Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikutes,pas mane -300g.Siandien nuo ryto isdykauju ax.gif tiramisu(vakar grizus is sodopagaminau) pusryciams prie kavytes rolleyes.gif Gal ryt svarstykles mane apgaus parodydamos koki-1kg biggrin.gif
Vakar visa diena sode sportavau,siandien turejom vel lekti darbuotis,bet nenumatyti reikaliukai sujauke planus...turbut liksiu nepasportavus tongue.gif
Atsakyti

Sveikos,

-300g.Jau antra diena sportuoju su sekatorium.Aišku, raumenai augs, svoris nekris :D​ 

Atsakyti

Pietūs praleidau, vakarienei suhi buvo... Ar tikėtis rytoj minuso, matyt naivu...

Atsakyti

Labas rytas, savaites rezultatas -600g :)​ 

Atsakyti

Labas rytas, - 1.4 kg savaitės rezultatas

Atsakyti
Labas,savaites rezultatas +1,6kg ax.gif Tesiu pirmuju savaiciu maratona turedama 84,5kg rolleyes.gif
Atsakyti

Laba,

savaitės rezultatas -500 g. 

Iš pradžių pasigraužiau, o paskui pagalvojau, bet per mėnesį taip po 500 g juk 2 kg nukrenta :) Tai irgi nėr blogai :)

Atsakyti
Griekas grauztis kai nepripliusuoji mirksiukas.gif Va man tai reikia atgailaut,t.y. eiti gert vandens tongue.gif o namie gyvena cirviniai vafliukai ax.gif jau kaip jie cypia spinyeleje uzdaryti biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

savaites rezultatas - 2kg.Buvo.Viska sugadinau prikimsus vakare brokoliu ir vistienos misraines.Net bloga.Nu bet cype cype, kaip Mutes vafliukai, tai ir patvarkiau.Gailiuosi ir dar karta gailiuosi :angel_sadangel:​ 

Atsakyti

o kas su brokoliais ir vištiena blogai? :) na nebent majonezo jūroj buvo :)

Pas mane pavakariams buvo avižinės košės (aišku užpilamos su skoniu :D), naktipiečiams mocarela, pomidorai ir zefyras... Aj zefyras buvo ir prie pavakarių dar :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 01 balandžio 2019 - 21:28

Nu ne juroj, bet baloj, tai tikrai :D Ir dar siemku ir dziovintu spanguoliu  joje buvo.O priklause tik pora kiausiniu :unsure: 

Zefirai, tai geris, nu bet jau tos avizos, tai labai ne kazka :P 

Atsakyti

Labas rytas, +200... Tik priarteju perzengti 68, ir vel i didesne puse... 

Atsakyti