Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Mano dovana didesnė + 700g :D Rebutia,o ką aš Tau sakiau? Kad jau tiek visko pas Jurgiškį yra, tai gal balių darom ten? :D

Mute, nu bet Tu tikrai svajonių moteris.Nu kad aš pirkčiau tas stintas...Ai, nu bet aš nelabai ką ir suprantu apie jas :D Va turgus ir kumpiai visai kas kita :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 08 kovo 2019 - 18:40
QUOTE(Oneiga @ 2019 03 08, 19:35)
<p>Mano dovana didesnė + 700g biggrin.gif Rebutia,o ką aš Tau sakiau? Kad jau tiek visko pas Jurgiškį yra, tai gal balių darom ten? biggrin.gif</p>
<p>Mute, nu bet Tu tikrai svajonių moteris.Nu kad aš pirkčiau tas stintas...Ai, nu bet aš nelabai ką ir suprantu apie jas biggrin.gif Va turgus ir kumpiai visai kas kita biggrin.gif</p>

wub.gif ale kaip graziai pavadinai,reikes isireminti atsispausdinus biggrin.gif
Taigi is turgaus be desru,kumpiu ir rukytos sonines negrizau tongue.gif Taip sekmingai buvau be viso to gerio apsiejus,o dabar teks visa uzsispyrima pasitelkt,kad nesugriesyciau.Ex,dar vakar spurgyciu prikepiau....visai sau negailestinga.. tongue.gif Zodziu,namie pilna griesno gerio tongue.gif
Tai jei esat pas Jurgiski ,uzsukit po to ir pas mane mirksiukas.gif biggrin.gif
PAPLEPEJAU,PAILSEJAU,EINU STINTU VALYT...IR KADA JOS BAIGSIS blink.gif
Atsakyti

Pas mane geriausiai stintas doroja katinas :lol:  :lol:  :lol: oi laukiu mergaites, kol dar visko nesunaikinau :D​ 

Atsakyti

Kaip suprantu, Jurgiškis nieko prieš , kad balius pas ją :D Tai va, aš imu šampaną, Tu savo stintas ir kol švesim katinas jas išdoros.Vsio.Viskas suorganizuota, liko tik Rebutia surast :D​ 

Atsakyti
...jau stintos isdorotos ir iskeptos mirksiukas.gif Tad ciumpu keptas stintas ir lekiam biggrin.gif
Ai dar,prisiduodu-5 spurgytes susoko i burna ax.gif Ryt minuso nematyt blush-anim-cl.gif
Atsakyti

Laba,

tai vis dar švenčiat? :) 

Pas mane 0.Net apsidžiaugiau pamačius tokius skaičiukus, nes privalgius buvau ko tikrai nereik.

Laukiu svečių.Vėl pilni bliūdai puodai.Kaip čia neapsiryt.

Atsakyti
Labas smile.gif po vakaryksciu paisdykavimu 0,kazkokia nuline savaite ax.gif Idomu koks bus pirmadieni rezultatas unsure.gif unsure.gif Kolkas numesta tik 200gramu dry.gif
Papildyta:
...nebesvesiu daugiau,liudni rezultatai.Kitavertus turiu dziugauti,kad nepripliusavau.
Oneiga,tai jau pavalgyk siandien,nepasikuklink ploja.gif visvien pirmadienis bus pirmoje savaiteje,ar ne?
Atsakyti

Laba,

vakar buvo -400 g, šiandien -600 g. 

Reikia nusipirkti juodo šokolado... Nes kelinta diena taip norisi kažko saldaus, kad akys vis krypsta į uogienes :D Nes daugiau nieko saldaus namuose nėra :)

Atsakyti
bigsmile.gif oho bigsmile.gif kazkam ir sekasi bigsmile.gif ta proga gaudyk 4u.gif
Atsakyti

Mute, aišku, kad pirmoji.Kitokių pas mane nebūna :D 

Rebutia, ir nuo manęs :4u:​ 

Atsakyti
As taip pat zygiuosiu i 1aja,pasigardinau kiausiniene desra ir spurgytem tongue.gif NUSIDEJAU ax.gif
Atsakyti

Aš tai tyliu, kaip nusidėjau.Valgiau visą dieną.Bet taip nežmoniškai, visko ir daug.Išvada - negaliu būt namie :unsure: Net dukra paklausė kas man pasidarė :D​ 

Atsakyti