Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2019 03 07, 17:19)
<p>Nu ir kas cia tera biggrin.gif As per diena sugebu kg pripliusuot, o cia tik 600g per tris irnesakyk.gif </p>

Tiksliai pasakyta drinks_cheers.gif as tai ir virs kilogramo sugebu per diena pripliusuot tongue.gif
Kazko visai svoris nebekrenta unsure.gif liudesys....
Atsakyti
blink.gif kur dingot? blink.gif man liudna-jauciu alki wacko.gif Negelbeja vanduo....sunki si diena,per pietus skaniai privalgiau,taip surio buvau issiilgus,o vat vakariene -liudesys.
Pasiturbinau vakariene,pasikepiau svoguno,uzpyliau kiausiniu -pieno plakiniu.Suvalgiau omleta,sedziu ir mastau kaip nora ,,kazko'' nugynus hmm.gif
O jus gal griesyjat?O gal pyragus su tortais rytojui kepat mirksiukas.gif Jurgiskiui turbut MB visko pritemps sia proga biggrin.gif
Eisiu vandens nauja buteli atsitempt,jau 2litrai isgerti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 07 kovo 2019 - 20:32

Taip, aš griešiju :rolleyes: Svečiuose buvau, tai visokių mėsyčių prikirtau ir dar torto gabaliuką ant višaus.

Mute, gi antra savaitė, o joje arba nekrenta, arba labai mažai.Bent jau man.Bet kadangi aš iki jos vis nedaeinu, tai tiek to :D 

Nu bet tiksliai ryt kokį pyragą reiks iškept :hmm: O galėtų prie tulpių dar ir pyragą atvilkt.

Jurgiški, kaip ten pas Tave būna :D ?

Jeigu ir po kovo 8 Irikira neatsiras, teks perduot interpolui.Žadėjo gi iki birželio būt su mumis :hmm:​ 

Atsakyti

As pusiau saziningai :D bet gal ta nesazininguma atvers 13 praeitu km :D

Bet kas is to.. Laukia kelios dienos pas tevus, kur as kazko vis alkana :D po to seimininkavimo savaite :D

Bet gal reiks kokiu rimtesniu darbu susigalvoti, ne tik 6 pomidorus paset ir kelis kvietkus prie namo :D

Atsakyti

Rebutia, kas čia pas Tave per šeimininkavimo savaitės išpuola :D ?Nu taip smalsu :ax: 

O pomidoru, tai žiūriu,daug sėt ruošiesi :lol: Visus 6 vienetus.Tai kur derlių dėsi?

13km???Aš 5 nuėjus didvyrė jaučiuos.

Atsakyti

Nu ispuola pabuti ta meiliaja antra puse, kai ir valgyt darai, pareguliuoji ko reikia ir ko truksta, namu jaukumu pasirupini :D

Pirma karta sesiu pomidorus, augs vazonuose, kieme :D na nebent susikonstruos koks namukas, kuris bus panasus i siltnami :D bet jauciu bus kieme :D tai negaliu 20 vazonu pristatyt :D

Atsakyti

As Tavo žinutę suskaičiau taip - kada noriu, pasiskiriu savaitę ir tada jau darau valgyt, visus kampus apžiūriu :D , o kai nenoriu, tai nafig :D Man patiko ir nuo rytojaus bandysiu tokią tvarką įvest pas save :yahoo: 

A ne mes su Mute užkrėtėm daržininkavimu?Krapus ir salotas dar turi pasėt, žinok :P​ 

Atsakyti

Darzininkavimu uzkrete pusetino skonio pomidorai parduotuvese ir kainos :D na ne todel, kad negalim sau leist, bet mane nuolat aparpuolis beveik istinka, kai perku tuos skaniausius pomidorus is neskaniausiu ir moku 2 arba 2.5 pinigo uz gal puse kg. Nepamenu pakuotes svorio :) ukiskiau paset ir uz sutaupytus pinigus suknias pirkt :D :D

Bet variantas noriu tvarkausi ir gaminu, noriu ne, irgi geras :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 07 kovo 2019 - 23:31

Oho, kaip Tu čia viską apgalvojai :4u:  :)​ 

Atsakyti

Kaip suprantu tai visos svenciat :D tai ka mergaites su musu dienele :4u:  o mane maniskis palepino, skruzdelynas, pyrageliai su aguonom, tinginys, zodziu, visko po truputi.... :D o kadangi svarstykles dar be elemento, kontroles nerasta :rolleyes:​ 

Atsakyti
bis.gif bis.gif bis.gif SU MUSU SVENTE BRABGIOSIOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as gavau ,,dovanu'' nuo svarstykliu tongue.gif +400g.Nenumanau kaip cia taip gavosi.
Siandien truputi nusidejau,buvau i turgu nosi ikisus,pripirkau visko nelabai sveiko (rukyto),paragaut teko visko po kasneli...sedziu tokia apsunkusi,skrandis skundziasi kaip jam nemalonu...Nebetinka man viskas kas ukyta.
Dar stintu nupirkau,vargstu jas bevalydama ir mastau,kad koks velnias man liepe jas pirkti karsta.gif kaip siemkas lukstenu...
Apsirupinau naminiais kiausiniais,namine jautiena...mastau,kad gal ne 3 ,o 1 savaite reiktu imt hmm.gif 3 savaitej tik savaitgalis sotesnis...,o gal papasnikaut su 3...dilema:)))
Atsakyti