Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,

79,9 kg... labai gražus skaičius :D 

Atsakyti
dar truksta 100g iki grazaus skaiciuko mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Oneiga,ar Tu dar gyva? mirksiukas.gif Kaip valgyt noriu,kazko toks alkis uzupuole blink.gif
Einu kept vistienos krutineliu kepsniukus su pievagrybiais ax.gif
Atsakyti

Jau gyva, bet buvau beišeinanti :D Tada staigiai suvalgiau tris čičinsko kepsnius, dar gabaliuką vištienos vyniotinio, kelis šaukštus burokėlių mišrainės ir dabar sėdžiu atsisegus džinsų sagą :rolleyes: 

Nu bet toks alkis užėjo, kad nebežinojau ką suryt :D​ 

Atsakyti

O pas mane 76.6 kg :) tikrai rimtėjam, kaip suprantu visų tikskas 65kg :D​ 

Atsakyti

Sveikos, valgau antrą dieną.... kai susiimsiu, grįšiu :unsure:​ 

Atsakyti
..ejau internete ieskotkas cia per kepsniai-radus sumasciau,kad labai ju noriu bigsmile.gif
Oneiga,jei jau juos pradesiu kept busi kalta biggrin.gif
Jurgiski,tai dar palauk kol as 10kg nukratysiu mirksiukas.gif
Irikira,juokauji?negi Tu valgai bigsmile.gif jau dabar supratau,kad patiko pas mus cia gyventi,kraustykis su visam biggrin.gif mes padesim susigundyti visokiais neleistinais skanestais biggrin.gif
As vakarienei skaniai prisiruosiau kepsniuku griesnoje tesloje keptu,pievagrybiais su spirguciais paskanintu.Vakarine kava isgerta,beliko2 stiklines vandens isgert ir busiu dienos plana ivykdzius ax.gif
Atsakyti

Aha, ir man užkliuvo, kad Irikira valgo.Užkrėtėm.Ne kitaip :D 

O Rebutia, tai taip valgo, kad net neužeina čia :P 

Mute, o kas čia per išmislas prie vištienos dar spirgučiai :hmm:  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 25, 22:41)
<p>Aha, ir man užkliuvo, kad Irikira valgo.Užkrėtėm.Ne kitaip biggrin.gif </p><p>O Rebutia, tai taip valgo, kad net neužeina čia tongue.gif </p><p>Mute, o kas čia per išmislas prie vištienos dar spirgučiai hmm.gif  biggrin.gif </p>

Cia prie pievagrybiu tie spirguciai buvo,o pastarieji ant vistienos uzlipo ir spirgus pasieme tongue.gif Cia jie vietoj salotu biggrin.gif
vanduo isgertas,kazko noriu,bet lyg ir vandens blink.gif ,net paciai keista tongue.gif
Gero minuso mums visoms 4u.gif labanakt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif -1kg.Jei ne teslos ir spirgai ...butu buves didesnis minusas ax.gif Gerai ir tiek!
Siandien vel saziningai laikysiuos rev.gif
Atsakyti

Laba,

-600g.Jei ne cicinskai, irgi butu daugiau :rolleyes: 

Su vandeniu, tai beda.Kliuksi jis man pilve ir nuo tuliko atsitraukt negaliu :D​ 

Atsakyti
...va ir as vis lankau ta tulika,net naktimis ramybes nera-kviecia aplankyt biggrin.gif
Las cia siandien pietums unsure.gif jau kaip ir kazka pasiruost laikas hmm.gif
Puses butelio neber,gal siandien ir 2,5 litru isgersiu rolleyes.gif
Atsakyti