Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,

grįžau :) Svarstyklės sako, kad priaugau kokį kg.. bet netikiu, nes man atrodo, kad aš jas pajudinau šiek tiek į kitą vietą ir jos mažiau rodo...

Paskaičiau kaip Mutė meta svorį, tai kažkaip neramu pasidarė :D tuoj pralenks. Kažkaip reik suimti save į nagą, nes geruoju čia nešviečia tokiais tempais :)

Atsakyti
Del manes nepergyvenk,jau pagal vakarini svori jauciu,kad ryt turesiu grizusi 1kg ,cia maziausiai mirksiukas.gif
O tai iki 80kg nedaejai juk?
Atsakyti

Rytas parodys :D bet pagal susilenkimo pajegas, tai turetu buti virs 80 :) 

Atsakyti

Labas rytas,

Mute, kaip Tu?Gyva,sveika jau?

Rebutia, grižai :4u: Mes Tave apsnekejom ir visko prilinkejom :D Skaitei?

Mano svarstykles parode -800g.Kazkaip itartinai gerai :hmm:​ 

Atsakyti

Labas rytas, o pas mane 0 :) jau kaip nekrenta sia savaite, turbut pms kaltas, kuris visai ant nosies :)​ 

Atsakyti

Rebutia, grižai :4u: Mes Tave apsnekejom ir visko prilinkejom :D Skaitei?

Mačiau mačiau ką ten būrėt :D 

Pagal tai kaip atrodau ir ką rodo svarstyklės, tai aš jomis netikiu. Sako,kad sveriu 79,3 kg. Na tebūnie :D Mažiau mest reikės :D :D :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 03 22, 09:27)
<p>Labas rytas,</p><p>Mute, kaip Tu?Gyva,sveika jau?</p><p>Rebutia, grižai 4u.gif Mes Tave apsnekejom ir visko prilinkejom biggrin.gif Skaitei?</p><p>Mano svarstykles parode -800g.Kazkaip itartinai gerai hmm.gif </p>

Sveikos,gyva ,bet dar nevisai galinga.Reikia i soda vaziuot,padirbesiu,smegenys deguonies prisisotins,-pagysiu tongue.gif
Kaip vakar sakiau taip ir gavosi,+700g ax.gif
Siandien nieko laiku nespeju...kaltas pavasaris tongue.gif O kaip liudna kai ji pasitinku stora verysad.gif
I nieka netelpu...kosmaras kosmariskiausias... pikta ant saves aggressive.gif
Atsakyti

Man irgi ne kokia diena.Kazkos bjaurus nerimas.Nors grazu, sauleta, bet vis tiek negerai.

Atsakyti

Aš nusipirkau rūkytų strimėlių, tai man viskas gerai :D 

Atsakyti
Va ko mums su Oneiga truksta-rukytu strimeliu😂butumem ir mes apsipatenkinusios biggrin.gif Surijau keke vynuogiu ir banana,ryt turbut vel prisipliusavus busiu.
Atsakyti

As net nesupratau, kad cia viskas del strimeliu nebuvimo :D 

Surijau gal puse vistos(cia mano zuvis), dar uzkandau namines duonos, mazu pomidoriuku ir mazulyte kugelio plutele nugriebiau.Jauciu, svarstykles ryt nebus tokios fainos :D​ 

Atsakyti

Tai miegat visos?Atejau pasiguost, o ner kam.Ale vis tiek....Pirmiausia - suedus puse vistos minuso nebuna, o antra - mano kojos per trumpos :cry2:​ 

Atsakyti