Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Mutė @ 2019 02 20, 13:29)
+600g -padirbejau vakar ax.gif
Nezinau kuri savaite,kuri diena siandien bus...gal imsiu trciadieni is pirmosios tongue.gif

..pietus is treciadienio meniu(1 sav.),vakariene :silke su morkom+bulviniai blynai+ saldainis mazytis+3sausainiai....dar ne naktis...
Palaida bala doh.gif
Atsakyti

Pas mane +200g. Savaitgali balius, turejau numesti pliusa. Tiksliau turejau but sukudus.. Turejau :D nesigavo :D na gal iki vasaros pasiseks :D

Atsakyti
....ox ta pilnatis aggressive.gif ,na kieko,juk ji kazkada pasibaigs biggrin.gif
Atsakyti

Oneiga, pirkau trumpus, patogius, kad galeciau visa diena darbe isbuti :)

diena be grieko, net itartina :) bet teisingai Mute sako, dar ne naktis :D

Atsakyti
Geriu vandeni ir atgailauju,-kokio velnio reikejo sitiek visko priryti blink.gif ir kaip save i rankas suimti hmm.gif MB sako atsistok nuoga pries veidrodi ir pades pamaciu i ka pavirtau dry.gif o as jam atsakau,kad jau ir taip kasdien ziuriu i save-nepadeda tongue.gif Tik susinervuoju ir einu paguodos i saldytuva ieskoti ax.gif
Labanakt,tikiuosi ryt nedidelio pliuso ax.gif
Atsakyti

Toks jausmas, kai brangieji pataria, tai tik dar labiau sunervina ir nurodo kelia link saldytuvo :D maniskis jau stengiasi tyleti, bet tas irgi nepadeda :D kaip ir grazi tu, tu man patinki ir taip, tai jei taip nori pabandyk ta ir ana :D

Atsakyti

Labas rytas,

0.Ir tai del 2 menku saldainiu :hmm: Tikejausi minuso.Uoj, pamirsus buvau kakavinius vafliukus su cola :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas, -400 visai smagu :) siandien darbe pastebejo, kad sukudau, reik ilgiau nepasirodyti, tai tada pastebi :D 

Atsakyti
+300g ,ko ir reikejo tiketis ax.gif
Atsakyti

Va tik pašalo ir mano lašiniai atgal parėjo :D +900g.Nakti valgyt macdonaldo maista,pasirodo,nieko gero.Va kiek metų reikėjo nugyvent,kad tą suprast :D Čia taip šventėm su dukra,o MB irgi kramtė atžagariais dantim ir žiūrėjo sužeisto žvėrelio akim.Nes šūdmaistis :D Ale gyvas dar.

Labas rytas.

Atsakyti

Labas rytas, hm +600 ir mano :D bet vat idomu is kur...  :hmm:​ 

Atsakyti
...ir as nuo jusu neatsilieku,dar 200g susigrazinsiu ir bus visas svoris parbeges atgal..Pirmadienis naujas startas biggrin.gif
Vakar pyraga iskepiau,mielini...puse jo pati ir sudegustavau rolleyes.gif
Atsakyti