Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,

šiandien mano svarstyklės leido pasirinkti :D Per savaitę numečiau 300 g ar 100 g, ar priaugau 300 g :D Pasirinkau -100 g :) 

Atsakyti

Sveikos, 

Mute, nu baik tuos sausainius kept.Kiek galima? Imk pavyzdi is manes- valgyk zefyrus :D Turiu pilna maisa ir kol jo nepribaigsiu, nebus jokios dietos.

Rebutia, o ko Tu , kaip kokia buoze, prisipirkai tiek svarstykliu? :D 

Ryte buvo 71,7kg, o tai reiskia, kad savaites rezultatas +1,5kg.Pasistengiau.O dar tie zefyrai...

Atsakyti

Tai as vienas turiu, bet siandien jos kazkokius cirkus krete :) as pasisveriu pora kartu, kad isitikinti kad tikrai tiek sveriu :D

Atsakyti

Ai, o aš galvojau, kad Tu čia vis ant kitų svarstyklių lipi :D 

Nu ką, zefyriukai davė +300g.

Mute, koks kirminas Tave vėl graužia :( ?Varyk pas mane, parymosim abi prie to zefyrų maišo :D 

Labas rytas.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 04 09, 08:19)
<p>Ai, o aš galvojau, kad Tu čia vis ant kitų svarstyklių lipi biggrin.gif </p><p>Nu ką, zefyriukai davė +300g.</p><p>Mute, koks kirminas Tave vėl graužia verysad.gif ?Varyk pas mane, parymosim abi prie to zefyrų maišo biggrin.gif </p><p>Labas rytas.</p>

...ai ,tu kirminu ne vienas mane grauzia....o dar susirgau,angina zemyn nuslinko...sode turbut sukaitau-atvesau=atkritau ax.gif o nervai juk imuniteta nusodina ....
Siandien viena namie paliko-sirgsiu,vartysiuos lovoj....gal ryt pasveikus busiu rolleyes.gif Tad zefyrus paciai teks naikint mirksiukas.gif
Beje,-200g.
Sausainiu vakar neiskepiau,turbut siandien iskepsiu tongue.gif
Atsakyti

Sveik, voliokis lovytėj :4u:​ 

Atsakyti

Laba,

-100 g. Na bet kadangi buvo naktinių užkandžiavimų, labai gerai ir tiek :) Šiandien virsiu čili sriubą, labai gal nepakenks :)

Mute, sveik :4u:​ 

Atsakyti

Laba,

tai kur visos prapuolėt? :)

-100 g. 

Atsakyti
Sveikos,-200g.pas mane priverstines,,atostogos''nuo dietos.
Atsakyti

Laba, 

dirbu smarkiai.

-400g.Nesitikejau.

Mute, tai vis dar nieko gero?

Atsakyti

Sveikos, o gali buti kad dieta jau neveikia? :hmm: nesuprantu, pliusuoju is oro... sian is ryto vel 67.800, ir kaip cia dabar suprasti ir nesinervuoti... gal kokia kita reik pabandyti, bet si labai patiko ir tiko iki siolei..

Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2019 04 10, 18:10)
<p>Sveikos, o gali buti kad dieta jau neveikia? hmm.gif nesuprantu, pliusuoju is oro... sian is ryto vel 67.800, ir kaip cia dabar suprasti ir nesinervuoti... gal kokia kita reik pabandyti, bet si labai patiko ir tiko iki siolei..</p>

Gal labai numazinus maisto kiekius busi?va iseitis-sugriesyk biggrin.gif
Atsakyti