Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,

-300g.

Kur Irikira kažin?A tik negriešija :D​ ?

Atsakyti
Sveikos,
nezinau kiek tiksliai to minuso unsure.gif vis svarstykles bludija...imu -100g
Vakar pries miega turbut vandens padauginau,kazko labai predejus ji gert isivaziavau...
Siandien vandeni gersiu vios dienos eigoje,o ne nakti tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas, o pas mane +200g, nieko gero tie blynai :) bet vistiek ziauriai skanu buvo :D​ 

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2019 03 06, 12:00)
<p>Labas rytas, o pas mane +200g, nieko gero tie blynai smile.gif bet vistiek ziauriai skanu buvo biggrin.gif </p>

Ir visai nedaug to pliuso mirksiukas.gif as ne neragavau ju ax.gif ir tik -100
Atsakyti
Ir kaip diena atlaiket?as tai turbut 3litrus vandens isgerusbusiu,puslitris beliko,o dar ryte stikline nemaza isgerta. bigsmile.gif Geriasi jis man kai geriu biggrin.gif
Diena saziningai atlaikyta su mazyyyyciu griekeliu-mazas sokoladinis saldainis,nu labai nedidelis.
Pietums du versienos kepsneliai ,puse ilgo sv.agurko,kava su pienu.
vakarienei omletas,dar nesuvalgiau greipfruto blink.gif dabar prisiminiau tongue.gif O gal siandien jo negalima,-pasitikslinsiu biggrin.gif
ataskaita pateikiau,eisiu pomidoru sodint ax.gif
Atsakyti

ŽIūriu kaip čia Mute susiėmusi ir galvoju, kad kažkaip reik ir man save į nagą suimti. Vakar buvo kažkoks užtemimas, tai visko prikimšau, šiandien net nesisvėriau. ŠIandien pavakare vėl užėjo, tai šiek tiek pasleiau ir tada nuėjau numigti :D Dabar kepu kalakutienos kotletukus. Bus vėloka vakarienė su marinuotom paprikom. 

Atsakyti
pas mane velokas greipfrutas buvo biggrin.gif Pasisodinau pomidoru,agurku,raudoneliu.dar visko issirikiavau eiles laukt tongue.gif
dabar vandenuko pageriu,filmuka daziuriu ir miegot,t.y.svorio mest biggrin.gif

Rebutia,tai dar nebaisu,dar nesusiimk,palauk kol as iki 80 patirpsiu mirksiukas.gif VIS NEGALIU PATIKETI,KAD SITIEK KG PRIAUGINAU doh.gif Per pora savaiciu kazi ar pavyks juos nupurtyt hmm.gif
Atsakyti

Labas rytas,

0 pas mane, o tokio minuso tikėjausi

:unsure: Nu bet tai gal sausainių gaidelis valgyt nereikėjo. :hmm: Vandens tik litriukas.

Atsakyti

O pas mane svarstyklės neatlaikė, išsikrovė :D dabar ramiai galėsiu gyventi, kol elementą nusipirksiu :lol: 

Labas rytas :)​ 

Atsakyti
Ir pas mane 0,turbut menulis ar dar kokios zvaigzdes kaltos rolleyes.gif Vakar 3litrai vandens issigere,kazkaip jau labai gerias jis bigsmile.gif
Nenukabinu nosies ir toliau kantriai saziningai laikysiuos ax.gif

Oneiga,vakar Tau sausainiai ,o man saldainis bereikalo pasimaise buvo biggrin.gif Gal ir tai turejo itakos hmm.gif

Jurgiski,tai dabar ilgai neisi pirkt elemento ?mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti

Dviejų dienų rezultatas +400 g. Tai jau viso per šią savaitę prisipliusavau 600 g  :frusty:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 07 kovo 2019 - 15:45

Nu ir kas cia tera :D As per diena sugebu kg pripliusuot, o cia tik 600g per tris :irnesakyk:​ 

Atsakyti