Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Tai aišku, negali šeimos maitint pati neparagavus :D​ Aš irgi taip darau...

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 22, 16:08)
<p>Tai aišku, negali šeimos maitint pati neparagavus biggrin.gif Aš irgi taip darau...</p>

tongue.gif macdonaldo maista gaminai biggrin.gif
Uz lango taip grazu,saulute zeme ridinejas...o as savo pilva ridineju...baisu pagalvot,kad neatsikratysiu jo iki pavasario...juk jau jis ant nosies cry.gif ir pikta ant visko....o sako stori zmones geri ,- ne velnio,dar ir kaip pikti !
Siandien emiau pirmadienio meniu,gersiu vandens kiek tik sutalpinsiu....ryt papasakosiu ar pavyko biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, -100 tiktai..matyt kai sukusiu, reik labai labai stengtis nesugrazinti su kaupu, nes ne taip lengvai krenta, kai pirmais kartais....

Atsakyti
Laba,-300g.Teisingai sakai,jau kai as nupurtysiu tuos visus 25kg laaaabai stengsiuos nepriaugint ax.gif kas metai vis sunkiau mesti svori....ex tie metai ...
Atsakyti

Neturiu apie ką su Jumis kalbėtis.Guliu lovoj sukimšus tris cepelinus :unsure: O kimšau juos dėl labai rimtos priežasties - norėjau :D .Kol kas linksma,bet po pasimatymo su svarstyklem gali prireikt peties, Mute :D 

Kažin ar Jurgiškis su Rebutia ne vienoj kompanijoj su manim?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 24, 00:18)
<p>Neturiu apie ką su Jumis kalbėtis.Guliu lovoj sukimšus tris cepelinus unsure.gif O kimšau juos dėl labai rimtos priežasties - norėjau biggrin.gif .Kol kas linksma,bet po pasimatymo su svarstyklem gali prireikt peties, Mute biggrin.gif </p><p>Kažin ar Jurgiškis su Rebutia ne vienoj kompanijoj su manim?</p>

..o as nusivyliau eurovizijos rezultatu ir surijau 3 maxi kingus ir 1 kinder pingvina,ir 1leda,o pries tai puse pyrago ax.gif Jau verciau buciau kokiu cepelinu prikirtus rolleyes.gif
Ryt neverkim,juk bus pirmadienis eisim draugiskai i pirmaja mirksiukas.gif
Atsakyti

As nežiūrėjau, tai ir nenusivyliau :D Reiks gal pažiūrėt, kad nors kokį supratį turėčiau :hmm: O už ką Tu?

Kadangi buvau nemenkai pripliusavus, tai po cepelinų -300g pamačiau.

Laba.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 24, 12:06)
<p>As nežiūrėjau, tai ir nenusivyliau biggrin.gif Reiks gal pažiūrėt, kad nors kokį supratį turėčiau hmm.gif O už ką Tu?</p><p>Kadangi buvau nemenkai pripliusavus, tai po cepelinų -300g pamačiau.</p><p>Laba.</p>

As uz Monika,bet bliamba tas jos vadybininku perdetas jos reklamavimas meskos paslauga padare...va balsa ir charizma ji turi,to nepaneigsi,o ir abieju dainu atlikimas ir jos pacios stiprios buvo...man ji patiko kai pamaciau dar projekte,atejo mergaite ir kad uzdainavo-nu manau va,atsirado isskirtinio balso dainininke,tokia i eurovizija galesim leist...O vietoj Jurijaus jau ,,mazule''(Kaspirovskio dantys) geriau butu isvaziavus i Izraeli...pasisakiau biggrin.gif
Ta proga pusryciams kiausiniene su spirguciais ir ciabata tongue.gif saldumynu siandien atsisakysiu biggrin.gif
Siandien svarstykles man nuolaida pritaike-0 tongue.gif pagailejo

Tai ka,ryt i pirmaja mirksiukas.gif
Atsakyti

Į pirmają ir labai rimtai.Reikėtų... :D Vėl priėdžiau nesąmonių.

Taip ir nemačiau eurovizininkų, bet pažiūrėjau vieną kandidatą į prezidentus.Nu nei juoktis, nei verkt.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 24, 23:27)
<p>Į pirmają ir labai rimtai.Reikėtų... biggrin.gif Vėl priėdžiau nesąmonių.</p><p>Taip ir nemačiau eurovizininkų, bet pažiūrėjau vieną kandidatą į prezidentus.Nu nei juoktis, nei verkt.</p>

tas prezidentu konkursas....jo neziuresiu,nenoriu daug ledu pirkt biggrin.gif O jei rimtai tai neturiu uz ka balsuot,...va iki rinkimu butina i 65 kg but ilipus tongue.gif o iki vasaros ir iki 62-63kk rolleyes.gif Pasvajojau ant nakties ax.gif
As ir siandien visko ko nereikia prikimsau.Gal jau surimtejam angel_not.gif angel_not.gif
Rytojui vandens 2litrus pasistatysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 24 vasario 2019 - 22:59

Labas rytas,

priedziau iki 71,7kg.Nu tikri kiaules metai, o as ju simbolis :unsure: 

Mute, nu susiimkim kaip nors.Ale istisai galvoju, kaip isgyvensiu su tais vaisiais pietums :D Jei ilgai neuzeisiu, zinokit, nusibaigiau :angel_not:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 25, 10:08)
<p>Labas rytas,</p><p>priedziau iki 71,7kg.Nu tikri kiaules metai, o as ju simbolis unsure.gif </p><p>Mute, nu susiimkim kaip nors.Ale istisai galvoju, kaip isgyvensiu su tais vaisiais pietums biggrin.gif Jei ilgai neuzeisiu, zinokit, nusibaigiau angel_not.gif </p>

Nieko panasaus,simbolis as mirksiukas.gif 87,5kg vo tep!Susiimam po galais!!!
Nuo vaisiu nenusibaigsi,pirstukai jegu paspaudyt dar tures tongue.gif -as negailestinga biggrin.gif svarbiausia vandens turek,tikrai tada isgyvensi tongue.gif

Atsakyti