Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

MB mane is doros kelio veda  :D Jurgiskis dingo,turbut vis dar svarstykles be elementu  :P 

Labas rytas, aha dar elemento nėra, kai išeinu iš pardos tada prisimenu, kad ir vėl nenusipirkau :D 

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2019 03 13, 10:53)
<p></p><p><span>MB mane is doros kelio veda </span><span> biggrin.gif</span><span> Jurgiskis dingo,turbut vis dar svarstykles be elementu </span><span> tongue.gif</span><span> </span></p><p><span>Labas rytas, aha dar elemento nėra, kai išeinu iš pardos tada prisimenu, kad ir vėl nenusipirkau biggrin.gif</span><span> </span></p>

Nujauciau ,kad taip bus biggrin.gif
As siandien visiskai ,,pasileidau'';-kepiau kugeli su sonkauliukais,pagaminau tiramisu...prikirtau dziovintu vaisiu,riesutu.....kapiecccccc....
gal ir man visas svarstykles ,,pagadint'' tongue.gif Kita savaite pirmoji-FAKTAS!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 13 kovo 2019 - 17:19

Laba,

aš vėl beveik 8 zonoj :D nebedaug trūksta.. kažkaip reik burną užsiųti :D

Atsakyti
Vakarienei didelis gabalas tiramisu ax.gif va kam kam ,o man tai tikrai reikia burna uzsiuti blink.gif einu siulu stipresniu paieskot tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas,

vel 0.Labai reikejo vakar ledu ir razinu sokolade paest :blink:​  Visai jau.

Atsakyti

Laba ryta,merginos :)  Nuo sendien pradejau laikytis grikiu dietos :4u:  Papasakokit kaip jums sekasi? Ar tikrai jinai padeda? :)

Atsakyti
+200g,dar palyginus nedaug ax.gif tikejausi viso 1kg tongue.gif
TIKIUOSI,KAD SI DIENA NORS KAZKIEK RIMTESNE GAUSIS rolleyes.gif
Atsakyti

Einu persirišt, tik ne skrandį, o gerklę.+600g :blink: Vakar vakare staiga supratau, jei nesuėsiu visko, ką rasiu šaldytuve, tai tikrai užversiu kojas.Nu ir, aišku, suėdžiau.Išgyvenau :D 

Labas rytas.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 03 15, 10:07)
<p>Einu persirišt, tik ne skrandį, o gerklę.+600g blink.gif Vakar vakare staiga supratau, jei nesuėsiu visko, ką rasiu šaldytuve, tai tikrai užversiu kojas.Nu ir, aišku, suėdžiau.Išgyvenau biggrin.gif </p><p>Labas rytas.</p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif atspari apsirijimui biggrin.gif
As vakar vis naikinau dziovintus vaisius,gi reikia pribaigt,kad akiu nebadytu tongue.gif Vienos svarstykles +400g,kitos 0,tai imsiu antruju parodymus biggrin.gif
Vakar jau dukra pamokslavo..Sako ,juk taip graziai laikeisi,o vat kas dabar pasidare-kemsi kas papuola...nu visai....
Nuo pirmadienio susiimu ax.gif Siandien bandau susiimti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 15 kovo 2019 - 12:52

Laba visoms, kaip suprantat as dar be svarstykliu, o dar ir vyro gimtadienis savaitgali :) tai bandysiu nuo pirmadienio surimteti, reik iki geguzes vidurio kazkaip, gi vaiko pirma komunija, privalau gerai atrodyti :D​ 

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2019 03 15, 15:41)
<p>Laba visoms, kaip suprantat as dar be svarstykliu, o dar ir vyro gimtadienis savaitgali smile.gif tai bandysiu nuo pirmadienio surimteti, reik iki geguzes vidurio kazkaip, gi vaiko pirma komunija, privalau gerai atrodyti biggrin.gif </p>

MAN IKI TO GEGUZIO REIKIA MIRK GYVENK 20KG NUMEST!!! unsure.gif Jau nebekalbu apie progas,gi nebetelpu i pavasarini puspalti cray.gif
Atsakyti
Labas rytas,+400g,jei siandien nesusiimsiu....zodziu,reikia rimtai susimastyt apie pasekmes umn.gif
Atsakyti