Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,

0. Bet aš galvoju, kad minusas :D Nulis tik todėl, kad šlapi plaukai svorio dadėjo :D :D :D Reik kažkaip pasiteisinimą rasti :)

Atsakyti

+800g.Nu tai ar čia labas rytas :blink: ?

72,2kg.Jei ir toliau taip ėsiu, kitą savaitę pradėsiu su 80 :huh2:​ 

Atsakyti
+800g,vakar nusidejau kapitaliai ax.gif Oneiga,laukiu Taves ,ateik i 8 mirksiukas.gif
Siandien reiketu surimtet.Daugiau jokiu spurgyciu su desrytem ir kumpeliais schmoll.gif
Jau kokia nevykus ta antroji savaite blink.gif
Atsakyti

Sveikos,

vis dar švenčiat?Valgot :D ?

-1kg, bet labai valgyt noriu, tai neaišku, kaip bus ryt.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 03 11, 15:20)
<p>Sveikos,</p><p>vis dar švenčiat?Valgot biggrin.gif ?</p><p>-1kg, bet labai valgyt noriu, tai neaišku, kaip bus ryt.</p>

blink.gif blink.gif blink.gif ohoho,te 4u.gif
Pas mane -400g,o savaites rezultatas +200g.
Emiau 1aja,kolkas sekmingai laikausi,seimyna zirzia,kad pietauju atskirai tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,-100g arba 0,tai imsiu pirmasias svarstykles,antrasias paslepsiu tongue.gif vakar sazinigai neissilaikiau,MB pritempe visokiausiu gerybiu(sauleje dziovintu vaisiu ,riesutu...),priragavau visko,ratais ejau ir ejau vis ...
84,7kg ax.gif
Atsakyti

Laba,

-300g.Pora saldainių patvarkiau ir pora tortilijų susisukau.Galvojau bus prasčiau.70,9 šiandien.Bet nuo ryto jau sulindo mažulytis pyragėlis :D 

Mute, nu kas taviškiui pasidarė, kad griešnus maistus namo tempt pradėjo?Nenori ir jis, matyt, kad sukūstum :D​ .

Atsakyti
..maniskiui kudenos patinka,man nepasiseke verysad.gif Bandau susiimt,bet va kaip apsunkina visa si procesa.
Migdolai ir keletas dziovintu persiku susinaikino ax.gif Pietums jautienos kepsnys.
Turiu beda, vel nebesigeria vanduo ax.gif
Atsakyti

Vietoj kiausiniu vakarienei, du bliudai saltybarsciu.Matysim ka svarstykles ryt sakys :hmm: 

Patikrinau siltnami siandien ir ka, ridikeliai ir dar kazkas sudyge :D​ Gal salotos ar spinatai.Nebezinau kur ko pribarsciau.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 03 12, 22:37)
<p>Vietoj kiausiniu vakarienei, du bliudai saltybarsciu.Matysim ka svarstykles ryt sakys hmm.gif </p><p>Patikrinau siltnami siandien ir ka, ridikeliai ir dar kazkas sudyge biggrin.gif Gal salotos ar spinatai.Nebezinau kur ko pribarsciau.</p>

Pas mane tai tik namie ant palangiu daigu pilna..iki siltnamio vis nedavaziavau ax.gif O vakarienei vietoj kiausiniu rukytas karpis,dziovinti vaisiai vietoj salotu,alus vietoj vandens,bananas vietoj paskrudinto batono tongue.gif Ryt tikiuosi nuliuko rolleyes.gif
MB mane is doros kelio veda biggrin.gif Jurgiskis dingo,turbut vis dar svarstykles be elementu tongue.gif

Atsakyti

Labas rytas,

0 :)​ 

Atsakyti
Labas rytas ,+400g.vakar negerai elgiausi ax.gif Siandien sazininkai laikysiuos ax.gif
Atsakyti