žmogus tiesiai dirvon pasisėt :P ?

Kaip su gyvatvore?Bus vaismedžiai?Kažkur pravažiuodama mačiau tokių obelaičių eilę.Atrodo gražiai ir nauda, aišku, bet nuo kaimynų nelabai užstoja.

Atsakyti
Sveika,tai kaip matau mes dvi belikom😋Siandien sveriaus,kaip ir nebuvau priaugus,bet ir nenumetus .Ryte paskaiciau horoskopa ,o ten neleido kiausiniu valgyt,tai visa diena nebe dietine gavos tongue.gif Ryt bandysiu surimtet. Obelaiciu nesodinau,manau,kad tversim tvora... pabodo tie ziobsojimai...o ir nemalonius vienus kaimynus turim. Lysves ryt gaminsim.Siandien nespejom.Mastau,kad ryt jau tempsiu visus augalelius i siltnami. Mastau ,kaip cia prie dietos grizti,visai nusiimprovizavus esu ax.gif O dar sekmadieni i svecius vykstam...
Atsakyti

Labas :D nepabegom, nepabegom, grisiu po velyku :D​ 

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2019 04 18, 14:08)
<p>Labas biggrin.gif nepabegom, nepabegom, grisiu po velyku biggrin.gif </p>

Jauciu,kad ir as tik po velyku susiimsiu tongue.gif Jau 85kg turiu-augu blink.gif
Atsakyti

Labas rytas,

tai ką,pradedam maratoną prie puodų? :D Einu virt, kept, marinuot.Meilės didelės tam darbui nejaučiu, bet tikiuosi, atsiras eigoj :rolleyes: Mergiotė rėkia, kad anokios čia Velykos be naminio torto.O taip tikėjausi prasisukt be jo.Reiks kažką kurpt.

Mute, viską ištrėmiau į šilnamį, tai dabar smegenys turi darbo galvot, ar nebus viskam kapiec :hmm: Užkniso tos apstatytos palangės.

Labas rytas :4u:​ 

Atsakyti