Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,

-300g.. Nors vakare truputį nutrūkus buvau :) Tai labai džiugina minusas :)

Atsakyti
JAUCIU,KAD NUO RYTOJAUS PIRMOS SAVAITES IMSIUOS blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti

Vėl nuklydai gerokai? :)

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2019 02 19, 21:37)
<p>Vėl nuklydai gerokai? smile.gif</p>

Ne tas zodis kaip nutrukau nuo pavadzio ...sedziu issiputus,vandeni geriu ir baisiuosi nestuke.gif ..silkute su morkom vakarienei negerai!!!O dar sauja sausainiu,tokia su kaupu...4 saldainiai...bananas,kava..-sprogsiu blink.gif
Atsakyti

Mute, as,kaip visada su Tavim :D .

Ryte buvo -500g, bet i vakara,jauciu,jie pliusu pavirto :rolleyes: 

Nu is kur gali but kruasanai?Tankiai pro IKI praeinu :D​ Dukrai atostogos,tai ja belepindama pati dvigubai pasilepinu.

Atsakyti

Vakare ir aš kambarys - šaldytuvas-kambarys-šaldytuvas-kambarys-.... seansą apturėjau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 19 vasario 2019 - 23:39

Nu zinok,niekaip nesuprantu kodel visi keliai veda pro šaldutuva :D Ir,kaip suprantu, ne pas mane viena :D 

Rebutia, o kaip Tavo sportines traumos? Geriau jau gal?

Jurgiski, negalvok sirgt :4u: 

Irikira dingo su visais pirkiniais.Ji pirmoji is musu visu pajuto pavasari :)​ 

Atsakyti

Jau neblogai, einant lyg ir neskauda, tik daugiau pavaikščiojus, bet sportuoti dar nerizikuoju :D ir kad jau taip greit skausmas praėjo, tikiuosi, kad nereiks ten visokių gydymų, savaime pagis :D

Atsakyti

Labas rytas,

-300g :)​ 

Atsakyti

Sveikos, atrodo atostogos, bet laiko neuztenka man... 

tai dukrom pirkau, ispardavimai gi dideli oze :D sau tik batus :B 

Na va, pajudejo ir mano ledai, po -500 antra diena, nors nezinaj kurioj savaitej esu, panasu labiau i pirma, nei i antra.. kai atostogaujam visos namie, tai tenka ir gaminti :rolleyes:​ 

Atsakyti

Taip ir sakiau,kad gal man reik :D Gi batų ir noriu.Ilgų, gražių, juodų aukštakulnių.Užsireikė, o pramonė dar nepagamino :D​ 

Atsakyti
+600g -padirbejau vakar ax.gif
Nezinau kuri savaite,kuri diena siandien bus...gal imsiu trciadieni is pirmosios tongue.gif
Atsakyti