Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

.....na tada laikysiuos dar griezciau biggrin.gif ir daug vandens gersiu!
jau 1,5litro isgerta,2 tikrai bus isgerti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 04 kovo 2019 - 17:02

:nestuke​ mazdaug taip jauciuosi :) Sriubos privalgiau lyg daugiau niekad jos nebegauciau :D 

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2019 03 04, 20:34)
<p> nestuke.gif mazdaug taip jauciuosi smile.gif Sriubos privalgiau lyg daugiau niekad jos nebegauciau biggrin.gif </p>

biggrin.gif pazystamas jausmas tongue.gif O mano vakarienei 2xl dydzio kepti ant sviesto kiausiniai,kartu apkepti kalafiorai(trecdalis galvos),1 greipfrutas.Daugiau tik vanduo ,vanduo ir vanduo smile.gif
Eisiu siandien anksciau miegot,ar bent i lova...visai geras budas neilyst daugiau i saldytuva biggrin.gif
labanakt 4u.gif
Atsakyti

O as mielinius blynus kepu :essen: bet paragavau tik viena ir dvi stiklines vandens igeriau :D​ 

Atsakyti

Labas rytas, -100g :) pusryciai labai skanus ir sotus, blynai :D sake siandien galima :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

-900g.

Nu tiksliai, šiandien blynų diena.Teks kept iš grybų su vištiena :D​ 

Atsakyti
labas rytas smile.gif -400 aba -500g.uzskaitau turbut antraji varianta tongue.gif Blynus kepsiu,bet....turbut neparagausiu ax.gif Mano blynas bus is kiausiniu biggrin.gif
kur Iikira prapuole unsure.gif
Kaip noreciau but kuda,tada prisikepciau lietiniu,paspirginciau spirgu,isimesciau i visa tai grietines ir i toki padaziuka blynus mirkyciau ir cepseciau kaip skanu biggrin.gif Mociute tokius pusryciams kaime ruosdavo wub.gif ex ,geri laikai budavo wub.gif
Atsakyti

+200... kažkaip nesitikėjau, tai net liūdna...

Atsakyti

Aha, Mute, ir man skanu tas padažiukas.Dar šviežias bulves į tokį padažą dažydavom,tik į jį dar daug svogūnų laiškų dėdavo.Esi valgius?Oi kaip skanu.

Nekepiau jokių blynų.Išviriau mažų varškės spurgyčių ir kokias 5 prarijau.

Kaip Jūs to vandens 2 l išgeriat.1,5 vakar vos išmučinau.Net bloga nuo jo.Sportuot tingiu,vandens gert nenoriu, nu pasmerkta būt stora :rolleyes: 

Gal kaip Antonovienei, reik į televiziją,gal kas nupjaus tą pilvą už dyką :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 03 05, 14:47)
<p>Aha, Mute, ir man skanu tas padažiukas.Dar šviežias bulves į tokį padažą dažydavom,tik į jį dar daug svogūnų laiškų dėdavo.Esi valgius?Oi kaip skanu.</p><p>Nekepiau jokių blynų.Išviriau mažų varškės spurgyčių ir kokias 5 prarijau.</p><p>Kaip Jūs to vandens 2 l išgeriat.1,5 vakar vos išmučinau.Net bloga nuo jo.Sportuot tingiu,vandens gert nenoriu, nu pasmerkta būt stora rolleyes.gif </p><p>Gal kaip Antonovienei, reik į televiziją,gal kas nupjaus tą pilvą už dyką biggrin.gif </p>

lotuliukas.gif oi nereikia but kaip ta......nenoriu negraziai pasakyti tongue.gif Man isvis nesuprantama kaip tokia asaba i viesuma vos ne kaip pvz. iskelia aggressive.gif
O svieziu bulvyciu laabai noreciau...ir aplamai ,ko cia mane is kelio nori isvest blink.gif
spurgyyyytes ,bulvyyytes....einu vandenyyycio gert biggrin.gif
sumaisysiu blynu tesla,sau kiausiniu suplaksiu su pienu ir bus dvieju rusiu blynai tongue.gif
kur tas mano buteliukas vandens,jau negeri norai gimsta....reikia staigiai juos nuplaut biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rebutia @ 2019 03 05, 13:35)
<p>+200... kažkaip nesitikėjau, tai net liūdna...</p>

Neliudek,cia tik skysciai susilaike mirksiukas.gif turbut kazka suresnio suvalgei...o ir vandens nepagerei ..turbut?
Atsakyti

Nu kaip nesuprantama? Pažiūrėk kiek ji paskui save dar į televiziją atvelka :D Ir treneriai, ir chirurgai, ir „draugai” nauji, geri, auksais apsikarstę :D Kam viešumo bet kokio reikia,tai pats tas.O Tu iškart muštis puoli :lol: 

Padariau atradimą :bis​ Iš mažų buteliukų daugiau vandens išgeriu.Beveik 2ll jau.

Atsakyti
aggressive.gif aggressive.gif aggressive.gif vistiek biggrin.gif

as siandien mazokai vandens isgeriau ax.gif Jauciuosi nusidejus rolleyes.gif Bet smagu,kad antros savaites antra diena ir beveik saziningai laikausi smile.gif
Perziurejau maudymukus,susimasciau,kad dar labai stora esu huh.gif zodziu kudet,kudet ir kudet biggrin.gif
Atsakyti