Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

laba smile.gif siandien 0,kazkaip nesazininga blink.gif Vakar vakare kepiau pusryciams plikytu pyragaiciu,ne vieno nepalieciau....matyt prisiuosciau tongue.gif
Pas mus sninga,puga-turbut per ja ir svoris patrigo rolleyes.gif
Atsakyti

Laba,

pas mane šiandien -400 g :) Kažkaip džiugu, gal ledai pajudėjo pagaliau :D Bet tai čia jie judės, jei ir toliau burną uždarytą laikysiu :D :D :D 

Atsakyti
Ir kaip cia taip pavyko numinusuot blink.gif ,o kodel man 0...burna buvos uzdaryta unsure.gif
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti

Sveikis, man kaip ir priklauso pirma diena ir - 700, bus toliau matyti... 

Atsakyti
blink.gif oho,o as jau maniau,kad saltis kaltas,kad pastrigau blink.gif Vadinasi cia mano lasiniai sustingo ir nebetirpsta tongue.gif
Te ir tau 4u.gif
Pridalinu balioneliu,gal uz tai man koks simtelis kitas gramu ryt nugaruos biggrin.gif
Kazko siandien as alkana,laukiu vakarienes..prisiruosiu kalna salotu...
Atsakyti

Sveikos,

-600g.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 03 26, 20:29)
<p>Sveikos,</p><p>-600g.</p>

hmm.gif hmm.gif hmm.gif cray.gif nu kas cia dabar,uz ka manes taip svarstykles nebemyli blink.gif cray.gif
Kiba eisiu desrytes pavalgyt tongue.gif
Te ir Tau 4u.gif
Atsakyti

Laba, pas mane ir tik -100 :) o dabar dar sėdziu su temoerstura virs 38, kaulus skauda, prastai :huh2: 

O cia visoms uz minusiukus :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Prisigaudžiau balionų ir sėdžiu patenkinta ir dar nesąmonių privalgius :D 

Jurgiški, oi kaip nesmagu.Neaplenkė ir tavęs gripas.Laikykis :console: 

Mute, nu kokio dar minuso nori numetus beveik 4 kg per savaitę?Luktelk porą dienelių ir vėl kris :didis:​ 

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2019 03 26, 21:43)
<p>Laba, pas mane ir tik -100 smile.gif o dabar dar sėdziu su temoerstura virs 38, kaulus skauda, prastai huh.gif </p><p>O cia visoms uz minusiukus 4u.gif  4u.gif  4u.gif </p>

4u.gif cia uz minusa.Oi tie atvese orai niekadejai,sargdina unsure.gif Sveik!

Papildyta:
Oneiga,gi noriu nors 100g.palengvet!
Atsakyti
Nelabas rytas,+400g unsure.gif Nedietiniai vakar buvo plikyti pyragaiciai,o ir desryte pasirodo irgi nedietine tongue.gif ir vilkyskiu surelis su aguonomis nedietinis!
Ryt turbut bus minusas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 27 kovo 2019 - 11:14

Labas labas :D ,

po lavaso su lasisa - 0.Nu taip noriu visokiu nesamoniu, negaliu.

Atsakyti