Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikos,kaip visu svoriukai ir sveikateles?Pas mane nugara apsiramino,o vat su gerkle dar nesusitvarkau...,svoris paaugo +200g.ATSISKAICIAU biggrin.gif
Apsirupinau naminiais kiausiniais,pasiruosus dabar svorio metimui tongue.gif
Atsakyti

Laba :) pas mane +300g, nesuprantu kodėl :hmm: o pas mane dar sloga likusi ir kosulys :)​ 

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2019 04 05, 14:48)
<p>Laba smile.gif pas mane +300g, nesuprantu kodėl hmm.gif o pas mane dar sloga likusi ir kosulys smile.gif </p>

...mastau,mastau ir sumasciau-taigi nuo taves turbut uzsikretem biggrin.gif ane mirksiukas.gif
Kaip man pabodo ta pirmoji savaite unsure.gif bet vel teks ja kartot.vakar rukyta desryte nedietine buvo,o kur dar juoduju serbentu uogiene(arbata geriau)...siandien po pietu su kavyte suraiciau glaistyta sureli ir keleta vafliuku,ir 1 maza spurgyte....
Nujauciu,jog si savaite minuso nepadovanos ax.gif
Atsakyti

Laba,

nesisvėriau. Tai net nežinau kaip čia man :) Arbatas geriu, medų kabliuoju :D Nosies nespėju pūst :D Žodž guliu be sveikatos ir kažko labai alkana jaučiuosi :D :D :D 

Atsakyti
Nezinau kaip reikia greiciau sugyti,ryt noriu sode pasidarbuoti..
Oneiga,kaip manai,ar galeciau pomidorus persodinti ne i vazonelius,o i siltnami deportuoti ax.gif Ar duotum toki leidima mirksiukas.gif ar vistik didele rizika be pomidoru likt?
Atsakyti

As tai leidziu leidziu, tik ar nenusals, tai tikrai nezinau :D Nors, zinok, paciai toks noras kilo.

Man irgi pavasaris pasijuto.Tvarkiau aplinka, saulute, vejalis toks fainas, apsilaiziau lupas pora kartu ir...jokiu injekciju nereikia :lol: Grazuola.

Pasisvert pamirsau, bet jauciu, pliusuoju.

Pora dienu nebusiu.Pasileidziu kasas, tiksliau, kas is ju liko :D , nes nusireziau, ir islekiu laukais.As valgysiu ir jums leidziu :P 

Atsakyti

Oneiga pavalgyk ir už mus:) 

Šiandien svarstyklės maloniai nustebino -600, bet ar rytoj irgi bus tokios pat nuomones, tai nezinia  :B 

Atsakyti
Oneiga pavalgyk ir uz mus,tik jokiu budu tu pliusu mums neparsiusk,tegu ir pliusai uz mus pas Tave nuseda tongue.gif
As siandien izengiau i 85,4kg,belekiek pliuso prisirinkau doh.gif Vakar prikepiau plikytu pyragaiciu su rikotos-grietineles kremu...taigi priragavau kazkiek,dar reikejo rukytu kumpeliu priragaut(vakar is turgaus prisitempiau visokio,,gerio'')...Reikia ramintis!!!!!!!!!!!
Vanduo ,vanduo ir tik vanduo uzsimanius kazko uzkrimst!Amen! biggrin.gif
Jau ryte pora pyragaiciu suslamsciau ax.gif vandens ne laselio neisgerta...
Leksiu i soda,gal kiek pajudesiu ,kazkiek gramu nupurtysiu rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas :) vakar +200 is oro, bet siandien -700 :yahoo: 

O as nei perku, nei gaminu skanestu.. tai ir ner dideles pagundos, vienas kitas saldainis vaiku pasitaiko nesuvalgytas, bet ir tas keliauja i siuksliadeze...

Atsakyti

Labas rytas, savaitės rezultatas -300g :) mažoka, bet svarbiausia, kad minusas :)​ 

Atsakyti
Labas,savaites rezultatas +200g tongue.gif Ntoji 1oji savaite pradedama su 85,7kg ax.gif
Atsakyti
...mano pirmoji diena sugadinta.... ax.gif negaliu susivaldyti kai nervai pasisiause ,pririjau kaip kokia peralkusi zuvedra..,dabar nervuojuos,kad nerva uzvalginejau...nu vieni nervai sad.gif
einu sausainiu kept tongue.gif
Atsakyti