Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Mute, as neseimininkauju, tai pvz is jusu neimsiu :D 

siandien - 600, visai gerai :)

Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2019 02 07, 20:14)
<p>Mute, as neseimininkauju, tai pvz is jusu neimsiu biggrin.gif </p>
<p>siandien - 600, visai gerai smile.gif</p>

Dar savaitele ir pabegsi nuo musu unsure.gif ir kaip Tave is doros kelio isvesti tongue.gif
Atsakyti

Is karto kyla klausimas,o kas tada seimininkauja?Vyras?Jau imt pavydet :D​ ?

Atsakyti

Vyras isvaziavo, gris tik birzeli...  o mes pavalgom darbe/mokykloje, vakare mociute dukroms gamina  :rolleyes:​ 

o busiu cia iki birzelio, svente nusimato, tai reik palaikyti forma :) kartu bus smagiau ;) 

Atsakyti

Kad busi, tai smagu, bet zinant Tavo kudinimosi tempus,kazin kas is Taves liks :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Laba,

kur visos dingusios?Valgot? :D 

Mano svarstykles parode -900g.Vakarienei buvo dvi vytintos desrytes.Tik spejau pasidziaugt sumazejusiu stresu :unsure: 

Einu kavos ir vel prie popieriu kruvos.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 08, 13:51)
<p>Laba,</p><p>kur visos dingusios?Valgot? biggrin.gif </p><p>Mano svarstykles parode -900g.Vakarienei buvo dvi vytintos desrytes.Tik spejau pasidziaugt sumazejusiu stresu unsure.gif </p><p>Einu kavos ir vel prie popieriu kruvos.</p>

IR KA DABAR GALVOJI PO SITIEK MINUSUOT PRADEJUS? bigsmile.gif Nuo Irikiros nusiziurejai biggrin.gif
Pas mane nezinau kiek minuso,bet grizau i antradienio svori.Is to dziaugsmo ledu parsivilkau tongue.gif Ryt pliuso eile tongue.gif
Atsakyti

Ką as cia labai galvosiu :rolleyes: Manau svarstykles bludija.

Nu ir kam tu ledu parsitempei.Man liepei baigt sausainius kept,o pati ledus valgysi?Sazines turi? :unsure:​ 

Atsakyti

Oneiga, puikiai minusuoji ir ledu tikrai tau nereik :D

o mano tik -400 siandien

Atsakyti

Nu nereikejo,kol Mute nenusipirko :D​ 

O su mano minusavimu,tai dvi dienas minusuoju,o tris pliusuoju.Taip ir stumdausi ties 70kg :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 08 vasario 2019 - 17:32
...ryt bandysiu sestadienio meniu is pirmos savaites tongue.gif Likau viena namuose...jau,kad prasisukau virtuveje doh.gif
Atsakyti

O as turejau sveciu,tai prasisukau prie stalo :rolleyes: Ryt i svecius pati varau,tai vel bus tas pats.Ai, kaip visada,nuo pirmadienio dieta is naujo :D 

Atsakyti