Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,

ir dar kartą -100 g :)

Atsakyti
Laba,-1kg blink.gif Nieko nesuprantu,vakar vytintos zuvies puse suraiciau,plikytu pyragaiciu prikepus keleta susimeciau,pietums kotletai su bulviu kose,vakarienei manu kose su melyniu uogiene,pusryciams avizine kose su trintu braskiu ogiene.Dar per diena arbatu daug isgeriau.Va po tokio meniu svoris krenta biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

-400g, bet siandien prikirtau saldainiu.Nu kaip nenormali.Visa diena taip gerai atsilaikiau, o vakare tie saldainiai pasimaise.

Atsakyti

Tai visos suplonėjot ir išėjot :hmm: ?Aš tai su +300g atėjau, o pasiguost nėra kam :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 04 12, 16:54)
<p>Tai visos suplonėjot ir išėjot hmm.gif ?Aš tai su +300g atėjau, o pasiguost nėra kam rolleyes.gif </p>

Atlekiu paguost , pas mane +100g.Ryte svarstykles ir -500g sugebejo parodyt,veliau persigalvojo....Ar paguodziau? bigsmile.gif
Nieko nespeju,laikas lekia kaip isprotejes...nepajutau kaip savaite baigesi.
Oneiga,ar viska pasisodinai?Ka butina si menesi atlikt?Kazkaip pasimetusi esu blink.gif
prisisvajojau apie koloniniu vaismedziu gyvatvore ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif-200g.pasirodo,kad ,,atostogaujant ''svoris pamazu krenta bigsmile.gif
Beveik dietiski belike tik pusryciai,bet ir tie su majonezo palaizymu tongue.gif .
Atsakyti

Laba,

pasisėjau tik visokius žalėsius- salotas, krapus, ridikėlius.Ai, man dar šalta atrodo :D Žinok, ir aš kažkokia išsiderinus.Bet gal reiks braškyną papurent ir kokius vaismedžius, vaiskrūmius pasodint.

Sėdžiu kavos puodą apsikabinus visiškam bardake ir net pajudėt tingiu :unsure: 

Šiandien -600g.

Atsakyti
As prisisvajojau apie vaismedziu sodinima,bet neparuosta vieta ,tiksliau nezinau koki dizaina aplinkai sukurt...nekokia is manes aplinkos dizainere:(. Neapsisprendziu ko ir kiek,ir kur sodint:))). Ka gero pasisodinai?
Atsakyti

Pas mane didelė bėda - suplyšo guminės pirštinės :D .Į parduotuvę eit tingėjau, todėl išdidžiai apėjusi savo valdas, vėl padėjau užpakalį ant sofkės.

Žinok, aš sodinu, paskui persodinu, paskui dar kartą persodinu ir taip be galo.Iš pradžių MB dar burbėdavo, dabar jau ranka numojo.Šilaugių tris krūmus turiu perkelt, nes ne vietoj sukišau.Žodžiu, neturiu ir aš nuomonės.Sakiau sukelsiu viską į vieną eilę.Šilauoges, juodus serbentus, sausmedžius(nors niekam tikę jie, man neskanu), o gale aviečių eilę dar.

Gerai būtų, kad kas patartų, bet kai nėra, tai darau kaip noriu.Ir tu taip daryk :D 

Atsakyti
Pas mane avietes gale,silauoge reiketu perkelt ir dar kelis krumelius nusipirkus pasisodint.Bet va veisles noriu stebuklingos,reikia ieskot arba siustis tongue.gif Dar pasvajoju apie aktinidija rolleyes.gif Praitais metais pasodinau tai neprigijo...noriu gyvatvores is kolononiu obelu,kriausiu,slyvu,vysniu,tresniu....zodziu visko noriu,ai dar daug graziu geliu noriu.. tongue.gif
Kita savaite pakeltas lysves MB pasizadejo sukalt,bamba kam tiek daug man ju...o as juk visko reikia,kur sukisiu biggrin.gif
Eksperimentuosiu ,gal kas pavyks ax.gif sedziu ,braizau plana ka kur isdeliot...nesekas,vis nepatinka..
Teks prie vietos virveles isvedziot,tada matysiu ar tiks taip,ar anaip-zodziu darbu ohoho..
Nutariau,kad savaitele pomidorus palaikysiu ant palangiu ir tremsiu i siltnami.Pasiziurejau,kad po 20os stipriai atsils.
Atsakyti
...pamirsau paminet,kad labai dirbau siandien:prikepiau keksiuku,pagaminau tiramisu.
Atsakyti

O aš pamiršau paminėt, kad vakar mažai dirbau, bet daug valgiau :D , todėl turiu +500g.

Kas čia Tau su tais kepiniais pasidarė?Čia taip vyrą vis lepini?Paslapčia nupenėt bandai :P ?

Labas rytas.

Atsakyti