Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Aj kiausinis man saltibarsciuose nebutinas :) ir pailset nuo jo norisi :) 

Atsakyti

Pas mane graikiškos salotos ir makaronsai.Vaikai vaišino, tai kaip nevalgysi.

Mute, duok šen sausainius, nes dar kažko noriu :D 

Jei netingėsiu, ryt pasėsiu pomidorus.Begonijas jau sukišau į vazonėlius ir surikiavau ant palangės.Vaizdas labai ne koks :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 03 02, 23:56)
<p>Pas mane graikiškos salotos ir makaronsai.Vaikai vaišino, tai kaip nevalgysi.</p><p>Mute, duok šen sausainius, nes dar kažko noriu biggrin.gif </p><p>Jei netingėsiu, ryt pasėsiu pomidorus.Begonijas jau sukišau į vazonėlius ir surikiavau ant palangės.Vaizdas labai ne koks unsure.gif </p>

imk visa maiseli biggrin.gif as tris suvalgius toookia kalta jauciuosi blush2.gif
As jau kazkokias zoles su smilgu sluotelem pasisodinau,aukstos uzaugt turetu,noriu nuo kaimynu truputi pasislept tongue.gif Ryt sveciu turesiu,o tai buvau suplanavus i silnami ilyst,pasisodint kokiu risikeliu,zalesiu...atsideda sodinimai kitai savaitei.Kaip greitai tas pavasaris atejo blink.gif
Atsakyti

Labas rytas,

kelkitės, balsuot gi reikia :D 

Man svarstyklės kokios draugiškos - parodė -500g.Nu nelabai aš jomis tikiu...

Atsakyti
biggrin.gif kokia Tu pilietiska!
Nu ar tik kysiuko svarstyklem nepazadejai mirksiukas.gif kazko jos labai palankiai Tave ivertina tongue.gif
Manosios abi skirtingai parode,vienos +100,o kitos -400g,tai nezinau kuriomis tiket unsure.gif
siandien pietums kalakuto troskinta mesyte,slauneliu..su kalafiorais ir brokoliais.Vakarienei gal kokiu burokeliu salotu ,o gal kalafioruapvirtu....o gal lesiu...nezinau dar, tongue.gif o gal moliugienes.
Viskas,einu ruostis,sveciu laukt. smile.gif
Atsakyti

LAba,

-400 g. 

Mute, o tai ne su tomis pačiomis visada sveriesi? :) 

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2019 03 03, 12:40)
<p>LAba,</p><p></p><p>-400 g. </p><p></p><p>Mute, o tai ne su tomis pačiomis visada sveriesi? smile.gif </p>

sveriausi su vienomis,o kai ryte pamaciau +100g nulekiau ant kitu pasitikslint-tos geresnes buvo biggrin.gif
Papildyta:
Sveciai islydeti,ruosiau pietus pagal savo dietos rekomendacijas(truputi pagerinta varianta tongue.gif ).Vakarienei liko troskintu darzoviu.Dienos griekas-2 sokoladiniai saldaineliai(ranku darbo),juk sekmadienis,o ir dovanu gavau...DABAR SEDZIU,ZIURIU I LIKUSIUS,O JIE I MANE-GUNDO BEGEDZIAI tongue.gif As spyriojuosi ax.gif
Atsakyti

Dar vis spyriojies?Aš tai neapsikenčiau to tinginio spoksojimo ir sutvarkiau jį.Bet ramybės nėr.Neršiu po namus ir ieškau ką suvalgyt dar :D Dieta šiandien nė nekvepia :rolleyes:​ 

Atsakyti

As graikinius riesutus doroju... Ir ko ten man reikejo i ta kalvariju turgu uzeit. Nei as ten ka perku ziema, nei ka... Bet vat prasukt reikejo ir isejau su 1kg graikiu riesutu :rolleyes:​ 

Atsakyti
...dar vienas buvo imestas....uzdariau dezute ir iskart ramiau biggrin.gif Vakariene suvalgyta,vandens mazokai isgerta...saldytuve desryte cypia...nepasiduosiu,reikia valia ugdyt!
Eisiu gal kokiu pomidoru set biggrin.gif siaip tai net ir labai soti esu,bet va tas iprotis kazka suryt.... blink.gif Isgeriu kavos ir eisiu kazkuom uzsiimt,o jei nesidirbs tai gersiu vandeni prie tv biggrin.gif

Graikiniai riesutai negriekas mirksiukas.gif va mes su Oneiga tai pagriesijom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 03 kovo 2019 - 19:05

VIskas ne griekas, kol svetimam skrandyje vartosi :D :D :D

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2019 03 03, 20:11)
<p>VIskas ne griekas, kol svetimam skrandyje vartosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif</p>

Irgi teisinga pastaba thumbup.gif nu bet sitie riesuteliai daugiau naudos nei zalos duos.
Atsakyti