Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Per trumpos kam? :D

Atsakyti

Batams.Radau, patiko, nuolaida gera, o aulai i pakinklius isireme.Nu tikra zemarure :unsure:​ 

Atsakyti
...parsiradau is sodo,padirbejom,pasisejau ridikeliu,spinatu,krapu.Lauksiu derliaus tongue.gif
Obelis nuskriaudem,gal kiek ir ziaurokai,bet gi mes mokomes biggrin.gif
Oneiga,tau kojos trumpos,o man sprande neuralgija isimete ax.gif gyva beda...jau kaip ,,kvaraba'' mane apsedo doh.gif Senstu nekitaip blink.gif Va cia tai beda,o Tu del koju bliauni tongue.gif
Per tas nesveikatos dienas net ir pagriesijus svoris krenta ,katik uzsilipau ant svarstykliu 83,6kg.Ryt turetu but maziau.Savaite be pliuo nusimato smile.gif

Ale kuria savaite ryt imsim mirksiukas.gif Nujauciu,kad 1aja biggrin.gif
Atsakyti

Tai parsiradai ir paguodei cia taip, ane? Gal pvz. man trauma, gal as tiek metu galvojau, kad esu ilgakoje...Ech...Gal ir ne uz dyka Tave suriete :P 

O gal imam antra?Kazkaip as jau labai ilgai toj pirmoj sedziu :D 

Vakar 1kg privalgiau, o siandien ir kita, matyt :unsure:​ 

Atsakyti

Labas rytas, savaitės rezultatas -1kg :) mažoka :B​ 

Atsakyti
Sveikos,savaites rezultatas -3,9kg.Skaudziai jie man metesi ax.gif
Vakar nakti kakla svelniai masazavau,masazavau,tai nors kiek pamiegojau,o ir is ryto jau taip stipriai nebeskauda...
Oneiga,gal ir teisi busi del susukimo,gal ir ne bereikalo mane taip....bet as nepasiduosiu,atsisuksiu biggrin.gif
Imu 1aja ax.gif nebuvo pas mane tvarkingo laikymosi,tad kartosiu mirksiukas.gif
Jurgiski,minusas jau gerai,svarbu ,kad ne pliusas mirksiukas.gif te 4u.gif

Per sia savaite turiu pabegt is 8 desimties rolleyes.gif MB vakar pareiske,kad man reikia 72kg svert,o as juk i 65 nusitaikiusi buvau biggrin.gif Tad iki geguzes men 69butu laaabai gerai rolleyes.gif pasvajojau biggrin.gif
Atsakyti

Mute, saunuole, cia tau :4u:  :4u:  :4u: man ziauriai nekrito sia ssvaite :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mute, tai jei čia tik kilogramų klausimas, tai aš kaip tik 72 sveriu :lol:​ 

Atsakyti

Sveikos, grįžtu nuleidus galvą...  :unsure: žodžiu, 69,7 ir nei daugiau, nei mažiau... ateinu užsispyrus, o tai mama sako, kad manęs jau neveikia ši dieta. Tai vat, laikysiuos tiksliai ir valgysiu atsakingai :D  pasvajojau, ane  :hmm: 

ką jus?

Atsakyti
Na ir lengvutes jus visos smile.gif va, cia man reikia uzsispirt kaip ozkai ir dasigaut iki....nors iki72 biggrin.gif Jau geriau busiu kaip ozka uzsispyrus nei kaip gera kiaulaite, nepraleidzianti progos pacepset tongue.gif
Siandien pietums ananasa valgiau, viso nesulapnojau-taisausi angel_not.gif Vakarienei turiu vakaryksciu saslyku.Vandens vel nebegeriu topsecret.gif
Prisidaviau smile.gif
Papildyta:
Irikira,o tai kur,,ganeisi'' sitiek laiko ?
Atsakyti

Laba,

pasmane kelių dienų minusas visi 100 g :D labai judu į priekį :D

Mute, šaunuolė kokia  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Mutė, net nežinau. Dirbau, studijavau, aplink namą darbų pilna... žodžiu, reik susiimti kažkaip, šią savaitę turiu būtinai rūbinę iškraustyti, tai matysiu, ar tilpsiu į ką nors pavasariško ar ne... visada tokia baimė, prieš matuojantis ištrauktą drabužį... 

Atsakyti