Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Rebutia @ 2019 02 27, 18:00)
<p>Man ir keista, kad gavosi minusas smile.gif bet cia gal tiesiog savaitgalio maistas pasisalino biggrin.gif</p>

..va ka reiskia jaunyste rolleyes.gif
Atsakyti
nu ir prikirtau vistienos krutineles kepsniu tesssloje blush-anim-cl.gif sedziu dabar ir mastau,-ar nusidejau ar ne hmm.gif Gal vanduo pades isvengti pliuso ax.gif O gal jau man paranoja,labai nebenoriu pliusu.
Atsakyti

-1kg  :rolleyes: 

atrodo ir mano diena atlaikyta :)

Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2019 02 27, 20:30)
<p>-1kg  rolleyes.gif </p><p>atrodo ir mano diena atlaikyta smile.gif</p>

blink.gif ,o uz ka tiek daug minuso blink.gif labai jau saziningai vakar laikeisi?
Atsakyti
Sveikos smile.gif -100g...tiktai ax.gif ,cia signalas ,kad baigtusi mesyciu paniravimai tesloje tongue.gif
Atsakyti

Laba,

-500g.

Mute, nu nenorėk, kad po kg kasdien kristų :P 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 28, 17:54)
<p>Laba,</p><p>-500g.</p><p>Mute, nu nenorėk, kad po kg kasdien kristų tongue.gif </p><p></p>

...kaip nenoret kai sitiek greitai priaugintuju turiu? dry.gif noresiu, noresiu ir noresiu mad.gif ...dar erzinies su -500 liezuvis.gif
Siandien noriu valgyt,gal atsalimas koks artinasi unsure.gif Neapsisprendziu ka vakarienei ruost,ko noret...atradau saldiklyje namines vistos sirdeliu su skrandukais-verdu ,gal kazka sumastysiu is ju pasiruost.Dal maltos mentes atsisildau,gal kokiu kotletuku kept hmm.gif
Atsakyti

Mute, nesijaudink dėl to, kad ne minus kg :D Yra ir pliusuojančių :D Net nežinau kie, bet kai šiand pamačiau pirmą skičių 8, daugiau ir nebežiūrėjau kiek tiksliai :D

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2019 02 28, 21:32)
<p>Mute, nesijaudink dėl to, kad ne minus kg biggrin.gif Yra ir pliusuojančių biggrin.gif Net nežinau kie, bet kai šiand pamačiau pirmą skičių 8, daugiau ir nebežiūrėjau kiek tiksliai biggrin.gif</p>

Nudziuginai biggrin.gif vis ne viena dabar esu tame 8... tongue.gif O jei rimtai, tai bek nuo to astuoneto kol nevelu.Uzsilaikius ilgiau labai sunku is tos 8.. zonos pasprukt. mirksiukas.gif
Siandien pas mane ,,issivalymas''ivyko...gal cia ko uzvalgiau,ar vandens padauginau,o gal zarnynas issivale ir dabar jau lieknesiu hmm.gif Jau ryt tikrai turetu buti geresnis minusas .
Atsakyti
-100g. unsure.gif kazko taip letai tirpstu ax.gif
Atsakyti

Nedrisk dejuot, Mute :P Pas mane is viso 0.O tikejausi,tai maziausiai kg :D 

Atsakyti

Laba,

pas mane irgi kažkoks minusas. Nežinau tiksliai kiek, nes vakar nežiūrėjau gi kiek sveriu, kai pamačiau 8 :D ŠIand 79 kg zonoj :D

Atsakyti