Pamanyk, +400 Pabandyk mane perspjaut.+1,2kg .Jaučiu, išprotėjau.
Dar išgirdau, kad jau greit šiltos dienos atkeliaus, tai visai susinervavau.Nu laimė tik ta, kad į paltą įlendu.Dar.Kai parašei, net nulėkiau pasimatuot
O aš ką tik šmotą napaleono suraičiau, toks skanuuuutiiiiis bet šiandien elemetą svarsryklėm nusipirkau, pirmadienį sveriuos ir startuoju su pirma savaitę, kas su manim be didelių nuklidymų
sveikos,as atbegau su pliuseliu,beliko 200g ir bus 86 Siandien dar ne vienas sausainis ,ne viena spurgyte nepagriebta laikausi is visu visu jegu....uzsiemiau sejimu ,gal sakau pasikapstysiu po zeme ir pradings noras nusidet. Kita savaite zygiuosiu i siltnami,vis dar ridikeliai su spinatais nepaseti.
sveikos,pas mane irgi nelabas rytas ir rankutem neplosiu,juk86,6kg Sodan neislekiau,namie darbuojuos,besidarbuodama jau spejau saldaini isimest i burna... Bandysiu vandeniu griekus nuplaut
<p>Laba,</p><p>-600g.Mučinu vandens pirmą buteliuką.Bus labai gerai, jei kokį litrą išgersiu.</p><p>Nesuprantu, tai kiek dar Rebutia bus švelni, pūkuota ir šeimininkiška ?A ne laikas grįžt jau </p><p></p>