Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikos,

-1kg :hmm: Nu žiūrėsiu ką ryt svarstyklės kalbės.Kažkaip labai jau čia gerai :D​ 

Atsakyti
viskas aisku kur mano minusai nukeliavo tongue.gif Pas mane +600g.Nesekminga savaite man ispuole unsure.gif Blesta viltis geguzes menesi nors 70kg svert angel_sadangel.gif Na nebent kardinaliai susiimciau visomis prasmemis tongue.gif
Atsakyti

Bet yra vilties sverti 75 kg :) Na neužsibrėžk taip 15 kg per du mėn :)

Atsakyti

Laba :) neliudek, Mute, pas mane +300g, pasirodo, kad ir sergant bandelemis lepinti saves negalima :D 

Atsakyti

Nu tikrai, Mute, gerai Rebutia sako, užteks ir 75kg, ir tai bus labai daug numesta.Neužsikrauk bereikalingų nervų, nes juos gi užvalgai :D Aš tai atvirkščiai.Tas kg tik dėl to ir nukrito.

Jurgiški, kaip Tu?Guli lovytėj ir kemši bulkytes :P​ ?

Atsakyti
Kokia neskani skumbre pasitaike doh.gif prigaminau kotletuku ir fe fe fe.....diena sudirbta mad.gif Noriu bandeles prie kavytes tongue.gif
O nerva tai tikrai uzkrimtineju ax.gif ale ir sutapk taip,kad ir Oneiga nervuojas blink.gif Kas cia mums abiem uzejo blink.gif
Atsakyti

Mute, neprimink skumbres... neskani ir mano buvo ... siandien +100 penktadienio proga

Atsakyti

Labas rytas,

+300g.Nu nieko griešno nesuvalgiau.

O gal ir suvalgiau :hmm: Prie žuvies buvo morkų salotos su majonezu

Atsakyti

Labas rytas, ir man parode 0... Hm :hmm:​ 

Atsakyti

Labas rytas, o aš va sėdziu ir grybukus valgau su kava :P o tai, kuo mažiau valgiau, tuo svoris didesnis, subludo visai svarstykles, pikta nuo ryto :huh2: 

Atsakyti

Laba,+

200 g. Vat bus į burną dėti ką matau, o ne kad alkana :)

Atsakyti

Labas rytas, - 100tiktai...

Kotletukai pusryciams, pietums bus kiausiniai  :B​ 

Atsakyti