Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,

vis tik 0 :yahoo:​ 

Atsakyti

Laba,

pasmane irgi 0 :)

Atsakyti
Sveikos,pas mane taip pat 0 tongue.gif Vafliuku cypsejimo neklausiau,nelieciau ju....pastrigau kazkaip..
Atsakyti

Labas rytas, o as nezinau ka pasirinkti pirma kart uzlipus parode 75.6 kg, kiek veliau 76.2 kg :) bet jauciuosi kaip 76.2 kg :D 

Mute, o kodel tu dabar tuos vafliukus taip ziauriai spintelej uzdarei :rolleyes:​ 

Atsakyti

Laba, 

vel 0.Ot pastringu as toj antroj savaitej.

Atsakyti

Laba,

-600 g.  :yahoo:​ 

Atsakyti
o pas mane +300g ax.gif Vakar dar su vafliukais spurgytes uzdariau,nelieciau...turbut nuo ju gaminimo storet pradedu blink.gif
Atsakyti

Labas rytas,

+300g.Pavalgiau naktį.Ot tai reikėjo :hmm: Eidama į lovą, dar pyrago gabalą susigrūdau.

Jaučiu, reikia užsibrėžt tikslą tuos 5 kg iki kalėdų, o ne iki vasaros numest.Laiko mažokai vis pliusuojant :D​ 

Atsakyti

Labas rytas -300g :)​ 

Atsakyti
laba,-300g.Reikia kazkaip nors 1kg per savaite nupurtyt,gal pavyks rolleyes.gif Siai dienai nieko nenumetus,dziaugiuosi,kad pripliusuotus gramus numeciau ax.gif
Agina isitaisiau,tai vakar nakti arbatos su juoduju serbentu uogiene prigeriau,bandziau gydytis.Siandien ryte pusryciams avizine kose su saldytu braskiu uogiene(vel cukraus gavau)....namie kiausiniai baigesi...ziuresiu kaip cia tas mano improvizavimas baigsis,ar tik kokio pliuso neisraitys unsure.gif
Atsakyti

ŠIandien su mažiau džiaugsmo ateinu :) +400 g :)

O ir šiaip, sėdžiu medaus stiklainį apsikabinusi, gerklę skauda, galvą skauda.... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 04 balandžio 2019 - 11:57
QUOTE(Rebutia @ 2019 04 04, 12:55)
<p>ŠIandien su mažiau džiaugsmo ateinu smile.gif +400 g smile.gif</p>
<p> </p>
<p>O ir šiaip, sėdžiu medaus stiklainį apsikabinusi, gerklę skauda, galvą skauda.... </p>

...man jau angina perejo i kosuli,panasu i brohita....dar ir radikulitas susuko...jau tas pavasaris ....sunkus kazkoks laikotarpis unsure.gif
Atsakyti