Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikos, - 600,vakariene 21val, bet nenukrypus rezultatas yra :) 

Atsakyti
ax.gif kaip sunku atsispirti kursenu vyniotiniui doh.gif kokskipsas man vakar liepe jo namo partempti frusty.gif tas pats kipsas dabar mane gundo ilyst i saldytuva ir ciupt riekele....
nezinau kaip atsilaikyti blink.gif
Atsakyti

Mute, pabandyk plona plona riekele  :B jei labai nori, o negalima, reiškia reikia  :rolleyes: 

Atsakyti

Laba,

+400 g... Nesąžininga :D reik prisiverst sportuot, bet kažkaip kol kas kaupimosi stadijoj esu, antra savaitė :D :D

Atsakyti

Laba :) na va, o man sinusita itaria, 3.5 val. poliklinikoj praleidau, vos parsliauziau. Tiesa ryte buvo -300g :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2019 03 27, 19:54)
<p>Mute, pabandyk plona plona riekele  cool.gif jei labai nori, o negalima, reiškia reikia  rolleyes.gif </p>

kaip storam zmogui plona plona riekele tongue.gif buvo dvi pirsto storio ir dar iskeptu svieziai(pati kepiau)spurgyciu 3(moliugu sirupe ismaudytu).Ryt pliusas garantuotas doh.gif
su manim yra taip,-kol laikausi labai saziningai ir ne kasnelio griesno maisto,viskas gerai.bet jei nors kiek isimetu i burna....stop ar negalima buna isjungta biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Rebutia @ 2019 03 27, 19:56)
<p>Laba,</p><p></p><p>+400 g... Nesąžininga biggrin.gif reik prisiverst sportuot, bet kažkaip kol kas kaupimosi stadijoj esu, antra savaitė biggrin.gif biggrin.gif</p>

Tai mes cia vienodai siandien ,,apdovanotos'' drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgiskis @ 2019 03 27, 20:43)
<p>Laba smile.gif na va, o man sinusita itaria, 3.5 val. poliklinikoj praleidau, vos parsliauziau. Tiesa ryte buvo -300g smile.gif </p>

...vaje,tai dabar arbateles apsikabinus sedesi blink.gif gal spurgyciu atsiust mirksiukas.gif
Sveik 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

-400g.

Mute, kaip baigesi vidine kova del kursenu vyniotinio :D​ ?

Atsakyti

Labas rytas, -600g :)​ 

Atsakyti

laba,

-600 g :)

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 03 28, 10:28)
<p>Labas rytas,</p><p>-400g.</p><p>Mute, kaip baigesi vidine kova del kursenu vyniotinio biggrin.gif ?</p>

taigi pralaimejau,maza to spurgyciu priviriau ir tu prisiragavau....Ryte arba 0 ,arba +400g.
Mastau,kad gal kita sverimasi daryt pirmadieni ax.gif
Beje siandien kolkas nenusidejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2019 03 28, 16:30)
taigi pralaimejau,maza to spurgyciu priviriau ir tu prisiragavau....Ryte arba 0 ,arba +400g.
Mastau,kad gal kita sverimasi daryt pirmadieni ax.gif
Beje siandien kolkas nenusidejus biggrin.gif

Prisiduodu-privalgiau visokiausiu nesamoniu,einu miegot.Ryt bus geda akis pasodyt ax.gif
Atsakyti

Laba,

-100 g. Svarbu ne pliusas :) Čia aš save guodžiu :D

Atsakyti